Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gitmez eger birsey yemediysen..
Adetli iken oruç tutulamaz diye birsey olmadigi ile ilgili pek cok aciklama var arkadaslar..eger aşırı kan kaybi yasamiyordaniz adetlinolmak sizi hasta ediyorsa tabi ki tutmayabilirsiniz..
Nrmyncim anlayamadim birara acarmisin diycem de bu tip konular banlanma sebebi de olabiliyor demiyim.soyle soyliyim bu hangi mezhebin gorusu bilemiyorum ama hanefi mezhebine gore bu caiz degildir hatta hz ayse den rivayet olan bir hadise gore hareket edilir,bazi kisiler bazi ayetleri gostereek bunu soylemis ama orda baska biseyden bahsediliyor ,ayetleri yeniden tefsir etmek buyuk ilim gerektirir ki biz edilenlwri ogrensek anlasak keske.hadis sudur

Yani tutulmaz hadis guvenilir zincirdendir.

Bozmadım kuzum yaa abimde evde zaten neden bozdun der kaynana gibi zaten ona laf anlatmaktansa beklerim ezanı
Öyle yanında açamayacağım biri olduğu zaman hemen bi yudum suyla bişeyle açıp yemiyorum ben de yine ama dinimizde açmak gerekiyor diye biliyorum.
Evet canım ben de açılmalı diye biliyorum. Mezhebe göre değişiyor mu bilmiyorum ama

Bizde de hemen açtırıyorlar. Bende şimdi yemek yapıyorum makarna pişmiş mi derken öyle açtım valla

Bi buçuk litre yarım yağlı süt
2 yemek kaşığı yeşil çay

Buda geri geliyodur muhtemelen de işte ben mezun olduktan sonra geleceği için takıma zararı yok

Böyle diyetleri asla tavsiye etmem çok sağlıksız. Bu tür diyetle verdiğin bıraktığın an 2-3 katı olarak geri geliyor.

Benim de 1,6 kalmış 200 gramdan hesaplarsak 2 aya mezunum

Yaaa sakın mezun olup gitmeyin. Paw sen demoklesin kılıcı gibi tepemizde ol her zaman o iyi beliyor bana. Bugün de bir iki bir şey kaçırdım zaten paparı yiyeceğim diye korkuyorum Cuma’nın rehavetine kapıldım hem de bu akşam kurtulacağım ben bunlardan biraz da ona güvendim

Ay tempus ne yedin ne içtin de bu kadar gitti yaa ben ne yapsam olmadı. Listelerini incelemeye almalıyım. Belli bir listeye mi uydun yoksa kafana göre mi?
Kafama göreydi canım özel bişey yapmadım, 1 2 gün sabit çıktım sonra +300 çıktım o gün bıraktım tartılmayı diyetime sporuma odaklandım hiç kaçamak yapmadım hepsi bu

Böyle diyetleri asla tavsiye etmem çok sağlıksız. Bu tür diyetle verdiğin bıraktığın an 2-3 katı olarak geri geliyor.
Şaka yaptım ya yapılacak birşeye benzemiyo içemem ben zaten onu
Mezun olsam da buralardayım sadece rahatça yiyeceğim Ben de kaçırdm bugün ya takma bida yapmicam dedim ama yok papara

Mezun olsam da buralardayım sadece rahatça yiyeceğim Ben de kaçırdm bugün ya takma bida yapmicam dedim ama yok papara
Sen kesin yemişsindir. Dün meyve yicem diyince dedim kocaman Bi meyve tabağı hazırladı ama menünde Bi baktım ki 3 5 bişey

Daha bunun korumasi var nereye yiyon hey yavrum hey okul gibi mezun olacan sonra sınava gircen sonra atanacaksın sonra rahat edeceksin onun gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…