- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #34.821
herkese günaydın hanımlar yeni kahvaltı yaptık sofrayı topladım bulaşıkları felan yıkayayım evi toparlayıp geliyorum geçmişi okurum o zaman görüşürüz kıslarrr
kahvaltıda
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 dilim domates
1 dilim sucuk
günaydın kızlarr
dün gezmeye gittikten sonra giremedim akşam, ama orda fazla abartmadım sadece 1 küçük dilim börek yedim ve biraz da patates salatası.. akşam da fazla bişi yemedim ki böreği dengelersin diye..
az sonra da kahvaltı yapacağım annemle..
ahanda ben geldim ben osmana bakmıyom arada sırada gözüm kayıyo işte eşim bakıyo he bide çember diye bir yarışma başlamış show tv de ona bakıyo çok saçma bir yarışma olmuş ya
akşam yemeğinden sonra 2 elma 1 portakal yedim fazlamı bilmem karnım ağrıyo biraz ,, ha bide 2 kkutusundan küçük 2 parça ıslak kek yedim üstü pudingli yaptım zaten tıkadı meyve yiyince şimi artık yatana kadar su içmeye devam hadi kızlar su için bakiim:87:
günaydın kızlar dün akşam gelemedim nette sürekli sorun vardı bi ara geldi sonra yine gitti
bu sabah yarım simit ve az peynirle kahvaltımı yaptım
herkese günaydın dün akşam felaket yedim hiç yazmayım cok moralim bozuk ben nasıl kilo vercem ya dayanamıyorum
bılıyorum canım ama burda oyle bır kural oldugu ıcın dedıl yoksa bende calısıyorum evde netım yok dun ayzdım zaten bende ıste her azamn uygun olmuyorum
YANİ ŞEKERİM BU İŞ KISMET İŞİ BİLİYOSUN :))
HIMM HIMM HIMMM.MÖNÜDE MAŞALLAHPEK GÜZEL.İNŞLLAH YATMADAN ÖNCEDE HAFİF BİŞİYLER YEMİSSİNDİR.
AYNEN BENDE İLKİNİ GÖRÜCEM KISMETSE CANIM
AFİYET OLSUN ŞEKERİM.EKMEK YERİNE MAKARNAYLA DENGELEMİŞSİN
GAYET GÜZEL OLMUŞ ARKADAŞIM
SORMA YA DÜN GECE OSMANI İZLERKEN UYUYA KALMIŞIM(
CANIM 3 PORSİYON MEYVE YEMİŞSİN.O BİLE BİRAZ FAZLA OLMUŞKEN BİDE ÜSTÜNE ISLAK KEK HİÇÇ OLMAMIŞ VALLA.
AFİYET OLSUN ŞEKERİM
CANIM HERKESİN AYNI SAATTE BURADA OLMASI OLANAK DIŞI,HERKES İŞİNDE GÜÇÜNDE.BİZLER PAYLAŞIMLARIMIZI KİMSE VARKEN YAPMIYORUZ Kİ SEN HERGÜN DÜZENLİ PAYLAŞIMINA YAP SONRA KALDIĞIN YERDEN GEÇMİŞİ OKUYARAK HERKESLE TAKRARPEYLAŞIMDA BULANABİLİRSİN.İLLEDE AYNI DAKİKALARDA PAYLAŞIM YAPILACAK DİE BİŞEY YOKKİ
haklısın dün ara öğün yapmadım gibi bişey ondan olmuş olabilir yeme krizim
bende dün akşam ;
1 tane yarım kabaktan,1 tanede yarım patatesten yapılmış sandal sefası ,
1 dilimde fırın makarna yedim
ara olarakta 1 küçük kazandibi yedim
bu sabah ki kahvaltımda yine standarttı.
ara:ne yesem bilemedim :)
günaydın kızlarr
dün gezmeye gittikten sonra giremedim akşam, ama orda fazla abartmadım sadece 1 küçük dilim börek yedim ve biraz da patates salatası.. akşam da fazla bişi yemedim ki böreği dengelersin diye..
