- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.801
Ödemimi attımm. Biraz daha beklersem daha da eksi gelir sanırım ama haftaya işim zorlaşmasın bu şekilde bildirimimi yapıyorumm
Delimisin yahu ben tokami bile çıkartıyorum
Hayırlı cumalarHayirli cumalar 5.takimin sultanları
Pawcim geçmiş olsun,gece gece ne isi varmış arinin ya,cokta acir o,vucudunda oldumu sislik.
Renia hosgeldin,akran sayiliriz
dennisgo nasil oldun canim merak ediyorum
Emnis bende kestim saclarimi ucundan hatta oglumundasac derimiz de problemler varda 3 lemek lazımmış aslan burcunda.
Guzel kilo verenlerimuz var tebrik ederim kizlar
Calypso95 benim kocada aynisindan
Cok aciyo biliyorum, ignemi vurdu hastane,nerden.bizim catida kovan vardi bir zaman ,hergun birimizi isiriyodu esek arisiHayırlı cumalar
Vücudumda yokta gözüm çok şiş
Ben çok alerjiğim ya eşimin ailesinin yazlığı var orda herkesi sinek ısırıyo bişi olmuyo beni ısırıyo hastanelik oluyorum bayram zehir olmuştu geçen sene. Aynen iğne vurdular bide krem verdilerCok aciyo biliyorum, ignemi vurdu hastane,nerden.bizim catida kovan vardi bir zaman ,hergun birimizi isiriyodu esek arisi
Kız ben bile rahatladım seni 75 görünceTartiyi nasıl korkuttuysam artık benim hiç yormadan sabah sabah istediğimi verdi ikimizde rahatladık çok şükürEki Görüntüle 2628226 Cherry Mom
Kendimi o kadar parçaladım giden 400 gr ha ama ben 2 kilo vermiş edasindayim
AayyKızlarpawlover kuzum çok kötü olmuş gece arı sokmuş yüz göz şiş hastaneden gelmişler şimdi iğne yapilmis
Kapalı gözümün biri ama iyiyim şükür
Ne zamana iner acaba o şişKapalı gözümün biri ama iyiyim şükür
Bu arada yeni kizlar beni yqnlis anlamasin ben mezun uyeyim,geri almiyim diye yuvarlaniyorum ondan bu gevseklikOralara hiiic girmeyeliiim
Bilmem incek gibi değil hiçNe zamana iner acaba o şiş
Bence de hilal rahatladik valla
Aşk olsun ilk ben paylaştım gözden kaçacak şey mi
Hepimiz rahatladık
Bakamadım ki kız sabah geçmişi de okumadım Allah varAşk olsun ilk ben paylaştım gözden kaçacak şey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?