• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Screenshot_2020-05-04-22-58-00-205_com.microsoft.office.excel.webp

3 gündür heryerim ağrıyor, ona rağmen üzerine gidiyorum. Hatta bugün bir dükkana girdim 3. Kata çıkmam gerekti merdivenlerle o basamakları o kdr acı içinde çıktım ki anlatamam 🙄
Bugün ben de öyleyim oturup kalkamıyorum bile 🤦🏻‍♀️

Hamlık gitsin düzelir inşallah, birde bende bir sorun var ya kızlar. Benim sağ dizim sürekli çıtlıyor 🙈 bu spordan öncede vardı dakikada 3 kere fln çıtlıyor yani ve sadece sağ 🥺 şu durumlar düzelsin doktorluk çok işim var 😒

Öğün atlamak uzun süre aç kalmak da metabolizmayı yavaşlatır. Vücut uzun süre aç kalmaya devam edince yemek gelmediği için depo etmeye başlar . O da kilo vermeye engel oluyor.
Sadece belli şeylerle yapılan diyetler karbonhidrat kısıtlı diyetler bunlar hep ilk zamanlar kilo verdirir ama sonra kilo vermek durur.

Ben o konuda şanslı gibiyim. Yurt dışından gidip gelişler yasaklandığı için ev sahibim yurt dışında kaldı. alt katımda oturuyordu

Evet ben de sıkılıyorum telefondan bi ideo açıyorum bilgisayardan da leslie canım sıkılmıyor o zaman 😂😂

eskiden monitörlü bilgisayarda bende öyle yapıyodum 1-2 hafta falan götürüyodu o beni bayaa 😂

@melita09 iş yoğunluğunda yazamıyorum dedin tamam dedim de tatil günlerinde bile yoksun bu hafta sonucun ne olursa olsun izne ayırıyoruz seni canım baştan yazayim ki bu kararın + kg - kg ile alakalı olmadığını bil diye canim. Listeye tekrar gireli 2 ayı geçti ve halen adapte olamadın demekki suan senin için uygun zaman değil 🤷 kafanda yeniden karar verdiğinde tabiki bekleriz

@Renia sanıyorum sende ekibe geldiginden beri menü paylasmadin bilmiyor yada atlıyor olabilirsin bundan sonra düzenli bildirim yaparsan seviniriz ☺️
Menü linkimiz

B bluuee arada menüler kaynıyor canım.🙈 Birde ekip içinde yoksun suan çalışıyor musun ekip içinde birlikte olalım isteriz ?
Yok çalışmıyorum. Siteye girmeyi unutuyorum. Aslında menülerime dikkat ediyorum ama aksam yazmayı unutunca kalıyor. Spor olarak da uygulama ındirdim vücut egzersizleri yapmaya başladım, onbeş dakika falan çok değil ama hiç yoktan iyidir

Yehiuuu no kilonun baş sporcusu geldiii kardelelen321 kardelelen321 bunlar bizi yine yenecek:oha::oha: yetiş bacım:halay:
Oku oku bitiremedim ne yazmışsınız maaşallah . Evdekiler beni sabote ediyorlar sürekli yapamıyomki bacım. Eşim kaç gündür evde bel fıtığı azdı yatıyordu, bugün ayaklandı.
Lahmacun yapalım dedi tamam dedim. Hamur görevi bende et olayı onda. Birlikte yaptık ama çok yoruldum. Tezgah toplama yıkama temizleme bitti bi kahve içtim girdim kulübe.

Back
X