- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.741
Ooo koşmuş öyle... Nazar mı değirdiniz kız kızaAllaahYazık kıza
Arılar bu aylarda çoşuyor.. dünden benlm babamın elini eşek arısı soktu ama öyle birşey olmadı demekki alerjisi var paw un..Cok gecmis olsun canim. Umarim alerjin yoktur. Aksam vakti nerden buldu seni.
Helal kız maşallah 1.400 hayran kaldım vallaE kızım bütün hafta aç gezdin senln hakkın artıkben hedefi aştım da geldim.. kendime güvenim yoktu hedefi -400olsun dedim -1.400 oldu nasıl oldu ben de anlamadım yani yoksa kaçamak kaçamak üstüne
Kuzum ben zor değil kolay hatunum ne kadar çabalarsam çabalayayım kilo veremiyorum. 1 hafta günlük 1 kase cacıkla gezdim 100 gr veremediğim zamanlarım oldu. Ben kolay lokmayım tatlımKoz haftaya ben bu kadar kilo veremem heceylan zaten zor bir hatun du şanssa yendik
Kilolar burdan paylaşılıyor canimKizlar tartıldıkça kilo almış görünüyorum maalesef 800 gr almışım
Kilo bildirimini burdan mi yapıyoruz yoksa menüyü yazdığımız sayfaya mi yazıyoruz
Bu arada yüzde hesaplamak zorundamıyız ben hic anlamıyorum o isten
Menülerin falan boş hep.. doğrudur kaç gram gitti o zaman bu haftaKuzum ben zor değil kolay hatunum ne kadar çabalarsam çabalayayım kilo veremiyorum. 1 hafta günlük 1 kase cacıkla gezdim 100 gr veremediğim zamanlarım oldu. Ben kolay lokmayım tatlım
Ben deHelal kız maşallah 1.400 hayran kaldım valla
Canim kepeklenme yada saç sorunları için banyo sonrası tam çıkarken sirkeli su ile durula sacini iyi geliyormuş..doğal elma sirkesi olsun yaada doğala yakinİlk başta yapıyor ama sonra alışıyor saç. Gerçekten şimdi çok iyi yumuşacık saçım. Biraz sabretsen aslında dökülme çok azalıyor kuzum hatta tarama haricinde yok benim
Oruçlu değilsen bekleme ccanim tamamdirCherry Mom canim ben geçen haaafta
89 olmuştum bugün niyetli değilim sabah 88.3 çıktım....iki hafta önce 87.5 dün ama eski kiloma dönünceye kadar bekleyecek miyim
Tm inşallah. Annem yapar hep sirkesini zaten vermişti banada. Onunla yapayım biCanim kepeklenme yada saç sorunları için banyo sonrası tam çıkarken sirkeli su ile durula sacini iyi geliyormuş..doğal elma sirkesi olsun yaada doğala yakin
Tamam kuzum
Arılar bu aylarda çoşuyor.. dünden benlm babamın elini eşek arısı soktu ama öyle birşey olmadı demekki alerjisi var paw un..
Zahmet olmasın cok tesekkur ederim hesaplamayı bilsem hic sana bırakmazdımKilolar burdan paylaşılıyor canim
Muhtemelen yeni uyandıgin için uykudan ödem olmuştur kilo aldığını düşünmüyorum ben mesela 6.30 da kalktım yeni tartildim.
Yuzdeyide zor gleiyorsa ben hesaplarım sıkıntı değil
Ay benim nazarım değmez amaOoo koşmuş öyle... Nazar mı değirdiniz kız kıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?