- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #34.761
gülsümcüm bu arada begüm arkadaşımız gibi yeterli paylaşım yapmadımı düşünen arkadaşlar varsa yer kalabalığı yapmak istemem gerçekten ben mesleğimin zor bi meslek olmasına ve küçük kızım olmasına rağmen elimden geldiği kadarıyla katılmaya çalıştım ama karar sizin sizlere çok alıştım arada bi uğrar halinizi hatrınızı sorarım
hayatcım maşallah bayağı gayretlisin canım inşaAllah çok hızlı kilo vericeksin gibime geliyorslm ben geldimmm nasılsınız kızlar,
hemen yediklerime geçeyim :)
sabah bir dilim ekmek çay üç zeytin bi çatalda sahanda yum. yedimm(valla bi lokmalıktı :))
sonra dışarda işim vardı deli gibi yürüdüm çarşıda hiç durmadım ayacıklarımda bilen baloncuklar oluştuaz botum sıktıda...
ama en az iki mil yürüdüm yani bi akşam 2 mil ooohhh...
gelirken simit aldım ince iki dilim kaşar çay domates yedimmnasıl acıkmışım anlatamam aa bide marul da yedim unutuyordum...
akşamada ıspanak var inş...
ayy inş vericez kiloları yaaaa
gülsümcüm maşallah kızınada sanada kapalı olman sanki içime doğmuştu canım yaniseni hep kapalı olarak hayal ediyordum çok yakışmış sana
valla benim yokşekerim
hayırdır canım.şimdi iyisin inşallah .kaç kilo verdin kız merak ettim bak
esra önceleri paylaşımın iyiydi ama rahatsızlığın nedeni ile bayağı bi uzak kaldın takımdan o yüzden takdir edersinki motivazyonun düşmemesi için çareler aradık kızlarla ve o esnadada senin ne zamandır gelmediğinni konuştuk eski günlere döneceğini umut ediyorum canım eskisi gibi paylaşıma devam edersen hiç bi problem yok canım begüm demedki kıs hepimiz dedik bide sadece sana değil tüm kızlara dedik aynı kelimeyi ama kırılmaca darılmaca yok canım sonuçta takımız biz
53 kiloyum kız herkes şimdide kilo al diyo uğraşıyo:84:
esra seni mezun edelim artık yeter bu kadar bence daha ne kadar eriycen kıs bu hafta seni mezun edelimmi ??
gülsümcüm bu arada begüm arkadaşımız gibi yeterli paylaşım yapmadımı düşünen arkadaşlar varsa yer kalabalığı yapmak istemem gerçekten ben mesleğimin zor bi meslek olmasına ve küçük kızım olmasına rağmen elimden geldiği kadarıyla katılmaya çalıştım ama karar sizin sizlere çok alıştım arada bi uğrar halinizi hatrınızı sorarım
slm ben geldimmm nasılsınız kızlar,
hemen yediklerime geçeyim :)
sabah bir dilim ekmek çay üç zeytin bi çatalda sahanda yum. Yedimm(valla bi lokmalıktı :))
sonra dışarda işim vardı deli gibi yürüdüm çarşıda hiç durmadım ayacıklarımda bilen baloncuklar oluştuAz botum sıktıda...
Ama en az iki mil yürüdüm yani bi akşam 2 mil ooohhh...
Gelirken simit aldım ince iki dilim kaşar çay domates yedimmNasıl acıkmışım anlatamam aa bide marul da yedim unutuyordum...
Akşamada ıspanak var inş...
Ayy inş vericez kiloları yaaaa
53 kiloyum kız herkes şimdide kilo al diyo uğraşıyo:84:
esra seni mezun edelim artık yeter bu kadar bence daha ne kadar eriycen kıs bu hafta seni mezun edelimmi ??
tabi face de felan görüşürüz beni unutmak yok değilmi yoksa çok üzülürüm
inşaallah begümcüm inşaallah...
Haklısın benim su konusunda sıkıntım var zorlasam iyi olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum
takyoncum sağol canım ağzından bal damlıyor inşaallah veririm daha öncede yazdığım gibi inan çok ihtiyacım var kilo vermeye ruhen ve bedenen...
ama pco ve insülin direnci zorluyor beni inşaallah kurttulurum onlardanda sizlerin dua ve desteğiyle... sonra da dile benden ne dilersen
hayatta hiç bişey sağlıktan önemli değil sağlık bozuldumu hepsi bozuluyor böyle dönemleri atlatmak içinde en büyük ilaç inanmak ve dua olduğuna inanıyorum. burda kimse birbirini kimlik ve cismen tanımıyor ama niyetimize o kişiyi alıp gıyabında dua etmek benim için bambaşka
begümcüm saol :)
takyoncum üzülme kilo verince düzeliyormuş herbişeyimiz :)
doktorum öyle dedi ayrıca bu sitedeki çok arkadaştan duydum pcolu olupta kilo verince düzelen bizimde düzelir umarım
evet bencede püsküte söyleyelim ilk mezunumuzu verelim artık dimiaaa böle dersen kırılırım ama esra.biz takımın toparlanması için çözümler arıyoduk sadece hepsi bu
yediklerin güzel canım.ayrıca yumurtadan bişey olmaz haftada 3 gün yiyebilirsin.
Ara öğünlerinide atlama sakın.bol suyuda unutma.
Inş vericez canım hep beraber
tebrik ederim şekerim
ee yani bencede.baksana hatun isteği kilonunda altına inmiş daha ne duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?