- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.121
Ayy geçmiş olsun kuzum ya.Nazar ettim kendime kızlar
Belim çok fena oturup kalkamıyorum bile, hayır ağır da kaldırmadım nerden çıktı şimdi bu
Yaa geçmiş olsunNazar ettim kendime kızlar
Belim çok fena oturup kalkamıyorum bile, hayır ağır da kaldırmadım nerden çıktı şimdi bu
Maaşallah da dedik aslında amaKız bir daha foto ney paylasmayin birinin gözü gider birinin beli
Geçmiş olsun
Yaaa nasıl bi kaptansın sen. Tek tek herkesin değerlendirmesini yapmış.. Süpersin emeğine sağlık kuzum
Aaa liste haftasiii biraz daha olur inşallahKızlar bu haftaki hedefim 69.5 çünkü hep burda kalıyorum aşağı inmek zorluyor
500 bölgesel 500 ip ve 3bin adım yapabildim kuzum. Menüye yazmadım daha tamam olmamıştı.bu ekibe yapılır herkes seferber baksana
Bir ara spor listesi tutmayayim diyordum hatırlıyor musunçünkü kimse ilgilenmiyordu ama simdi hemen gireyimde kim öne geçti bakayım diyorum yada kızlar merak ediyor soruyor ☺☺
Evet canım belli kişiler yapıyordu senin de doğal olarak tutmak içinden gelmiyordu. Ama çok iyi motive olduk Allah bozmasınbu ekibe yapılır herkes seferber baksana
Bir ara spor listesi tutmayayim diyordum hatırlıyor musunçünkü kimse ilgilenmiyordu ama simdi hemen gireyimde kim öne geçti bakayım diyorum yada kızlar merak ediyor soruyor
İnşallah kuzumAaa liste haftasiii biraz daha olur inşallah
Amin aminEvet canım belli kişiler yapıyordu senin de doğal olarak tutmak içinden gelmiyordu. Ama çok iyi motive olduk Allah bozmasın ☺
Geçmiş olsun dikkat etNazar ettim kendime kızlar
Barış muslu varya Adriana Lima'nın eski sevgilisi belki ordan çıkartırsınBarış musluğu nedir kızlar
Hayır canimmmm o.baskasi değil miydi yaaaBarış muslu varya Adriana Lima'nın eski sevgilisi belki ordan çıkartırsın
Oooo o akşam akşam tek tek gelin beeeBarış muslu varya Adriana Lima'nın eski sevgilisi belki ordan çıkartırsın
Ayyy metin hara ile karıştırdım dimi.Hayır canimmmm o.baskasi değil miydi yaaa
Tip benziyor ikiside turuncuAyyy metin hara ile karıştırdım dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?