- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #34.841
Kapanmaz mııı, iki kaşık alıp bırakıyorum valla.. İlk defa başıma geliyor, ne garip bişeymiş :)
Gelir gibi oldu ama şu midemdeki kelebeklerden kurtulunca görücez gayret var mı yok mu :)
Uuu çok olmu canım benim, meyveyi 1 porsiyon yiyip yanında süt iç ya da yoğurt ye..
Abur cuburcu seni :)Sebzeye yönelmeye bak arkadaşım, yediklerin düzelir o zaman
Sağol canım benim, aminnnn
Süpermiş kahvaltın Gülsümcüm..
Bu menüyü de tuttum bravo ama 1 porsiyon ne kadar ediyor canım? Kaşık hesabı yaparsan daha rahat edersin
Benim yediklerime gelelim:
Sabah: 1 adet ev poğaçası (mısır gevreğinden de bıktım çünkü)
Öğle: 1 bardak ayran, 2 çatal tavuk, 2 kaşık bamya
Şimdiden acıktım valla
Bu arada 2 sabahtır 30-35 dakika yürüyüş yapıyorum.. Arabayı babam alıyor sabah hastaneye gittiği için.. Şeker tansiyon kolesterol ve karaciğer yağlanması çıktı da kendisinde. O da diyete başlayacak gibi gözüküyor :)
Ebrehe canım işyerinde ydiğim için 1 porsiyon yazdım bir tabak işte ama biraznın yemedim heralde 5-6 kasık eder ama cacık cok tok tutuyo arkadaslar tavsıye ederım
şimdi netten izliyorum
maşaAllah canım arkadaşım çok sevindim inşaAllah herşey gönlünce olurKapanmaz mııı, iki kaşık alıp bırakıyorum valla.. İlk defa başıma geliyor, ne garip bişeymiş :)
Gelir gibi oldu ama şu midemdeki kelebeklerden kurtulunca görücez gayret var mı yok mu :)
Uuu çok olmu canım benim, meyveyi 1 porsiyon yiyip yanında süt iç ya da yoğurt ye..
Abur cuburcu seni :)Sebzeye yönelmeye bak arkadaşım, yediklerin düzelir o zaman
Sağol canım benim, aminnnn
Süpermiş kahvaltın Gülsümcüm..
Bu menüyü de tuttum bravo ama 1 porsiyon ne kadar ediyor canım? Kaşık hesabı yaparsan daha rahat edersin
Benim yediklerime gelelim:
Sabah: 1 adet ev poğaçası (mısır gevreğinden de bıktım çünkü)
Öğle: 1 bardak ayran, 2 çatal tavuk, 2 kaşık bamya
Şimdiden acıktım valla
Bu arada 2 sabahtır 30-35 dakika yürüyüş yapıyorum.. Arabayı babam alıyor sabah hastaneye gittiği için.. Şeker tansiyon kolesterol ve karaciğer yağlanması çıktı da kendisinde. O da diyete başlayacak gibi gözüküyor :)
paylaşım için teşekkür ederiz canım ve bu arada mönün de çok iyiben geldim kızlar baya hakkımda korkunç yorumlar yapılmış ayyykorktum neyse bundan sonra daha dikkatli olurum ve meyveleri gün içine yayarak daha az yerim ara olarak çok işe yarıyor çabuk ve çok acıkmıyoruz böylece neyse bugün geç kalktım çok manyak rüya gördüm ayy valla hala üzerimden atamadım neyse kahvaltım klasikti işte
sabah kalkınca 1bardak su
kahvaltıdan 15dakika önce 1 yemek kaşığı dereotu
3 zeytin 2dilim ekmek
1kase yoğurt
domates
peynir kk
2bardak çay
ara elma yedim
şimdide rezene çayı içiyorum ıyy dayanamıyorum ama faydasını düşününce hiçte fena gelmiyo
neyse birde yine sizle birşey paylaşmak istiyroum işinize yararsa;
Kilo vermek isteyenler, bir çok bitki yada yağ yakıcı, zayıflatma etkisi olan besinleri deniyor. İbrahim Saraçoğlu’da dereotunu öneriyor.
???Açlığı bastıran ve tok tutan özelliklere sahip olan dereotu, diyetinizin ayrılmaz parçası olmalı.
Dereotu zayıflama konusunda etkili mi?
İbrahim Saraçoğlu, dereotunun zayıflamaya etkisinin olduğundan bahsediyor. Kulllanımı da oldukça basit. Tek yapmanız gereken yemekten önce 1 yemek kaşığı dereotu tüketmek.
Sofraya oturmadan 15 dakika kadar önce, bir yemek kaşığı dereotu yemek, sofradan daha erken kalkmanızı sağlar. 10 dakika sonra tokluk hissiniz artacaktır. Dereotu sayesinde daha az yemek yersiniz.
