- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.961
Cidden yaaa hadi mezun verelim mutlu olalımAfiyet olsunBen de kaçırcam bişiler sonra bu iki haftayı çok sıkıp 800 800 ile mezun olmayı hedefliyorum
sahi miiiAnlamadım bişey geçen hafta 66,4 değil mıydın ?
Benim yakindir ya mezun olacağımCidden yaaa hadi mezun verelim mutlu olalım
Birde yer acilsin tabi haftaya bir sürü insan listeye gircek
Vayyy olursun bence deBenim yakindir ya mezun olacağım
Benim dün öyle oldu ama bozmadım ben.Kızlar yaa ezan, okunmasına 2 saat kalmış regl oldum gitti oruç yaa
Yapacak bişey yok öyle oldu mu gerçekten kötü oluyor ama gitti bi kere hemen boz orucuKızlar yaa ezan, okunmasına 2 saat kalmış regl oldum gitti oruç yaa
71 mis kız benim mezuniyet kilosu. Tabi benim fit olmam için 3 5 kere mezun olmam lazımVayyy olursun bence de
Allahım yaaa71 mis kız benim mezuniyet kilosu. Tabi benim fit olmam için 3 5 kere mezun olmam lazım
Bende bozmadım açlığa alıştım diyet derdine hep açızBenim dün öyle oldu ama bozmadım ben.
Bozmadım kuzum yaa abimde evde zaten neden bozdun der kaynana gibi zatenYapacak bişey yok öyle oldu mu gerçekten kötü oluyor ama gitti bi kere hemen boz orucu
Gitmez eger birsey yemediysen..Kızlar yaa ezan, okunmasına 2 saat kalmış regl oldum gitti oruç yaa
Bende buna inanıyorum. Adetliyken oruç tutmak günah değil sadece bizlere tanınmış bir kolaylık istersek tutmaya biliriz zorlanmamak adına ama benim okuduğum bir çok yazıda istersek tutmamizda bir sakınca olmadığını okudum. Benim ilk gün olduğu için yedim biraz zor oluyor ilk gün yarın tutacağım tekrar.Gitmez eger birsey yemediysen..
Adetli iken oruç tutulamaz diye birsey olmadigi ile ilgili pek cok aciklama var arkadaslar..eger aşırı kan kaybi yasamiyordaniz adetlinolmak sizi hasta ediyorsa tabi ki tutmayabilirsiniz..
Yaa kıyamam bide yasak varBen 1 haftadır cirpindigim kendimi yerlere attığım uğruna aç kaldığım tatlının malzemesini bulup tatlıyı yapamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?