Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun canım.kahvaltılarımız standart canım bi problem yok allahtan

sanada kahvaltın için afiyet olsun arkadaşım.dünüde iyi atlatmışsın tebrikler

bende dün akşam ;
1 tane yarım kabaktan,1 tanede yarım patatesten yapılmış sandal sefası ,
1 dilimde fırın makarna yedim

ara olarakta 1 küçük kazandibi yedim

bu sabah ki kahvaltımda yine standarttı.

ara:ne yesem bilemedim :)

günaydın kızlarr
dün gezmeye gittikten sonra giremedim akşam, ama orda fazla abartmadım sadece 1 küçük dilim börek yedim ve biraz da patates salatası.. akşam da fazla bişi yemedim ki böreği dengelersin diye..
az sonra da kahvaltı yapacağım annemle..

sen gelmişsin ben gitmişim canım ya yetişemedim sana valla bizim kızlar hepsi osmancı haftaya bende bi izliyim bakalım nasıl bişeymiş bu osman

herkese günaydın dün akşam felaket yedim hiç yazmayım cok moralim bozuk ben nasıl kilo vercem ya dayanamıyorum

günaydın canım iştah kapatıcı şeyler yesen iyi olur senin için bide bol bol su iç canın yemek istediği zaman su iç bol bol

bılıyorum canım ama burda oyle bır kural oldugu ıcın dedıl yoksa bende calısıyorum evde netım yok dun ayzdım zaten bende ıste her azamn uygun olmuyorum

canım paylaşım yapmak için burda birilerinin olmasına gerek yok sen geldiğin zaman senden önceki mesajlara yorum yapabilirsin bizde öyle yapıyoruz hepimiz aynı anda burda olamıyoruz o yüzden direk geçmişi okumaya gidiyoruz ne olmuş bakalım diye :)) birde zaten çoğu arkadaşımız sorunlarından dolayı izinde şu an birinide mezun ettik zaten 2 kişide izinli geri kalanımız burdayız

evet canım Allah'tan kahvaltılar standart yazık olmuş osmanı kaçırdın desene

afiyet olsun begümcüm gayet iyi olmuş mönün

afiyet olsun canım iyi bari fazla kaçamak yapmamışsın o börekte zaten bir öğününde ki ekmeğe eş değer dir muhakkak bi kaybın olmamış gibi bakalım kahvaltı nasıl geçecek

şimdilik müsadenizle kızlar kayınvalideme gidiyorum gezmeye gelince görüşürüz hoşçakalın öptüm herkesi :))

elifcim canım 1. takımın kardeş takımı 9. takımdı 9. takım kapanınca 1. takım uzun süredir kardeş takımsız şmidi bi gönüllü takım aranıyor onlara kardeş takım olmak için bizim kardeş takımımız 13. takım kardeş takımların görevi cuma listesini hazırladıktan sonra kontrol etmek bide onların bi sorunu olunca listeye müdahele etmek ne dersin canım biz gönüllü olalımmı 2 tane kardeş takımımız olsa kaldırabilirmiyiz acaba ne dersin elifcim ?

ben geldim kızlar baya hakkımda korkunç yorumlar yapılmış ayyykorktum neyse bundan sonra daha dikkatli olurum ve meyveleri gün içine yayarak daha az yerim ara olarak çok işe yarıyor çabuk ve çok acıkmıyoruz böylece neyse bugün geç kalktım çok manyak rüya gördüm ayy valla hala üzerimden atamadım neyse kahvaltım klasikti işte

sabah kalkınca 1bardak su
kahvaltıdan 15dakika önce 1 yemek kaşığı dereotu
3 zeytin 2dilim ekmek
1kase yoğurt
domates
peynir kk
2bardak çay

ara elma yedim

şimdide rezene çayı içiyorum ıyy dayanamıyorum ama faydasını düşününce hiçte fena gelmiyo

neyse birde yine sizle birşey paylaşmak istiyroum işinize yararsa;

Kilo vermek isteyenler, bir çok bitki yada yağ yakıcı, zayıflatma etkisi olan besinleri deniyor. İbrahim Saraçoğlu’da dereotunu öneriyor.
???Açlığı bastıran ve tok tutan özelliklere sahip olan dereotu, diyetinizin ayrılmaz parçası olmalı.

