- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.161
Kuzum uzun süredir hep 70 69 a kadar inip hop tekrardan yukarı çıkıyorum aşağıya inişim çok zor oluyor direniyor vücut ondan hedef küçük bu haftaKız sen zaten çıplak tartılsan 69.5 gelecen
Her ne kadar rakibimde olsan yap sen zayıflayıp incecik olucazAy herkes spor yapmış... Ben de bugpn kendime tatil ettim ama vicdanım hiç rahat değilşimdi kalkıp 30 dk lık videomu yapsam mı yapmasam mı ooof..
Allahım neden ben 160 boyla ortalıkta yuvarlak olarak geziyorum. Benim suçum ne bende azıcık sırık olaydım ne olacaktıKız 1.68 in benyeter bana zaten benlm amacım sıkılaşmak incelmek 66 oluo 56gibi gözükmek
iyi kuzum takilmacaSakız çiğneyen emoji vardı bulamadımİyii sen nabersin
Biz birbirimizi daha çok zayıflamak için dürtüyozHer ne kadar rakibimde olsan yap sen zayıflayıp incecik olucaz
E kız napcan genetikAllahım neden ben 160 boyla ortalıkta yuvarlak olarak geziyorum. Benim suçum ne bende azıcık sırık olaydım ne olacaktı
35tl iki dambılBiz birbirimizi daha çok zayıflamak için dürtüyozyapmıcam kız bu saatten sonra hakkını vererek yapamam çok zıplaması bir video yarın inşallah ♥ benlm dambıl almam lazım da 60 TL çok geldi be.. şu şişenin içine taş koydum ama oda gıcır gıcır ses yapıyor sinir oldum.. kendi ağırlıpımı nasıl yapabilirim acaba ya
E kız napcan genetik
Benim dambıl var ama ben bayağı uyguna almıştım ilk başlıyorum diye 1 kg lık aldırdılar banaBiz birbirimizi daha çok zayıflamak için dürtüyozyapmıcam kız bu saatten sonra hakkını vererek yapamam çok zıplaması bir video yarın inşallah ♥ benlm dambıl almam lazım da 60 TL çok geldi be.. şu şişenin içine taş koydum ama oda gıcır gıcır ses yapıyor sinir oldum.. kendi ağırlıpımı nasıl yapabilirim acaba ya
E kız napcan genetik
İki kiloluk istiyorum ben35tl iki dambıl
Avessa 1 Kg Dambıl Seti 2 Adet - Fiyatı, Yorumları
Avessa 1 Kg Dambıl Seti 2 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kız avesa ya giremedim de uygulama kapatıyor.. 2 kg kullar da aynı fiyat mı ki35tl iki dambıl
Avessa 1 Kg Dambıl Seti 2 Adet - Fiyatı, Yorumları
Avessa 1 Kg Dambıl Seti 2 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Az önce baktım 3kg olanlar 50 2kg olanlar 55Kız avesa ya giremedim de uygulama kapatıyor.. 2 kg kullar da aynı fiyat mı ki
Bir bana az olabilir gibi geldi .. pet şişeye beton döküp dışını da bir şeyler sarsam cıtoırtı yapmaz belkiBenim dambıl var ama ben bayağı uyguna almıştım ilk başlıyorum diye 1 kg lık aldırdılar bana
Ya ona o parayı vermektense diğer egzersiz setini alırımAz önce baktım 3kg olanlar 50 2kg olanlar 55
Çok fazla iki kiloluk..hareket sırasında bombos yapsan bile kol kopuyor belli bir sayıdan sonra 1 kg ile ben tam kararında oluyorum benİki kiloluk istiyorum ben
Okudum Playstore daymış canım bakcam şimdi ücretli miYani birde aylardır spor yapıyorum zaten bu neyin hamligiama güzel her bölge var disiplin sağlıyor insana kafana göre bölgesel yaptığında öyle olmuyor
Kızlar 30gunfit uygulaması denemek isteyen varsa ❤
Tebrik ederiiimmEvetttt gelsinnn spor listemiz
Bu haftada iyi iş cikardik bence ☺☺ zamanla herkesin spor rutinleri oturuyor gibi
Neyse hemen 1. Yi açıklayayım hahahaha
öhöm öhömmm bireyselde 2170 puan ile birinciCherry Mom arkamdan @Cagrihilal1 1851 puan ile gelmekte
Veee takim olarak yesss fiiitttt yarışı önde tamamlamistir❤❤❤
Eki Görüntüle 2628553
Hahaha yükselen yildizlardayiim672.etap/5.takim karnesi
Takım 1.si % 1,36 ile @KuruPapatya
Takım sonuncusu -%1,40 ile @melita09
Yükselen yıldızlar
Cherry Mom yüzdesi 0,15 den 0,43
@Cagrihilal1 yüzdesi 0,26 dan 0,66
@Calypso95 yüzdesi 0,80 den 1,07
birsevgi yüzdesi 0,13 den 0,82
@KuruPapatya yüzdesi 0,30 dan 1,36
@balpamuk yüzdesi -0,09 dan 0,15
@Umudumvar07 yüzdesi 0,30 dan 1,12 ye yükselmiştir
Dikkat etmesi gerekenler ( 0,30 altindakiler)
@kardelelen321
@nrmyn
@melita09
@Umutumut82
@reyyanK
@balpamuk
Evet bazen 1 bile zorluyo beniÇok fazla iki kiloluk..hareket sırasında bombos yapsan bile kol kopuyor belli bir sayıdan sonra 1 kg ile ben tam kararında oluyorum ben
Hımm.. denemek lazım aslında olabilir.. ben de ağırlıksız yapıyorum şu an ama tam net bi kas çalışması alamadığım için ağırlık alayım dedim.. ilerdeki videolar da da lazım gibiÇok fazla iki kiloluk..hareket sırasında bombos yapsan bile kol kopuyor belli bir sayıdan sonra 1 kg ile ben tam kararında oluyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?