- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #34.801
herkese günaydın dün akşam felaket yedim hiç yazmayım cok moralim bozuk ben nasıl kilo vercem ya dayanamıyorum
arkadaslar birde yeni gelenler için sürekli paylaşım önemli kuralı var ya ama devamlı üyeler ortalarda yok topic bomboş
Böyle olunca kımınl epaylasım yapcaz da deneme süresini geccez
neden felaket yedin canım
iradene sahip çıkman gerek biliyosun
bizimde ufak tefek kaçamaklarımız oluo ama
sen felaket falan diyince çok mu abarttın acaba dedim:26:
malesef bi çoğumıuz çalışan insanlarız sorumluluklarımız
var herkesin işi de yeteri kadar esnek değil
diğer takımlarda da 7/24 bi mesaj trafiği yok
herkes fırsat buldukça zaten burda
takyoncum sağol canım ağzından bal damlıyor inşaallah veririm daha öncede yazdığım gibi inan çok ihtiyacım var kilo vermeye ruhen ve bedenen...
ama pco ve insülin direnci zorluyor beni inşaallah kurttulurum onlardanda sizlerin dua ve desteğiyle... sonra da dile benden ne dilersen
hayatta hiç bişey sağlıktan önemli değil sağlık bozuldumu hepsi bozuluyor böyle dönemleri atlatmak içinde en büyük ilaç inanmak ve dua olduğuna inanıyorum. burda kimse birbirini kimlik ve cismen tanımıyor ama niyetimize o kişiyi alıp gıyabında dua etmek benim için bambaşka
Canlarımmm, çok sağolun..
Begümcüm naaptın tatlım, benim en az 2-3 senem var öyle hemen evlenmem.. Hayırlısı olsun ama ne diyeyim, belli de olmaz :)
En yakın birkaç arkadaşımdan sonra size söyledim sizi çok seviyorummmmm
Menümü bildiriyorum:
sabah: bol ıspanaklı, az yağlı yarım dilim börek
Öğle: 1 kase domates çorbası, 3 kaşık tavuk, çok az z.yağlı kereviz
Ara: yarım kase mısır gevreği, yarım bardak süt
Akşamı daha yemedim ama açlıktan uyuyamıyorum zaten, hafif birşeyler yiyicem.
Ayyy, takımımızın ilk mezunusun benim gördüğüm, tebrik edrim canım benim.. Darısı başımızaaaaa
bu arada akşam menüm sebze yemeği yaptım(biber,patates üzerine domates dizdim fırınladım üzerinede salçalı sos gezdirdim)5 kaşık yedim
6 kaşık salçalı makarna yedim ama sosunda yağ kullanmadım sadece sulandırdım
salata ve biraz yoğurt yedim budur yani
selam hatunlar bende mönümü yazayım bari hazır gelmişken
sabah
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 dilim domates
1 k k peynir
2 zeytin
öğlen
1 kase yüzük çorbası içi hamur olduğu için ekmek yemedim
arada
1 portakal
akşam 1 kase çorba
1 porsiyon yoğurtlu makarna
yemekten sonra 3 bardak şekersiz çay
gene kimse yok osmancılar sizi hepiniz osmanı izliyonuz demi
ahanda ben geldim ben osmana bakmıyom arada sırada gözüm kayıyo işte eşim bakıyo he bide çember diye bir yarışma başlamış show tv de ona bakıyo çok saçma bir yarışma olmuş ya
akşam yemeğinden sonra 2 elma 1 portakal yedim fazlamı bilmem karnım ağrıyo biraz ,, ha bide 2 kkutusundan küçük 2 parça ıslak kek yedim üstü pudingli yaptım zaten tıkadı meyve yiyince şimi artık yatana kadar su içmeye devam hadi kızlar su için bakiim:87:
günaydın kızlar dün akşam gelemedim nette sürekli sorun vardı bi ara geldi sonra yine gitti
bu sabah yarım simit ve az peynirle kahvaltımı yaptım
arkadaslar birde yeni gelenler için sürekli paylaşım önemli kuralı var ya ama devamlı üyeler ortalarda yok topic bomboş
evet cok abarttım ayvalık tostu kocaman ekmegı vardı bıkac tane kızarmıs patates eve gelıncede bıkactane yaprak sarması fanta ve dondurma yedım
evet cok abarttım ayvalık tostu kocaman ekmegı vardı bıkac tane kızarmıs patates eve gelıncede bıkactane yaprak sarması fanta ve dondurma yedım
evet baya abartmışsın
ara öğünlerde meyve yersen akşam bu kadar çok yemezsin
benim de canım çok fena dondurma istiyo 2 gündür ama
diyet dondurma bulana kadar yemicem
evet baya abartmışsın
ara öğünlerde meyve yersen akşam bu kadar çok yemezsin
benim de canım çok fena dondurma istiyo 2 gündür ama
diyet dondurma bulana kadar yemicem
bende gönlümce yiyip zayıf kalanlardan olmak isterdim
Ayyy, takımımızın ilk mezunusun benim gördüğüm, tebrik edrim canım benim.. Darısı başımızaaaaa
bende seni tanımıyorum ama tebrik ederim gerçekten darısı başımıza bizlerede dua ediver artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?