- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.821
Ne yapalım böyle devam ederiz biz deHayirli cumalar 5.takimin sultanları
Pawcim geçmiş olsun,gece gece ne isi varmış arinin ya,cokta acir o,vucudunda oldumu sislik.
Renia hosgeldin,akran sayiliriz
dennisgo nasil oldun canim merak ediyorum
Emnis bende kestim saclarimi ucundan hatta oglumundasac derimiz de problemler varda 3 lemek lazımmış aslan burcunda.
Guzel kilo verenlerimuz var tebrik ederim kizlar
Calypso95 benim kocada aynisindan
Aynı sıkıntı bende de var o yüzden bekliyorum azcık dahaKızlar ben lavaboya çıkamadım o yüzden tartilmadim. 4 e kadar beklicem cikamazsam 73ü baz alcam. Çıkabilirsem ne âlâ
100 gr 100 gr dır dedim saçımı bile kestim
Günaydın canim eline sağlıkGünaydınnnn kızlar
Ohh en güzel cardio biçimiKızlar az önce bir ev temizledim bir ev temizledimvucudum alev aldi. Saat 15.30 civari kilo bildirimimi yapacağım. Bakalim neler oldu. Kesin verdim ama ne verdim bilmiyorum.
Kızlarpawlover kuzum çok kötü olmuş gece arı sokmuş yüz göz şiş hastaneden gelmişler şimdi iğne yapilmis
Teşekkür ederiimAaaa ne oldu yahu pawıma. Allah allah gece gece başına gelen işe bak şok oldum. Tövbe tövbeeee.... Nazara mı geldin ne oldun yahu??? Nasılsınpawlover
Cherry Mom durum nasılmış ay çok şaşkınım.
Çok büyük geçmiş olsun.
Gözüm kapalı azcık ağrıyo onun dışında iyiyim şükür
Hayirli cumalar 5.takimin sultanları
Pawcim geçmiş olsun,gece gece ne isi varmış arinin ya,cokta acir o,vucudunda oldumu sislik.
Renia hosgeldin,akran sayiliriz
dennisgo nasil oldun canim merak ediyorum
Emnis bende kestim saclarimi ucundan hatta oglumundasac derimiz de problemler varda 3 lemek lazımmış aslan burcunda.
Guzel kilo verenlerimuz var tebrik ederim kizlar
Calypso95 benim kocada aynisindan
Bu arada yeni kizlar beni yqnlis anlamasin ben mezun uyeyim,geri almiyim diye yuvarlaniyorum ondan bu gevseklik
Bu arada yeni kizlar beni yqnlis anlamasin ben mezun uyeyim,geri almiyim diye yuvarlaniyorum ondan bu gevseklik
2 oldu hatirlatin unutuyomLeylim 3’le mutlaka takip et aslan burcunu. Ben çok faydasını gördüm.
Aynen bende 65 dim izne.ayrildigimda daha kiloya bile ulasamadimYalnız ben de şu rahatlıkta takılmayı isterdim burda yaaane zaman olacak acaba. Kiloyu verdikten sonra kopmamalıyıdım! En büyük hatam.
Yeni okudum sevgilisini kocasini birakmak isteyenlerdw yapcakmisBu akşam Barış Muslu’dayız unutma şeylim. Bu işe bir son veriyoruz artık. Bütün ekibimi topladım arkadaşlarıma tek tek mesaj attım herkes tatlısını, böreğini alıp gelecek
Ne demek uclemek ya2 oldu hatirlatin unutuyom
Çok iyi tebrikler canimCuma kilo bildirimi ; 66.5
Yooo cok iyi gidiyosun,masallah.66 yi gorunce kiskandim valla dedim nerden nereye ayni kilolardaydik kadin benden 8-9 daha eksiye dustu masallah subhanallah.allahim bana da nasip et saglikla sarkmadanAynen bende 65 dim izne.ayrildigimda daha kiloya bile ulasamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?