- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.681
Aynen sonuç aldıkça herşey çok kolaylaşıyor zatenBende öyle keyfimiz saglimiz yerinde bunun bir faydasida uzun süreli diyet yapınca insan o yeme düzeni ve sporu iyice alışkanlık haline getiriyor evet haftanin 7 günü sporu devam ettiremeyiz ama kilo.korurken haftada 2 3 gün spor bizi hiç yormayacak
Günaydın insallah birazda olsa düşer canım yuzden bölünecek zatenGünaydin kizlar , sabah tartida eksi göremedim. Wc ye cikamadim 2 gündür evin icinde yüruyorum.. Insallah 15.00 e kadar halledebilirim. Sahurda kuru kayisi yemek lazim.
Hadi maşallah hayırlı olsunTartiyi nasıl korkuttuysam artık benim hiç yormadan sabah sabah istediğimi verdi ikimizde rahatladık çok şükürEki Görüntüle 2628226 Cherry Mom
Kendimi o kadar parçaladım giden 400 gr ha ama ben 2 kilo vermiş edasindayim
Çok şanslısın ya benim kocam biraz garip karşılıyo tanımadığım insanlarla konuşuyo olmamı o yüzden o yokken konuşuyorum genelde
Guvenemiyordur belki de, tanımadığın insanlara nasıl güvenip de bir şeyler konuşuyorsun bâbındaortamı bilmediği içindir
Tartiyi nasıl korkuttuysam artık benim hiç yormadan sabah sabah istediğimi verdi ikimizde rahatladık çok şükürEki Görüntüle 2628226 Cherry Mom
Kendimi o kadar parçaladım giden 400 gr ha ama ben 2 kilo vermiş edasindayim
Katılıyorum canım benimde öyle çünkü 2016 yılında hamilelik grubunda tanıştığım arkadaşlarımla görüşmüştüm iletişimimiz ise hiç kopmadı devam ediyor ☺☺Burası sanal değil gerçek bir platform aslında. Çok tatlı insanları tanıdım. Meselafancynancy ile görüşüyoruz çok sevdiğim bir arkadaşım oldu. Kolay kolay yeni arkadaş alan biri değilimdir hayatıma ama enerjimiz tuttu. Dünya iyisi insanlar tanıdım. Mesela morordek im de dünya tatlısıdır. Onunla da fırsat bulunca görüşüyoruz. toplight Şahnur’u çok severim artık yıllar oldu yüz yüze görüşmesekte dünya tatlısı bir insan olduğunu biliyorum. Bir de ben sosyal hayatım ve yaptığım işler gereği bu şekilde farklı yerlerden farklı şehirlerden o kadar çok insan tanıdım ve hayatımda yer edindi ki, bana hiç garip gelmiyor. O yüzden eşim de yadırgamıyor.
Günaydın tatlımGünaydın
Evet ya uyuyamadım açlıktan erkenden uyandımicim kazınıyor
Sabunlama sonrasi 1 kaşik ev sirkesi eklenmiş 1 bardak suyu sacina surup bekletebilirsin..muhtesem yumuşak sâclar için bu formülKapandığından beri benimde çok dökülüyor havasız mi kalıyor ne
Sabunlari herkes öneriyor ama onlarda saçımı keçe gibi yapar
Haklısın canım aslında çocuklar ne görüyorsa onu yapıyorlar. Ben bakımlı olur kendime bakarsam onlar da bakımlı olmayı öğrenecekler. Çocuklardan önce hiç böyle değildim. Sade ama bakımlı biriydim. Bundan sonra salmak yokCanım benim bilmiyordum, geçmiş olsun ve umarım en yakın zamanda kavuşursun hayaline... Belki beraber kalırız kizzz
Oo no no noo okudum kızlar baya toparlamış seni ama ben senin rakibinim kiziiiimmmrakip karşısında güçlü ol bakayım
Yavrucum çocuktan önce her şeye daha rahat yetişiliyor. Kendimden biliyorum. Çocuğu olup her şeye yetişemiyorum diyenlere tek sözüm var 'koskoca çocuk yetistiriyorsunuz daha ne yapacaksınız'
Evin içinde her yer derli toplu olacak diye bir şey yok. Dört dörtlük düzen sağlanacak diye bir şey yok. Çocukların canı hiç sıkılmayacak diye bir şey yok. Biz de çok sıkıldık zamanında. Ben anneme canım çok sıkılıyor dedigimde 'sıkı can iyidir, kolay çıkmaz' derdi
O yüzden boşver bence çocuğun kendini yetiştirmesinde de önemli bir şey bu. De ki, sıkılan kendine sıkıntısını giderecek bir şey bulsun, bakın ben şimdi saçlarıma bakım yapacağım sıkıntım gidecek, kitap okuyacağım sıkıntım gidecek
Bence de olmalı
Hoşgeldin ollalaa en güzel kilolarımı üniversiteye giderken vermiştim 90dan 53 e düşmüştüm, yapılmayacak bir şey değil
Üzerinden 5 yıl geçti evlilikle beraber yine 70lerdeyim ama bu grupta motivasyon düşüklüğü diye bir şeyi kabul etmiyoruzo da neymiş ayol?
Hoşgeldinnheeer şey düzenli katılıma bağlı :) düzenli olarak buraya uğramayan yeterince motive olamıyor:)
A tamam öyle deneyeyim sağol canimSabunlama sonrasi 1 kaşik ev sirkesi eklenmiş 1 bardak suyu sacina surup bekletebilirsin..muhtesem yumuşak sâclar için bu formül
-100 olsun canım sen pes etmeden devam et yeter kiBen çok üzgünüm ama bu hafta ne yaptıysam benden giden bir şey yokNeden böyle bilmiyorum ama bu hafta ciddi farklı bir şeyler yapmam gerektiğini biliyorum. Artık ölümüne açlık falan mı yaparım ne yaparım bilmiyorum. Ama gitmiyor yaa neden anlayamıyorum Gerçi benim klasik. 1 ay takılıp 1 ay sonunda düşüyor kilom ama sabır zor iş tabii
100 gr 100 gr dır dedim saçımı bile kestimBen çok üzgünüm ama bu hafta ne yaptıysam benden giden bir şey yokNeden böyle bilmiyorum ama bu hafta ciddi farklı bir şeyler yapmam gerektiğini biliyorum. Artık ölümüne açlık falan mı yaparım ne yaparım bilmiyorum. Ama gitmiyor yaa neden anlayamıyorum Gerçi benim klasik. 1 ay takılıp 1 ay sonunda düşüyor kilom ama sabır zor iş tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?