Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne yapalım böyle devam ederiz biz de
Kızlar ben lavaboya çıkamadım o yüzden tartilmadim. 4 e kadar beklicem cikamazsam 73ü baz alcam. Çıkabilirsem ne âlâ
Aynı sıkıntı bende de var o yüzden bekliyorum azcık daha

3o.o4.2o2o 5. Takim Menu Paylasim Listesi

Cherry Mom - Paylasim yapildi
Umutumut82 - Paylasim yapildi
C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi
kardelelen321 - Paylasim yapilmadi
pawlover - Paylasim yapildi
Tempus - Paylasim yapildi
melita09 - Paylasim yapilmadi
nrmyn - Paylasim yapilmadi
Mehfam - Paylasim yapildi
Calypso95 - Paylasim yapildi ☺
K KuruPapatya - Paylasim yapildi
arasveannesi - Paylasim yapilmadi
B bluuee - Paylasim yapildi
birsevgi - Paylasim yapildi
dennisgo - Paylasim yapilmadi
balpamuk - Paylasim yapildi
U Umudumvar07 - Paylasim yapildi
Ceylansnn - Paylasim yapildi
hanmeli - Paylasim yapilmadi
Maariftakvimi - Paylasim yapildi
ollala - Paylasim yapilmadi
Renia - Paylasim yapilmadi

Kızlar pawlover kuzum çok kötü olmuş gece arı sokmuş yüz göz şiş hastaneden gelmişler şimdi iğne yapilmis

Aaaa ne oldu yahu pawıma. Allah allah gece gece başına gelen işe bak şok oldum. Tövbe tövbeeee.... Nazara mı geldin ne oldun yahu??? Nasılsın pawlover
Cherry Mom durum nasılmış ay çok şaşkınım.
Çok büyük geçmiş olsun.

Teşekkür ederiim gözüm çok şişti kapandı ama iyiyim

Leylim 3’le mutlaka takip et aslan burcunu. Ben çok faydasını gördüm.

Bu arada yeni kizlar beni yqnlis anlamasin ben mezun uyeyim,geri almiyim diye yuvarlaniyorum ondan bu gevseklik

Bu akşam Barış Muslu’dayız unutma şeylim. Bu işe bir son veriyoruz artık. Bütün ekibimi topladım arkadaşlarıma tek tek mesaj attım herkes tatlısını, böreğini alıp gelecek

Bu arada yeni kizlar beni yqnlis anlamasin ben mezun uyeyim,geri almiyim diye yuvarlaniyorum ondan bu gevseklik

Yalnız ben de şu rahatlıkta takılmayı isterdim burda yaaa ne zaman olacak acaba. Kiloyu verdikten sonra kopmamalıyıdım! En büyük hatam.

Bu akşam Barış Muslu’dayız unutma şeylim. Bu işe bir son veriyoruz artık. Bütün ekibimi topladım arkadaşlarıma tek tek mesaj attım herkes tatlısını, böreğini alıp gelecek
Yeni okudum sevgilisini kocasini birakmak isteyenlerdw yapcakmis

Aynen bende 65 dim izne.ayrildigimda daha kiloya bile ulasamadim
Yooo cok iyi gidiyosun,masallah.66 yi gorunce kiskandim valla dedim nerden nereye ayni kilolardaydik kadin benden 8-9 daha eksiye dustu masallah subhanallah.allahim bana da nasip et saglikla sarkmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…