- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.901
Ayy doğru orucuz demi bizOruçta yapamayız ki nasıl içcez 2 saatte bir ben anca regl olunca yaparım o da 8 gün kalmış cumayı geçiyoz
Ya sut le yapilan bi sey cayi vardi adi gelmiyo aklima ona benziyo kesinBi buçuk litre yarım yağlı süt
2 yemek kaşığı yeşil çay
Buda geri geliyodur muhtemelen de işte ben mezun olduktan sonra geleceği için takıma zararı yok
Ben de hiç bilmiyorumYa sut le yapilan bi sey cayi vardi adi gelmiyo aklima ona benziyo kesinbalpamuk bilir adini ben hic yapmadim
Kıyamammmmİlk ben mezun olamadım
Direk şok bu cektigin çileye değmezBi buçuk litre yarım yağlı süt
2 yemek kaşığı yeşil çay
Buda geri geliyodur muhtemelen de işte ben mezun olduktan sonra geleceği için takıma zararı yok
Kıyamammmmistersen beklerim seni. Bu hafta birsürü meyveler patatesler yerim kilo alırım
Anlamadım bişey geçen hafta 66,4 değil mıydın ?Gencler cok uzugunum..ben bu hafta da artı geldim
Sabah 67.2 geldim..bu saate kadar bekledim..durum bu..
66.7/66.8/-0.1/-0.15
Hırs yapar ikinci olursun ben 3. Olacağımİlk ben mezun olamadım
Ben kesin koruyamam şuan gözüm dönüp dönüp duruyo mezunluğu bekliyomHadi mezun olun da nasil koruyabiliyomusunuz bide onu görelim mm
İftar mı yapmıyımDirek şok bu cektigin çileye değmez1 öğün yemek yeme daha iyi bence
Emnis bu soruyu kaç kişiye sordunAnlamadım bişey geçen hafta 66,4 değil mıydın ?
Valla 1,6 kalmış iki hafta acayip sıksam detoks metoks gider belkimHırs yapar ikinci olursun ben 3. Olacağım
66,4 tüAnlamadım bişey geçen hafta 66,4 değil mıydın ?
Evet ya kendi bildiğimden ssasirtiyorlarEmnis bu soruyu kaç kişiye sordun
O kosuyodur simdi evdeMelitaaaaaa tartiii nerede başka şehirde mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?