- 23 Mart 2016
- 31.010
- 92.273
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.941
Yok kuzum w.aptanMelita yazmış mı ki ben mi kaçırdım
TamamYok kuzum w.aptan
Ben aldım ama çok rahat kullanamadım. Kullanması çok zor. Iki üç hafta düzenli kullandığımda oldu ama bahsettikleri kadar etki görmedim benKızlar termal tayt hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben aldım ama çok rahat kullanamadım. Kullanması çok zor. Iki üç hafta düzenli kullandığımda oldu ama bahsettikleri kadar etki görmedim ben
Cıks aynı duruyo
Paylaştım ama gözünüz görmüyorYüzdemiz iyi mi canım ne durumdayız
Hahaha yok onu demiyorum stalka gittiniz yaPaylaştım ama gözünüz görmüyorterligimi alip geleceğim geri
Çok kurcalamadım ama güzel sonuçlar vardı kötü sonuç bi tane gördümHahaha yok onu demiyorum stalka gittiniz yakim önde vs yorum yapardınız yapmadınız onu diyorum
Kuzum derece yapacak.bir ortalama çıkmadı maalesef e notada almıyoruz o yüzden pek gerek yokHahaha yok onu demiyorum stalka gittiniz yakim önde vs yorum yapardınız yapmadınız onu diyorum
Orta halli bir haftaydı o zamanKuzum derece yapacak.bir ortalama çıkmadı maalesef e notada almıyoruz o yüzden pek gerek yok
Çok güzel kilo verenlerimizde varda eksiler oluncaOrta halli bir haftaydı o zamandaha iyisi bir dahaki haftaya, ramazana iyice alışmış oluruz
Ooh afiyetler olsunDondurmamida yiyeyimmmm paw ismarlamis
Sağol kuzumOoh afiyetler olsun
SüperrrrSağol kuzumşaka bir yana bugünkü ödülüm yine haşlanmış 1 içli köfte
Afiyet olsunSağol kuzumşaka bir yana bugünkü ödülüm yine haşlanmış 1 içli köfte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?