Dereotu zayıflama konusunda etkili mi?
İbrahim Saraçoğlu, dereotunun zayıflamaya etkisinin olduğundan bahsediyor. Kulllanımı da oldukça basit. Tek yapmanız gereken yemekten önce 1 yemek kaşığı dereotu tüketmek.

Sofraya oturmadan 15 dakika kadar önce, bir yemek kaşığı dereotu yemek, sofradan daha erken kalkmanızı sağlar. 10 dakika sonra tokluk hissiniz artacaktır. Dereotu sayesinde daha az yemek yersiniz.

İbrahim Saraçoğlu diyet yapanlara özellikle tavsiye ediyor.

Dereotu, açlık duygunuza fren yaptırır. Hatta isterseniz dereotunu yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş oratadan kalktığına şahit olursunuz.

Dereotu kürü ile iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk hissiniz daha erken gelecektir.

Son düzenleme:

paylaşım için teşekkürler canım,bizde burada daha önce dereotunun tok tutma özelliğinden bahsetmiştik.bir kez senden ve uzman bir kişiden duymamız güzel oldu.teşekkür ederiz.
sabah kahvaltın gayet güzel,
yalnızca neden kahvaltıda yoğurt tükettiğini anlayamadım.
zaten peynirden protein alıyosun.gün içinde tüketmen daha iyi olur bence

bende öğlen yemeğimi yedim de geldim şimdi.

2 dilim ekmek
4 ç.k. hatta daha az zeytinyağlı taze fasulye
1 kepçe mercimek çorbası

canım benim bizde seni çok seviyoruzzzzz ee burcu iştahın kapandımı şimdi

Kapanmaz mııı, iki kaşık alıp bırakıyorum valla.. İlk defa başıma geliyor, ne garip bişeymiş :)

maşallah listede bi hayli düzelmiş güzelleşmiş neden acaba bi gayret gelmiş sanki arkadaşıma

Gelir gibi oldu ama şu midemdeki kelebeklerden kurtulunca görücez gayret var mı yok mu :)

Uuu çok olmu canım benim, meyveyi 1 porsiyon yiyip yanında süt iç ya da yoğurt ye..

evet cok abarttım ayvalık tostu kocaman ekmegı vardı bıkac tane kızarmıs patates eve gelıncede bıkactane yaprak sarması fanta ve dondurma yedım

Abur cuburcu seni :)Sebzeye yönelmeye bak arkadaşım, yediklerin düzelir o zaman

teşekkür ederim kızlar dua ederim tabikde dualarım hep sizlerle darısı sizin başınıza

Sağol canım benim, aminnnn

Süpermiş kahvaltın Gülsümcüm..

bende yazayım öğ emenümü
1 porsiyon kuru fasulye
1 kase sebze corbası
2 yk yogurtlu kereviz
cacık

Bu menüyü de tuttum bravo ama 1 porsiyon ne kadar ediyor canım? Kaşık hesabı yaparsan daha rahat edersin

Benim yediklerime gelelim:

Sabah: 1 adet ev poğaçası (mısır gevreğinden de bıktım çünkü)
Öğle: 1 bardak ayran, 2 çatal tavuk, 2 kaşık bamya

Şimdiden acıktım valla

Bu arada 2 sabahtır 30-35 dakika yürüyüş yapıyorum.. Arabayı babam alıyor sabah hastaneye gittiği için.. Şeker tansiyon kolesterol ve karaciğer yağlanması çıktı da kendisinde. O da diyete başlayacak gibi gözüküyor :)

Ebrehe canım işyerinde ydiğim için 1 porsiyon yazdım bir tabak işte ama biraznın yemedim heralde 5-6 kasık eder ama cacık cok tok tutuyo arkadaslar tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…