az sonra da kahvaltı yapacağım annemle..
evet canım Allah'tan kahvaltılar standartyazık olmuş osmanı kaçırdın desene
ben geldim kızlar baya hakkımda korkunç yorumlar yapılmış ayyykorktum neyse bundan sonra daha dikkatli olurum ve meyveleri gün içine yayarak daha az yerim ara olarak çok işe yarıyor çabuk ve çok acıkmıyoruz böylece neyse bugün geç kalktım çok manyak rüya gördüm ayy valla hala üzerimden atamadım neyse kahvaltım klasikti işte
sabah kalkınca 1bardak su
kahvaltıdan 15dakika önce 1 yemek kaşığı dereotu
3 zeytin 2dilim ekmek
1kase yoğurt
domates
peynir kk
2bardak çay
ara elma yedim
şimdide rezene çayı içiyorum ıyy dayanamıyorum ama faydasını düşününce hiçte fena gelmiyo
neyse birde yine sizle birşey paylaşmak istiyroum işinize yararsa;
Kilo vermek isteyenler, bir çok bitki yada yağ yakıcı, zayıflatma etkisi olan besinleri deniyor. İbrahim Saraçoğluda dereotunu öneriyor.
???Açlığı bastıran ve tok tutan özelliklere sahip olan dereotu, diyetinizin ayrılmaz parçası olmalı.
Dereotu zayıflama konusunda etkili mi?
İbrahim Saraçoğlu, dereotunun zayıflamaya etkisinin olduğundan bahsediyor. Kulllanımı da oldukça basit. Tek yapmanız gereken yemekten önce 1 yemek kaşığı dereotu tüketmek.
Sofraya oturmadan 15 dakika kadar önce, bir yemek kaşığı dereotu yemek, sofradan daha erken kalkmanızı sağlar. 10 dakika sonra tokluk hissiniz artacaktır. Dereotu sayesinde daha az yemek yersiniz.
İbrahim Saraçoğlu diyet yapanlara özellikle tavsiye ediyor.
Dereotu, açlık duygunuza fren yaptırır. Hatta isterseniz dereotunu yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş oratadan kalktığına şahit olursunuz.
Dereotu kürü ile iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk hissiniz daha erken gelecektir.
canım benim bizde seni çok seviyoruzzzzz ee burcu iştahın kapandımı şimdi
maşallah listede bi hayli düzelmiş güzelleşmiş neden acaba bi gayret gelmiş sanki arkadaşıma
ahanda ben geldim ben osmana bakmıyom arada sırada gözüm kayıyo işte eşim bakıyo he bide çember diye bir yarışma başlamış show tv de ona bakıyo çok saçma bir yarışma olmuş ya
akşam yemeğinden sonra 2 elma 1 portakal yedim fazlamı bilmem karnım ağrıyo biraz ,, ha bide 2 kkutusundan küçük 2 parça ıslak kek yedim üstü pudingli yaptım zaten tıkadı meyve yiyince şimi artık yatana kadar su içmeye devam hadi kızlar su için bakiim:87:
evet cok abarttım ayvalık tostu kocaman ekmegı vardı bıkac tane kızarmıs patates eve gelıncede bıkactane yaprak sarması fanta ve dondurma yedım
teşekkür ederim kızlar dua ederim tabikde dualarım hep sizlerle darısı sizin başınıza
herkese günaydın hanımlar yeni kahvaltı yaptık sofrayı topladım bulaşıkları felan yıkayayım evi toparlayıp geliyorum geçmişi okurum o zaman görüşürüz kıslarrr
kahvaltıda
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 dilim domates
1 dilim sucuk
bende yazayım öğ emenümü
1 porsiyon kuru fasulye
1 kase sebze corbası
2 yk yogurtlu kereviz
cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?