Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ahanda ben geldim ben osmana bakmıyom arada sırada gözüm kayıyo işte eşim bakıyo he bide çember diye bir yarışma başlamış show tv de ona bakıyo çok saçma bir yarışma olmuş ya:37::37:

akşam yemeğinden sonra 2 elma 1 portakal yedim fazlamı bilmem karnım ağrıyo biraz ,, ha bide 2 kkutusundan küçük 2 parça ıslak kek yedim üstü pudingli yaptım zaten tıkadı meyve yiyince şimi artık yatana kadar su içmeye devam hadi kızlar su için bakiim:87::68:

günaydın kızlar dün akşam gelemedim nette sürekli sorun vardı bi ara geldi sonra yine gitti
bu sabah yarım simit ve az peynirle kahvaltımı yaptım

herkese günaydın dün akşam felaket yedim hiç yazmayım cok moralim bozuk ben nasıl kilo vercem ya dayanamıyorum:19::43:

arkadaslar birde yeni gelenler için sürekli paylaşım önemli kuralı var ya ama devamlı üyeler ortalarda yok topic bomboş:20::20:

arkadaslar birde yeni gelenler için sürekli paylaşım önemli kuralı var ya ama devamlı üyeler ortalarda yok topic bomboş:20::20:

Böyle olunca kımınl epaylasım yapcaz da deneme süresini geccez

malesef bi çoğumıuz çalışan insanlarız sorumluluklarımız
var herkesin işi de yeteri kadar esnek değil
diğer takımlarda da 7/24 bi mesaj trafiği yok
herkes fırsat buldukça zaten burda:20:

Son düzenleme:
neden felaket yedin canım
iradene sahip çıkman gerek biliyosun
bizimde ufak tefek kaçamaklarımız oluo ama
sen felaket falan diyince çok mu abarttın acaba dedim:26:

evet cok abarttım ayvalık tostu kocaman ekmegı vardı bıkac tane kızarmıs patates eve gelıncede bıkactane yaprak sarması fanta ve dondurma yedım :59:

malesef bi çoğumıuz çalışan insanlarız sorumluluklarımız
var herkesin işi de yeteri kadar esnek değil
diğer takımlarda da 7/24 bi mesaj trafiği yok
herkes fırsat buldukça zaten burda:20:

bılıyorum canım ama burda oyle bır kural oldugu ıcın dedıl yoksa bende calısıyorum evde netım yok dun ayzdım zaten bende ıste her azamn uygun olmuyorum

takyoncum sağol canım ağzından bal damlıyor inşaallah veririm daha öncede yazdığım gibi inan çok ihtiyacım var kilo vermeye ruhen ve bedenen...
ama pco ve insülin direnci zorluyor beni inşaallah kurttulurum onlardanda sizlerin dua ve desteğiyle... sonra da dile benden ne dilersen:42:
hayatta hiç bişey sağlıktan önemli değil sağlık bozuldumu hepsi bozuluyor böyle dönemleri atlatmak içinde en büyük ilaç inanmak ve dua olduğuna inanıyorum. burda kimse birbirini kimlik ve cismen tanımıyor ama niyetimize o kişiyi alıp gıyabında dua etmek benim için bambaşka:34:

hoşgeldin öncelikle ben de pko ve diyabet hastasıyım herşey insülin direnciyle başlamıştı
kilo vermek çok önemli ama dirence rağmen vermek ne kadar zor çok iyi bilirim
el birliğiyle kilo vericez inşallah

Canlarımmm, çok sağolun..

Begümcüm naaptın tatlım, benim en az 2-3 senem var öyle hemen evlenmem.. Hayırlısı olsun ama ne diyeyim, belli de olmaz :)

En yakın birkaç arkadaşımdan sonra size söyledim sizi çok seviyorummmmm

YANİ ŞEKERİM BU İŞ KISMET İŞİ BİLİYOSUN :))

Menümü bildiriyorum:

sabah: bol ıspanaklı, az yağlı yarım dilim börek
Öğle: 1 kase domates çorbası, 3 kaşık tavuk, çok az z.yağlı kereviz
Ara: yarım kase mısır gevreği, yarım bardak süt

Akşamı daha yemedim ama açlıktan uyuyamıyorum zaten, hafif birşeyler yiyicem.

HIMM HIMM HIMMM.MÖNÜDE MAŞALLAH:nazar::nazar:PEK GÜZEL.İNŞLLAH YATMADAN ÖNCEDE HAFİF BİŞİYLER YEMİSSİNDİR.

