- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.265
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.641
İyi gecelerr canımKızlar herkese iyi geceler yarin guzel eksilerde buluşuruz inşallah
Ne ısırdı be gece geceAyy gözümü bişi ısırdı galiba kızlarkenardan kenardan şişmeye başladı
Bilmiyom ki balkonda havalanıyodum bi acıdı gibi olmuştu şişmeye başladıNe ısırdı be gece gece
Ay sivrisnek falan mı böcek miBilmiyom ki balkonda havalanıyodum bi acıdı gibi olmuştu şişmeye başladı
Aha yarına +100 eyvahAyy gözümü bişi ısırdı galiba kızlarkenardan kenardan şişmeye başladı
Cnm Noldu iyi misinAyy gözümü bişi ısırdı galiba kızlarkenardan kenardan şişmeye başladı
Çok şanslısın ya benim kocam biraz garip karşılıyo tanımadığım insanlarla konuşuyo olmamı o yüzden o yokken konuşuyorum geneldeYa benim eşim de çok komik resmen gırgır yapıyor. Ben mesaj yazıyorum beni tel elimde yazarken görüyor ya. Hemen: kızlar şu anda kahvemi içiyorum ama bugün bir kaçamak yaptım az önce pasta yedim falan gibi şeyler söyleyip gülüyor. Hemen yanından uzaklaşıyorum. Ama olayı çözmüş ahahahaha
Nasıl oldu canım artmadı inşallah?Ayy gözümü bişi ısırdı galiba kızlarkenardan kenardan şişmeye başladı
Keşke bugün bir tartilsaydin garanti olurduKızlar ya bu gece ya da yarın regl olucam ağrıdan uyuyamıyorum belim karnım bacaklarım çok ağrıyor inşallah şişkinlik yapmaz
Yaa canimmSevgi ,hilal ve pamuk un enerjilerine bayiliyorum,neseniz hic bitmesin kizlar
Guvenemiyordur belki de, tanımadığın insanlara nasıl güvenip de bir şeyler konuşuyorsun bâbındaÇok şanslısın ya benim kocam biraz garip karşılıyo tanımadığım insanlarla konuşuyo olmamı o yüzden o yokken konuşuyorum genelde
Tabi büyük ihtimalle öyledir ama ortam çok güzel gizli saklı yine de burdayımGuvenemiyordur belki de, tanımadığın insanlara nasıl güvenip de bir şeyler konuşuyorsun bâbındaortamı bilmediği içindir
Amaan her şeyi de bilmeyiversinlerTabi büyük ihtimalle öyledir ama ortam çok güzel gizli saklı yine de burdayım☺
Dimi ya o sormayıp yalan söylemedikçe sıkıntı yokAmaan her şeyi de bilmeyiversinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?