- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.781
Ben de iç çamaşırlarını bileDelimisin yahu ben tokami bile çıkartıyorum
Yaaaa hahahahahDelimisin yahu ben tokami bile çıkartıyorum
Bende öyle yapıyorum tam komedi o resmî çekme anı bazen çekemiyorum sonra çıkıyorum değişiyor artıyor iniyor 10 defa tartılıyorumBenim telefon 500 gram fazla çıkarıyo kız kamera açık koy kenara tartıl in hemen çek
Ahahahahah yakında kolumuzun birini kesip kenara koyup öyle tartılcazBen de iç çamaşırlarını bile
Bende öyle yapıyorumBenim telefon 500 gram fazla çıkarıyo kız kamera açık koy kenara tartıl in hemen çek
Oooo o zaman ben kesin 69 kiloyum sizin gibi çıkarırsam herşeyiBen de iç çamaşırlarını bile
Neden saçımı kestimAhahahahah yakında kolumuzun birini kesip kenara koyup öyle tartılcaz
Allah seniNeden saçımı kestim
Yok değilizAllah senicanım biz bu hafta kritik durumda mıyız
Teşekkür ederimmpawlover geçmiş olsun üzüldüm ya mesajları okuduğumda basit bi böcek falan sanmıştıım, umarım en kısa sürede iyileşiir
Canim.o geçen haftadan kalmış.ondan önceki hafta.cok artiydi o yuzden yüzde yüksek oldudennisgo maşallah kuzum o nasıl Bi yüzdeliktir kız ben neden veremiyorum öyle yaa
Geçmiş olsun canım. Ayy sende ben gibisin olmayacak zamanda olmayacak yerlerimiz yeniyor. Bende arkadaşımın köyüne gitmiştim aynı gün vücudumu pireler yedi elmacık kemiği i sivri sinekler yedi elime arı soktu geri eve döndüğümde 1 hafta evden çıkamadım dışarıyaTeşekkür ederimmnabersin?
bugün tatlı tatlı başladım günüme regl olduğum için oruç zaten tutmuyorum, şuan açlıkta hissetmiyorum ödevleri vermekle uğraştığım için bakalım davamızda kararlıyız bu seferTeşekkür ederimmnabersin?
Oh oh kararlılık iyidirbugün tatlı tatlı başladım günüme regl olduğum için oruç zaten tutmuyorum, şuan açlıkta hissetmiyorum ödevleri vermekle uğraştığım için bakalım davamızda kararlıyız bu sefer
Yok kız ondan kestin diye degil kritik durumdaysak bekleyim bişeyler yemeye diye sordumYok değilizondan kesmedim canım takılıyorum dun pamuk diyince aşka geldim
Yok canım sen daha ne vereceksin.dedigin gibi sonra haftaya zor oluyorYok kız ondan kestin diye degil kritik durumdaysak bekleyim bişeyler yemeye diye sordum
PekiiYok canım sen daha ne vereceksin.dedigin gibi sonra haftaya zor oluyor
Sağol kuzum takimida düşünür hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?