Ayyy, takımımızın ilk mezunusun benim gördüğüm, tebrik edrim canım benim.. Darısı başımızaaaaa :nazar:

AYNEN BENDE İLKİNİ GÖRÜCEM KISMETSE CANIM

bu arada akşam menüm sebze yemeği yaptım(biber,patates üzerine domates dizdim fırınladım üzerinede salçalı sos gezdirdim)5 kaşık yedim
6 kaşık salçalı makarna yedim ama sosunda yağ kullanmadım sadece sulandırdım
salata ve biraz yoğurt yedim budur yani:66::66:

AFİYET OLSUN ŞEKERİM.EKMEK YERİNE MAKARNAYLA DENGELEMİŞSİN

selam hatunlar bende mönümü yazayım bari hazır gelmişken

sabah
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 dilim domates
1 k k peynir
2 zeytin

öğlen

1 kase yüzük çorbası içi hamur olduğu için ekmek yemedim

arada
1 portakal

akşam 1 kase çorba
1 porsiyon yoğurtlu makarna

yemekten sonra 3 bardak şekersiz çay

GAYET GÜZEL OLMUŞ ARKADAŞIM

gene kimse yok osmancılar sizi hepiniz osmanı izliyonuz demi :19:

SORMA YA DÜN GECE OSMANI İZLERKEN UYUYA KALMIŞIM :((

ahanda ben geldim ben osmana bakmıyom arada sırada gözüm kayıyo işte eşim bakıyo he bide çember diye bir yarışma başlamış show tv de ona bakıyo çok saçma bir yarışma olmuş ya:37::37:

akşam yemeğinden sonra 2 elma 1 portakal yedim fazlamı bilmem karnım ağrıyo biraz ,, ha bide 2 kkutusundan küçük 2 parça ıslak kek yedim üstü pudingli yaptım zaten tıkadı meyve yiyince şimi artık yatana kadar su içmeye devam hadi kızlar su için bakiim:87::68:

CANIM 3 PORSİYON MEYVE YEMİŞSİN.O BİLE BİRAZ FAZLA OLMUŞKEN BİDE ÜSTÜNE ISLAK KEK HİÇÇ OLMAMIŞ VALLA.:20:

günaydın kızlar dün akşam gelemedim nette sürekli sorun vardı bi ara geldi sonra yine gitti
bu sabah yarım simit ve az peynirle kahvaltımı yaptım

AFİYET OLSUN ŞEKERİM

CANIM HERKESİN AYNI SAATTE BURADA OLMASI OLANAK DIŞI,HERKES İŞİNDE GÜÇÜNDE.BİZLER PAYLAŞIMLARIMIZI KİMSE VARKEN YAPMIYORUZ Kİ SEN HERGÜN DÜZENLİ PAYLAŞIMINA YAP SONRA KALDIĞIN YERDEN GEÇMİŞİ OKUYARAK HERKESLE TAKRARPEYLAŞIMDA BULANABİLİRSİN.İLLEDE AYNI DAKİKALARDA PAYLAŞIM YAPILACAK DİE BİŞEY YOKKİ

evet cok abarttım ayvalık tostu kocaman ekmegı vardı bıkac tane kızarmıs patates eve gelıncede bıkactane yaprak sarması fanta ve dondurma yedım :59:

evet baya abartmışsın
ara öğünlerde meyve yersen akşam bu kadar çok yemezsin
benim de canım çok fena dondurma istiyo 2 gündür ama
diyet dondurma bulana kadar yemicem:1:

gerçekten fena abartmışsın.aklında olsa bizim takımda böle çok kaçamaklara ceza var ona göre:20:

evet baya abartmışsın
ara öğünlerde meyve yersen akşam bu kadar çok yemezsin
benim de canım çok fena dondurma istiyo 2 gündür ama
diyet dondurma bulana kadar yemicem:1:

ahh kuşum benim.bulamadınmı diyetini kıyamam

Amannn boşver zaten hava soğuk yeme yeme sen
onun yerine rendele elmayı at içine tarçını al sana dondurma :))

herkese günaydın hanımlar yeni kahvaltı yaptık sofrayı topladım bulaşıkları felan yıkayayım evi toparlayıp geliyorum geçmişi okurum o zaman görüşürüz kıslarrr
kahvaltıda
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 dilim domates
1 dilim sucuk

günaydın kızlarr
dün gezmeye gittikten sonra giremedim akşam, ama orda fazla abartmadım sadece 1 küçük dilim börek yedim ve biraz da patates salatası.. akşam da fazla bişi yemedim ki böreği dengelersin diye..
az sonra da kahvaltı yapacağım annemle..

Back
X