Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Her ne kadar rakibimde olsan yap sen zayıflayıp incecik olucaz
Biz birbirimizi daha çok zayıflamak için dürtüyoz yapmıcam kız bu saatten sonra hakkını vererek yapamam çok zıplaması bir video yarın inşallah benlm dambıl almam lazım da 60 TL çok geldi be.. şu şişenin içine taş koydum ama oda gıcır gıcır ses yapıyor sinir oldum.. kendi ağırlıpımı nasıl yapabilirim acaba ya
Allahım neden ben 160 boyla ortalıkta yuvarlak olarak geziyorum. Benim suçum ne bende azıcık sırık olaydım ne olacaktı
E kız napcan genetik

35tl iki dambıl

Benim dambıl var ama ben bayağı uyguna almıştım ilk başlıyorum diye 1 kg lık aldırdılar bana

Yani birde aylardır spor yapıyorum zaten bu neyin hamligi ama güzel her bölge var disiplin sağlıyor insana kafana göre bölgesel yaptığında öyle olmuyor
Kızlar 30gunfit uygulaması denemek isteyen varsa ❤
Okudum Playstore daymış canım bakcam şimdi ücretli mi
Tebrik ederiiimm bu hafta 1. Liği zorlamayı düşünüyorum haydi herkese meydan okuyorum hahahah
Hahaha yükselen yildizlardayiim geçen hafta dikkat etmesi gerekenlerdeydim listeye bakarken eşim de gördü hahaha bütün hafta boyunca yemek için elime ne aldıysam dikkat etmen gerekiyor unuttun mu dedi

Çok fazla iki kiloluk..hareket sırasında bombos yapsan bile kol kopuyor belli bir sayıdan sonra 1 kg ile ben tam kararında oluyorum ben
Hımm.. denemek lazım aslında olabilir.. ben de ağırlıksız yapıyorum şu an ama tam net bi kas çalışması alamadığım için ağırlık alayım dedim.. ilerdeki videolar da da lazım gibi

Vallahi bütüüünn gün spordan nefret ediyoruuumm diyetten de bıktmm uyumak istiyorum 28 saaat diye yattım
O kadar halsiz enerjisizdim ki.
Sonra kalktım bu saatte kendimi spora verdim bazen ikizler burcu olmaktan şüpheleniyorum

Eklentiler

• IMG_20200502_000800.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…