İbrahim Saraçoğlu diyet yapanlara özellikle tavsiye ediyor.
Dereotu, açlık duygunuza fren yaptırır. Hatta isterseniz dereotunu yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş oratadan kalktığına şahit olursunuz.
Dereotu kürü ile iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk hissiniz daha erken gelecektir.
afiyet olsun begümcüm çok iyi yemişsin canım :)bende öğlen yemeğimi yedim de geldim şimdi.
2 dilim ekmek
4 ç.k. hatta daha az zeytinyağlı taze fasulye
1 kepçe mercimek çorbası
bende yazayım öğ emenümü
1 porsiyon kuru fasulye
1 kase sebze corbası
2 yk yogurtlu kereviz
cacık
arcakcım afiyet olsun canım mönün çok iyi
paylaşım için teşekkürler canım,bizde burada daha önce dereotunun tok tutma özelliğinden bahsetmiştik.bir kez senden ve uzman bir kişiden duymamız güzel oldu.teşekkür ederiz.
sabah kahvaltın gayet güzel,
yalnızca neden kahvaltıda yoğurt tükettiğini anlayamadım.
zaten peynirden protein alıyosun.gün içinde tüketmen daha iyi olur bence
paylaşım için teşekkür ederiz canım ve bu arada mönün de çok iyidereotu adet söktürücü olarakta biliyorum ben Ahmet Maranki yazmış kitabında dereotu kapsülü varmış o çok iyiyimiş adet gecikmelerine
ayy cok tsk ederım canım dünkü faciamdan sonra bu yorum ıyı geldı bana aksamda ıns guzel kapatırım
kaçırsan şaşardım zaten eee noolmuş osmana bişi olmuşmu
selam kıslar az önce geldim eve bende öğlen yemeğinde 1 porsiyon kuru köfte yedim kayınvalidem gilde ben yoğurdum ay bide güzel olmuştuki ellerime sağlık
ah canım ya ben 1 kase getirdim batu bayılıyo yoğurda hepsini yedi zaten ben 1 çatal bişey aldım yoksa yoğurtla pek aram yoktur akşamları yerim sadece
Evet valla doğru söylemiş bende dün çok yediydim anaaa saat 11,de regl oldum napcam bakalım ama inanırmısın çok mutlu oldum regl olduğuma hamile kaldımmı ki diye korkmadım değil, artık kociş ne derse desin korunucaz korunmuyosa keyfi bilir,ben bu saatten sonra çocuk istemiyorum zaten 2çocuk arka arkaya oldu anca kendime gelebiliyorum yavaş yavaş olmaz ayyyy
ah canım ya ben 1 kase getirdim batu bayılıyo yoğurda hepsini yedi zaten ben 1 çatal bişey aldım yoksa yoğurtla pek aram yoktur akşamları yerim sadece
evet valla doğru söylemiş bende dün çok yediydim anaaa saat 11,de regl oldum napcam bakalım ama inanırmısın çok mutlu oldum regl olduğuma hamile kaldımmı ki diye korkmadım değil, artık kociş ne derse desin korunucaz korunmuyosa keyfi bilir,ben bu saatten sonra çocuk istemiyorum zaten 2çocuk arka arkaya oldu anca kendime gelebiliyorum yavaş yavaş olmaz ayyyy
Ben çiğ yeniyor die biliyorum gülsümcüm
acı değilmi tadı ya bide incecik yapraklar felan huylanırım ben nasıl yesemki acep yoğurtlu yapar yerim artık
ben çok severim dere otunu.yoğurtluda yenir tabi ama maydonoz gibide tüketilebilir
nasılsınız kardeş takımın güzelleri.
inşallah herşey yolundadır. bende iyiyim çok şükür.
takyonum canım arada gelip yazmışsın dönemedim hayatım ama geçen kafta pc arıza yaptı 1 hafta yoktu pazartesi getirdiler akşam üstü. o yokken uyduruk bir pc var ondan yazmaya çalıştım cuma günü zor bela o yüzden size uğrayamıyordum hayatım. şimdide biriken işleri yetiştirmeye çalışıyorum ama herşey yoluna girdi çokşükür daha iyiyim.
canım fırsat buldukça gelicem ziyaretinize çok uzun kalamam belki ama uğramaya çalışacağımdan emin olabilirisin hayatım.
yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.
canlar kalmak isterdim ama çıkmalıyım.
sizleri çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere iyi akşamlar.
kızlar bugün iş yerinde internet yoktu
telekom bakım yapıyomuş ondan giremedim pat diye gidiverdi geçmişe
bakiim gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?