- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.781
Sporla hic işi olmayanlarin sorunu mu var yani müsait mi değiller acabaBuyrun güncel durum canlar ❤Eki Görüntüle 2631459
Sporla hic işi olmayanlarin sorunu mu var yani müsait mi değiller acaba
Arasveannesi bir de dennisgo nerelerde acaba
Yaa onu bana eşimin arkadaşının eside yaptı kırk yılda bir görüşürüz 15 kg kilo verip karsisina çıkmışım Aaaa diyet mi yapıyorsun işe yarıyor mu bari dedi dedim.bir daha bak yaramamış miAz önce iş yerime uğramam gerekti kızlar, ordaki bir bayan arkadaş bana dedi ki sen kilo mu aldın?yoooooo aksine inceldim dedim, hiiç demiyorum diyetteyim fln
Sonra döndü aaa eveet sende bi değişiklik var dedikafası çok karışmış belli ki
Deseydin ki evet 10 kilo aldım bir de soruyor musun seni gidi hınzırAz önce iş yerime uğramam gerekti kızlar, ordaki bir bayan arkadaş bana dedi ki sen kilo mu aldın?yoooooo aksine inceldim dedim, hiiç demiyorum diyetteyim fln
Sonra döndü aaa eveet sende bi değişiklik var dedikafası çok karışmış belli ki
Bende bekliyorum bugünlerdeŞu saatte regl geldi. Yarın cuma
Yarına kadar şişlik varsa gider inşallah belki daha iyi olmuştur gelmesiŞu saatte regl geldi. Yarın cuma
Eyll tamm saatini bulmuşŞu saatte regl geldi. Yarın cuma
Hani sporlar tatlım bu hafta bize yazdığın hiç spor yokve kekler var
Geçen hafta benimki de böyle olmuştuŞu saatte regl geldi. Yarın cuma
Bu hafta biri daha bekliyodu sankimBende bekliyorum bugünlerde
Ay inşallah öyle olmuştur haftaya mezun olacaktım sözdeYarına kadar şişlik varsa gider inşallah belki daha iyi olmuştur gelmesi
He yaEyll tamm saatini bulmuş
Senin gibi eksiler içinde yüzerim kız inşallah ama sökülemiyom ben hemen ondan korkuyomGeçen hafta benimki de böyle olmuştu
Gelecek haftaya daha iyi düşer işte cnm. Benim resmen 3 4 gün var bakalım yarın nolacak merhaba tartıdaAy inşallah öyle olmuştur haftaya mezun olacaktım sözde
Civan perçemi varsa iç cnm o çabuk söküyorSenin gibi eksiler içinde yüzerim kız inşallah ama sökülemiyom ben hemen ondan korkuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?