Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar tartıldıkça kilo almış görünüyorum maalesef 800 gr almışım

Kilo bildirimini burdan mi yapıyoruz yoksa menüyü yazdığımız sayfaya mi yazıyoruz

Bu arada yüzde hesaplamak zorundamıyız ben hic anlamıyorum o isten

E kızım bütün hafta aç gezdin senln hakkın artık ben hedefi aştım da geldim.. kendime güvenim yoktu hedefi -400olsun dedim -1.400 oldu nasıl oldu ben de anlamadım yani yoksa kaçamak kaçamak üstüne
Helal kız maşallah 1.400 hayran kaldım valla

Koz haftaya ben bu kadar kilo veremem he ceylan zaten zor bir hatun du şanssa yendik
Kuzum ben zor değil kolay hatunum ne kadar çabalarsam çabalayayım kilo veremiyorum. 1 hafta günlük 1 kase cacıkla gezdim 100 gr veremediğim zamanlarım oldu. Ben kolay lokmayım tatlım

Kilolar burdan paylaşılıyor canim
Muhtemelen yeni uyandıgin için uykudan ödem olmuştur kilo aldığını düşünmüyorum ben mesela 6.30 da kalktım yeni tartildim.
Yuzdeyide zor gleiyorsa ben hesaplarım sıkıntı değil

Kuzum ben zor değil kolay hatunum ne kadar çabalarsam çabalayayım kilo veremiyorum. 1 hafta günlük 1 kase cacıkla gezdim 100 gr veremediğim zamanlarım oldu. Ben kolay lokmayım tatlım
Menülerin falan boş hep.. doğrudur kaç gram gitti o zaman bu hafta

İlk başta yapıyor ama sonra alışıyor saç. Gerçekten şimdi çok iyi yumuşacık saçım. Biraz sabretsen aslında dökülme çok azalıyor kuzum hatta tarama haricinde yok benim
Canim kepeklenme yada saç sorunları için banyo sonrası tam çıkarken sirkeli su ile durula sacini iyi geliyormuş..doğal elma sirkesi olsun yaada doğala yakin

Cherry Mom canim ben geçen haaafta
89 olmuştum bugün niyetli değilim sabah 88.3 çıktım....iki hafta önce 87.5 dün ama eski kiloma dönünceye kadar bekleyecek miyim

Arılar bu aylarda çoşuyor.. dünden benlm babamın elini eşek arısı soktu ama öyle birşey olmadı demekki alerjisi var paw un..

Benimde gecen yıl baldırımi soktu. Bahcemizde armut agacimiz var yıllardir hic sokmamisti. Ogünde misafirimiz vardı korkmayin sokmaz dedim demez olaydim. Bal arısıydı galiba saatlerce kıvrandım bacagim kütük gibi olmuştu.

Zahmet olmasın cok tesekkur ederim hesaplamayı bilsem hic sana bırakmazdım

Ödem oldugubu dusunmuyorum açıkçası
Sanirim porsiyonlarına dikkat etmemişim birde hic su içmiyorum artik bu hafta daha dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…