- 23 Mart 2016
- 31.010
- 92.273
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.981
Ben 1 haftadır cirpindigim kendimi yerlere attığım uğruna aç kaldığım tatlının malzemesini bulup tatlıyı yapamadım ya
Merhaba canimmerhaba herkese, bugun dediginiz dukan birasini denedim. gayet guzeldi ictim.
bir de sandaloz sakizi diye birsey almistim onu ictim. biryerlerde okumustum. onu hic kullanan oldu mu. ise yarar mi acaba.
tane tane beyaz tas seklinde. bir tane agiza atiliyormus. tadi yok. agizda dagiliyor. suyla yutuluyor. hemen ardindan bir kasik elma sirkesini yutup su iciliyor. genelde sabah iciliyormus. yag yakiyormus filan. bakalim deneyeyim dedim.Merhaba canim
Afiyet olsun Dukan birasi 2. Gün bende devam ediyorum
Sandaloz sakızı hiç duymadım nasil tüketiliyor
kotu olmusBen 1 haftadır cirpindigim kendimi yerlere attığım uğruna aç kaldığım tatlının malzemesini bulup tatlıyı yapamadım ya
Teşekkür ederim leyliimm o senin tatlılığınKardelenim cok tatlısın hanim hanimcik
Sen dene bakalimda yararsa bizde alırız ekstra yağ yakici seylere ihtiyaç vartane tane beyaz tas seklinde. bir tane agiza atiliyormus. tadi yok. agizda dagiliyor. suyla yutuluyor. hemen ardindan bir kasik elma sirkesini yutup su iciliyor. genelde sabah iciliyormus. yag yakiyormus filan. bakalim deneyeyim dedim.
Hahaha canınin istediği birşey yoksa zorlama benceKendime ne ödül versem diye düşünüyorum kaç saattir, sonunda vermicem o olcak
Yaaa dimiii gece yatağa geçiyorum heryerim pıt pıt atıyo
Yaaa hepl dicem dicem unutuyorum kuzum.sen bettye benziyorsunTeşekkür ederim leyliimm o senin tatlılığın
Yani birde aylardır spor yapıyorum zaten bu neyin hamligiYaaa dimiii gece yatağa geçiyorum heryerim pıt pıt atıyo
nasil birsey. merak ettim. yapabilirimYani birde aylardır spor yapıyorum zaten bu neyin hamligiama güzel her bölge var disiplin sağlıyor insana kafana göre bölgesel yaptığında öyle olmuyor
Kızlar 30gunfit uygulaması denemek isteyen varsa ❤
Ve yenildimmmVallaha başardim
Üyelik ismimi değiştiriyorum bundan Sonra Betty
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?