- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.001
Arı sokmuş iyiyim şiş gözüm kapandı sadecepawlover kuzum gözün neden şişti anlayamadım. Tüm mesajları okuyamadım buranın hızına yetişemedim iki gündür maaşallah. Geçmiş olsun şimdi iyi misin
Aramıza hoşgeldin canımnasil birsey. merak ettim. yapabilirim
NrmyncimGitmez eger birsey yemediysen..
Adetli iken oruç tutulamaz diye birsey olmadigi ile ilgili pek cok aciklama var arkadaslar..eger aşırı kan kaybi yasamiyordaniz adetlinolmak sizi hasta ediyorsa tabi ki tutmayabilirsiniz..
30 günlük bir programi var her gün seviye seviye atliyorsunuznasil birsey. merak ettim. yapabilirim
Öyle yanında açamayacağım biri olduğu zaman hemen bi yudum suyla bişeyle açıp yemiyorum ben de yine ama dinimizde açmak gerekiyor diye biliyorum.Bozmadım kuzum yaa abimde evde zaten neden bozdun der kaynana gibi zatenona laf anlatmaktansa beklerim ezanı
Evet canım ben de açılmalı diye biliyorum. Mezhebe göre değişiyor mu bilmiyorum amaNrmyncimanlayamadim birara acarmisin diycem de bu tip konular banlanma sebebi de olabiliyor demiyim.soyle soyliyim bu hangi mezhebin gorusu bilemiyorum ama hanefi mezhebine gore bu caiz degildir hatta hz ayse den rivayet olan bir hadise gore hareket edilir,bazi kisiler bazi ayetleri gostereek bunu soylemis ama orda baska biseyden bahsediliyor ,ayetleri yeniden tefsir etmek buyuk ilim gerektirir ki biz edilenlwri ogrensek anlasak keske.hadis sudur
Eki Görüntüle 2628507
Yani tutulmaz hadis guvenilir zincirdendir.
Bizde de hemen açtırıyorlar. Bende şimdi yemek yapıyorum makarna pişmiş mi derken öyle açtım vallaÖyle yanında açamayacağım biri olduğu zaman hemen bi yudum suyla bişeyle açıp yemiyorum ben de yine ama dinimizde açmak gerekiyor diye biliyorum.
Evet canım ben de açılmalı diye biliyorum. Mezhebe göre değişiyor mu bilmiyorum ama
Şahane yaaa
Hemde nasılHilalllll trajikomik
Bi buçuk litre yarım yağlı süt
2 yemek kaşığı yeşil çay
Buda geri geliyodur muhtemelen de işte ben mezun olduktan sonra geleceği için takıma zararı yok
Benim de 1,6 kalmış 200 gramdan hesaplarsak 2 aya mezunum
Kafama göreydi canım özel bişey yapmadım, 1 2 gün sabit çıktım sonra +300 çıktım o gün bıraktım tartılmayı diyetime sporuma odaklandım hiç kaçamak yapmadım hepsi buAy tempus ne yedin ne içtin de bu kadar gitti yaa ben ne yapsam olmadı. Listelerini incelemeye almalıyım.Belli bir listeye mi uydun yoksa kafana göre mi?
Ya sut le yapilan bi sey cayi vardi adi gelmiyo aklima ona benziyo kesinbalpamuk bilir adini ben hic yapmadim
Şaka yaptım ya yapılacak birşeye benzemiyo içemem ben zaten onuBöyle diyetleri asla tavsiye etmem çok sağlıksız. Bu tür diyetle verdiğin bıraktığın an 2-3 katı olarak geri geliyor.
Mezun olsam da buralardayım sadece rahatça yiyeceğimYaaa sakın mezun olup gitmeyin. Paw sen demoklesin kılıcı gibi tepemizde ol her zaman o iyi beliyor bana.Bugün de bir iki bir şey kaçırdım zaten paparı yiyeceğim diye korkuyorum Cuma’nın rehavetine kapıldım hem de bu akşam kurtulacağım ben bunlardan biraz da ona güvendim
Sen kesin yemişsindir. Dün meyve yicem diyince dedim kocaman Bi meyve tabağı hazırladı ama menünde Bi baktım ki 3 5 bişeyŞaka yaptım ya yapılacak birşeye benzemiyo içemem ben zaten onu
Mezun olsam da buralardayım sadece rahatça yiyeceğimBen de kaçırdm bugün ya takma bida yapmicam dedim ama yok papara
Kız o saatte neyin tabağını yapayım gündüz olsa kesin yapardım amaSen kesin yemişsindir. Dün meyve yicem diyince dedim kocaman Bi meyve tabağı hazırladı ama menünde Bi baktım ki 3 5 bişey
Valla ben meyve dedin mi yiceksem gece de olsa yaparımKız o saatte neyin tabağını yapayım gündüz olsa kesin yapardım ama
Oyy oy dört dörtlüküz yaniiDördüncü olmuşuz baştan da 4 sondan da
Daha bunun korumasi var nereye yiyon hey yavrum hey okul gibi mezun olacan sonra sınava gircen sonra atanacaksın sonra rahat edeceksin onun gibi bişeyŞaka yaptım ya yapılacak birşeye benzemiyo içemem ben zaten onu
Mezun olsam da buralardayım sadece rahatça yiyeceğimBen de kaçırdm bugün ya takma bida yapmicam dedim ama yok papara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?