Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ohhh vala bu aşk sana yarıycak anlaşılan burcucum :)) hadi bakalım iyisin

Ebrehe canım işyerinde ydiğim için 1 porsiyon yazdım bir tabak işte ama biraznın yemedim heralde 5-6 kasık eder ama cacık cok tok tutuyo arkadaslar tavsıye ederım

evet cacık şişirdiği için tokluk hissi veriyo sana katılıyorum

maşaAllah canım arkadaşım çok sevindim inşaAllah herşey gönlünce olur geçmiş olsun canım Rabbim babana acil şifalar versin inşaAllah ama araba olmaması senin için çok iyi bence

paylaşım için teşekkür ederiz canım ve bu arada mönün de çok iyi dereotu adet söktürücü olarakta biliyorum ben Ahmet Maranki yazmış kitabında dereotu kapsülü varmış o çok iyiyimiş adet gecikmelerine

selam kıslar az önce geldim eve bende öğlen yemeğinde 1 porsiyon kuru köfte yedim kayınvalidem gilde ben yoğurdum ay bide güzel olmuştuki ellerime sağlık

ah canım ya ben 1 kase getirdim batu bayılıyo yoğurda hepsini yedi zaten ben 1 çatal bişey aldım yoksa yoğurtla pek aram yoktur akşamları yerim sadece

evet valla doğru söylemiş bende dün çok yediydim anaaa saat 11,de regl oldum napcam bakalım ama inanırmısın çok mutlu oldum regl olduğuma hamile kaldımmı ki diye korkmadım değil, artık kociş ne derse desin korunucaz korunmuyosa keyfi bilir,ben bu saatten sonra çocuk istemiyorum zaten 2çocuk arka arkaya oldu anca kendime gelebiliyorum yavaş yavaş olmaz ayyyy

Son düzenleme:
kaçırsan şaşardım zaten eee noolmuş osmana bişi olmuşmu

selam kıslar az önce geldim eve bende öğlen yemeğinde 1 porsiyon kuru köfte yedim kayınvalidem gilde ben yoğurdum ay bide güzel olmuştuki ellerime sağlık

kesinlikle doğru.aman allahj isteyene versin çoçuk istediği zamanda

aa tabiki korun ya Allah korusun önce bunlar büyüsün bi (bende tam kaynana gibi oldum hehe ) nasıl yedin dereotunu çiğ çiğmi yedin yada salatasını felanmı yaptın ??

nasılsınız kardeş takımın güzelleri.
inşallah herşey yolundadır. bende iyiyim çok şükür.
takyonum canım arada gelip yazmışsın dönemedim hayatım ama geçen kafta pc arıza yaptı 1 hafta yoktu pazartesi getirdiler akşam üstü. o yokken uyduruk bir pc var ondan yazmaya çalıştım cuma günü zor bela o yüzden size uğrayamıyordum hayatım. şimdide biriken işleri yetiştirmeye çalışıyorum ama herşey yoluna girdi çokşükür daha iyiyim.
canım fırsat buldukça gelicem ziyaretinize çok uzun kalamam belki ama uğramaya çalışacağımdan emin olabilirisin hayatım.
yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.
canlar kalmak isterdim ama çıkmalıyım.
sizleri çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere iyi akşamlar.

Son düzenleme:
ben çok severim dere otunu.yoğurtluda yenir tabi ama maydonoz gibide tüketilebilir

begümcüm senin dediğin semizotu hayatım yoğurtlu yenen. dere otu genelde salatalarda kullanılıyor ama lezeet veriyor yemeklere falan ama fazlası bayar hayatım.

hoşgeldin asumancımmm evet canım arada gelip sitem ediyorum bol bol biliyorum canım alıyorum haberlerini ama şükür rahatlamışsın sevindim adına canım valla seni bu takımın bi üyesi gibi gmrüyoruz artık gelemeyince o yüzden sitem ediyorum yani sitemim özlediğimden kendini özletme bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…