Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de böyle olduğunu biliyorum. Açık olsam da çocukken iyi bir dini eğitim aldım iyi bilirim bu işleri Evet regl iken oruç tutulmaz bu net. Ama isteyen istediğine inanmakta da özgür tabii. Tutmak isteyen öyle rahat ediyorsa tutar bunda da bir sakınca yok bence kişinin vicdanı nasıl değerlendiriyorsa o yönde davranması daha uygun.

Belim çok ağrıyor ya, haftaya regl oluyorum Bu hafta müthiş bir tatlı krizine girmem bekleniyor

Ben de aynı durumdayım ayın 6’sı gibi regl olacağım ve çatşambaya denk geliyor tam tutarsa. Tutmazsa da tutarsa da haftaya ödemliyim keain çok bahtsızım

Ya var yaaa çok kötü bıraktım sporu resmen rehavet çöktü üzerime. Gece uykusuzluğu da mahvetti beni. Dengem bozuldu. Bu gece erken yatıp yarına kendimi düzene sokmayı hedefliyorum. Yarından itibaren yine erken yatmaya başlıyorum. Ne zaman erken yatmaya başlarsam o zaman daha iyi kilo veriyorum.

Esra'cım ne güzel yazmışsın ya çok mutlu oldum mesajını okuyunca Ben de sizleri tanıdığıma çok mutluyum. İstanbul'a taşındım ve çok sık gorusemesek de ne çok destek oldunuz bana aslında Burası asla sanal değil bence de.

Bebeğim hedefi 66yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…