Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen sonuç aldıkça herşey çok kolaylaşıyor zaten

Günaydin kizlar , sabah tartida eksi göremedim. Wc ye cikamadim 2 gündür evin icinde yüruyorum.. Insallah 15.00 e kadar halledebilirim. Sahurda kuru kayisi yemek lazim.

Çok şanslısın ya benim kocam biraz garip karşılıyo tanımadığım insanlarla konuşuyo olmamı o yüzden o yokken konuşuyorum genelde

Burası sanal değil gerçek bir platform aslında. Çok tatlı insanları tanıdım. Mesela fancynancy ile görüşüyoruz çok sevdiğim bir arkadaşım oldu. Kolay kolay yeni arkadaş alan biri değilimdir hayatıma ama enerjimiz tuttu. Dünya iyisi insanlar tanıdım. Mesela morordek im de dünya tatlısıdır. Onunla da fırsat bulunca görüşüyoruz. toplight Şahnur’u çok severim artık yıllar oldu yüz yüze görüşmesekte dünya tatlısı bir insan olduğunu biliyorum. Bir de ben sosyal hayatım ve yaptığım işler gereği bu şekilde farklı yerlerden farklı şehirlerden o kadar çok insan tanıdım ve hayatımda yer edindi ki, bana hiç garip gelmiyor. O yüzden eşim de yadırgamıyor.

Guvenemiyordur belki de, tanımadığın insanlara nasıl güvenip de bir şeyler konuşuyorsun bâbında ortamı bilmediği içindir

Deneyimlemeyince çok haklı. Bir de gerçekten güvenilir olmayan insanlar olma ihtimali de var elbette. Buna katılıyorum. Burada denetimli serbestlik şart.

Katılıyorum canım benimde öyle çünkü 2016 yılında hamilelik grubunda tanıştığım arkadaşlarımla görüşmüştüm iletişimimiz ise hiç kopmadı devam ediyor ☺☺
Eşimde bilir birşey olunca kizlara sor bakalım der

Kapandığından beri benimde çok dökülüyor havasız mi kalıyor ne
Sabunlari herkes öneriyor ama onlarda saçımı keçe gibi yapar
Sabunlama sonrasi 1 kaşik ev sirkesi eklenmiş 1 bardak suyu sacina surup bekletebilirsin..muhtesem yumuşak sâclar için bu formül

Ben çok üzgünüm ama bu hafta ne yaptıysam benden giden bir şey yok Neden böyle bilmiyorum ama bu hafta ciddi farklı bir şeyler yapmam gerektiğini biliyorum. Artık ölümüne açlık falan mı yaparım ne yaparım bilmiyorum. Ama gitmiyor yaa neden anlayamıyorum Gerçi benim klasik. 1 ay takılıp 1 ay sonunda düşüyor kilom ama sabır zor iş tabii

Eklentiler

• BC6916A6-9145-4EB2-991D-1192884BBFD8.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 22
Haklısın canım aslında çocuklar ne görüyorsa onu yapıyorlar. Ben bakımlı olur kendime bakarsam onlar da bakımlı olmayı öğrenecekler. Çocuklardan önce hiç böyle değildim. Sade ama bakımlı biriydim. Bundan sonra salmak yok

-100 olsun canım sen pes etmeden devam et yeter ki

100 gr 100 gr dır dedim saçımı bile kestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…