- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.265
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.661
Sevgi ,hilal ve pamuk un enerjilerine bayiliyorum,neseniz hic bitmesin kizlar
Günaydın çok açım erkenden uyandımGunaydin diyecegim ama en yakın cevap veren 6 saat sonra olacak gibi
Dükkani ben açayım bari
Ya bir an dedim bu kız sahur yapmadan mi oruç tutacak unuttum.regliyiGünaydın çok açım erkenden uyandım
Regli olmasaydı yapmayacaktım zaten sahur.Ya bir an dedim bu kız sahur yapmadan mi oruç tutacak unuttum.regliyi:)
Ayy yapma gece 12 de acıktım diyordunRegli olmasaydı yapmayacaktım zaten sahur.
Evet ya uyuyamadım açlıktan erkenden uyandımAyy yapma gece 12 de acıktım diyordunAllah'ın sevgili kuluymussun:))
Tartilda ye bariEvet ya uyuyamadım açlıktan erkenden uyandımicim kazınıyor
Tartılmadan yer miyim hiç 75 i görene kadar yemeyeceğim.Tartilda ye bari75 i görene kadar yememmezlik yapma
Tartılmadan yer miyim hiç 75 i görene kadar yemeyeceğim.
Günaydın canım bizim için sabah aksam önemli degil günlük katilim olursa sıkıntı yok ☺ ramazan sebebiyle gündüzleri biraz buralar sakinleşti ama olsun :)Günaydın kızlaar, ben bugün tartıldım 83.7 çıktım, birde bizim okulda sınavları ödev olarak yapmaya karar verdikleri için 6 tane ödevim var akşamları o yüzden aktif olamıyorum son bir hafta kaldı ama 1 hafta genel olarak sadece gündüz aktif olucam o yüzden şimdiden özür diliyoruum
Yaaa çok sevindim valla sen 2 kg vermiş gibisin bende burdan kendim vermiş gibiyimTartiyi nasıl korkuttuysam artık benim hiç yormadan sabah sabah istediğimi verdi ikimizde rahatladık çok şükürEki Görüntüle 2628226 Cherry Mom
Kendimi o kadar parçaladım giden 400 gr ha ama ben 2 kilo vermiş edasindayim
Çok rahatladım kus gibi hafifledim resmen belki kahvaltıya kadar 100 gr daha giderYaaa çok sevindim valla sen 2 kg vermiş gibisin bende burdan kendim vermiş gibiyimstresim gitti valla yalnız reglinin ilk günü bitince daha da düşeceksin canı gonulden tebrik ederim
İnan bende çok rahatladim bazen emeklerinin karşılığını görmediğini düşünüp üzülüyorsun ya o zaman bende kafaya takıyorum:))Çok rahatladım kus gibi hafifledim resmen belki kahvaltıya kadar 100 gr daha gider75 kiloyu en son 5 yıl önce sadece bir kaç günlüğüne görmüştüm 74 leri en son kilo alırken geçtim bir daha hiç görmedim oda 10 yıl olmuştur. Bundan sonrası artık benim için değişim başlıyor demek. inşallah. En zor yer geldim 74 lere geçersem sonrası su gibi akacak sanki öyle geliyor bana ❤❤ ilk defa bu kadar uzun süreli bir rejim yapıyorum sizlerin sayesinde hepinize çok teşekkür ederim
Evet zor gidiyor ama bu defa bırakmak yok sona kadar devam süreye çok takılmıyorum artık.İnan bende çok rahatladim bazen emeklerinin karşılığını görmediğini düşünüp üzülüyorsun ya o zaman bende kafaya takıyorum:))
Bu süper bir sonuç ve devam edeceğiz belkide senin bu kadar zor vermenin sebebi bu yerleşmiş kilo nede olsa biranda aliverdigin bir kilo olsa çabuk giderdi.
Ve bizde sana teşekkür ederiz kuzum
Bende öyle keyfimiz saglimiz yerinde bunun bir faydasida uzun süreli diyet yapınca insan o yeme düzeni ve sporu iyice alışkanlık haline getiriyor evet haftanin 7 günü sporu devam ettiremeyiz ama kilo.korurken haftada 2 3 gün spor bizi hiç yormayacakEvet zor gidiyor ama bu defa bırakmak yok sona kadar devam süreye çok takılmıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?