- 23 Mart 2016
- 31.010
- 92.269
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.721
Saabh kalkınca -200 dum dedim oglanla biraz kosayim hedef tuttsun bariTebrikler 68 laneti kırılınca yavaş yavaş gidiyorsun artık❤
Bütün gün evdeler dışarıya çıkıp enerji atamayinca olan size oluyorGünaydın
Vala benim sabah sabah yine tüm enerjim bitti oğlum evdee çok yoruyor benibitmiyor istekler saklambaç yakalamac araba yarış vs
Sen nasılsın
Inşallah canım hepimiz istedigimiz kiloya en kısa zamanda gelirizGünaydın daha yeni uyandim yargıya çıkmaya korkuyorum
Senin adına çok mutlu oldum insallah tez zamanda istediğin kiloya gelirsin
Sorma evet tek başına da hiç.oynamaz biri bitmeden öbür oyuna geçiyoruz maraton 6,45 de başlıyor ://Bütün gün evdeler dışarıya çıkıp enerji atamayinca olan size oluyor
Ee yüzde bölüncek ya. Artı geliyorsan en azından yarısı olcak demi
Kız allah siziAaa süpermis
Bilmiyom ki balkonda havalanıyodum bi acıdı gibi olmuştu şişmeye başladı
Kız şunu 69.9 yapıya gelGünaydın kızlar hedef im tuttu. Şimdi en zor olan kısımdatım dirençli kısma geldim haftaya kadar 100 gr verirsem şükür dicemhanmeli kuşum neredesin hedefim tuttu kız
Alerjisi varmış evet şismis ondanCok gecmis olsun canim. Umarim alerjin yoktur. Aksam vakti nerden buldu seni.
TebriklerGünaydın kızlar hedef im tuttu. Şimdi en zor olan kısımdatım dirençli kısma geldim haftaya kadar 100 gr verirsem şükür dicemhanmeli kuşum neredesin hedefim tuttu kız
E kızım bütün hafta aç gezdin senln hakkın artıkBen Bi aksilik çıkmazsa sabah hedefime ulaşmış olucam gibi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
1,41 ceylann yüzdesi seninki 1,87 tebriklerE kızım bütün hafta aç gezdin senln hakkın artıkben hedefi aştım da geldim.. kendime güvenim yoktu hedefi -400olsun dedim -1.400 oldu nasıl oldu ben de anlamadım yani yoksa kaçamak kaçamak üstüne
AllaahKızlarpawlover kuzum çok kötü olmuş gece arı sokmuş yüz göz şiş hastaneden gelmişler şimdi iğne yapilmis
Koz haftaya ben bu kadar kilo veremem he1,41 ceylann yüzdesi seninki 1,87 tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?