Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Listemiz hazır guzel güzel dolsun inşallah

***5. Takım 672. Etap***

emnis(66,9/
umutumut82 (87,3/)geçen hafta bildirimde bulunmadi yüzdesi 2 ye bölündü
Cagrihilal1 (75,4/75/0,4/%0,53)
kardelelen321(83,5/
Pawlover(50,4/
melita09 (78,8/
nrmyn(66,4/
reyyanK(51,9/
Calypso95(74,5/
birsevgi(73,6/
KuruPapatya ( 66/
Balpamuk(66,5/

5.takim ortalaması:

Alt liste:
toplight (80,5/)646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(75,6/
Dennisgo (72,3/69,9/2,4/%3,32)
Bluuue(67,8/ )654.etapta 65.5 kg ile izne ayrilan üye geri döndü.
arasveannesi(87,5/ ) yeni üye baş tarihi 01.04 baş kilo 89, hedef kilo 67
Tempus (79,5)516.etapta 74,6 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı ,eski üye adı NzLi.
Umudumvar07(98,6/ yeni üye bas tarihi 12 Nisan baş.kilo 100 hedef 79
Hanmeli (74,2 )601.etapta ayrılan üye geri döndü başlangıç kilo 74,2 hedef kilo 60 başlangıç tarihi 18.04
Ceylansnn (71) başlangıç kilo 72 hedef kilo 60 başlangıç tarihi 18.04
terliklikedi (111,4/ ) yeni üye
baslangic kilo 111,4, başlangıç tarihi 05.04 hedef kilo ?? ,
olala ( 83,7) yeni üye başlangıç kilo 84 başlangıç tarihi 30.04 hedef kilo 53
Renia ( 77) yeni üye başlangıç kilo 77 baslangic tarihi 30.04 hedef kilo 65

Son düzenleme:
Günaydın kızlaar, ben bugün tartıldım 83.7 çıktım, birde bizim okulda sınavları ödev olarak yapmaya karar verdikleri için 6 tane ödevim var akşamları o yüzden aktif olamıyorum son bir hafta kaldı ama 1 hafta genel olarak sadece gündüz aktif olucam o yüzden şimdiden özür diliyoruum

Günaydın canım bizim için sabah aksam önemli degil günlük katilim olursa sıkıntı yok ☺ ramazan sebebiyle gündüzleri biraz buralar sakinleşti ama olsun :)
Kaydediyorum güncel kilonu ✌ ve kolay gelsin tatlım

Yaaa çok sevindim valla sen 2 kg vermiş gibisin bende burdan kendim vermiş gibiyim stresim gitti valla yalnız reglinin ilk günü bitince daha da düşeceksin canı gonulden tebrik ederim

Yaaa çok sevindim valla sen 2 kg vermiş gibisin bende burdan kendim vermiş gibiyim stresim gitti valla yalnız reglinin ilk günü bitince daha da düşeceksin canı gonulden tebrik ederim
Çok rahatladım kus gibi hafifledim resmen belki kahvaltıya kadar 100 gr daha gider 75 kiloyu en son 5 yıl önce sadece bir kaç günlüğüne görmüştüm 74 leri en son kilo alırken geçtim bir daha hiç görmedim oda 10 yıl olmuştur. Bundan sonrası artık benim için değişim başlıyor demek. inşallah. En zor yer geldim 74 lere geçersem sonrası su gibi akacak sanki öyle geliyor bana ❤❤ ilk defa bu kadar uzun süreli bir rejim yapıyorum sizlerin sayesinde hepinize çok teşekkür ederim

İnan bende çok rahatladim bazen emeklerinin karşılığını görmediğini düşünüp üzülüyorsun ya o zaman bende kafaya takıyorum:))
Bu süper bir sonuç ve devam edeceğiz belkide senin bu kadar zor vermenin sebebi bu yerleşmiş kilo nede olsa biranda aliverdigin bir kilo olsa çabuk giderdi.
Ve bizde sana teşekkür ederiz kuzum

Evet zor gidiyor ama bu defa bırakmak yok sona kadar devam süreye çok takılmıyorum artık.

Evet zor gidiyor ama bu defa bırakmak yok sona kadar devam süreye çok takılmıyorum artık.
Bende öyle keyfimiz saglimiz yerinde bunun bir faydasida uzun süreli diyet yapınca insan o yeme düzeni ve sporu iyice alışkanlık haline getiriyor evet haftanin 7 günü sporu devam ettiremeyiz ama kilo.korurken haftada 2 3 gün spor bizi hiç yormayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…