- 23 Mart 2016
- 31.066
- 92.337
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.761
HilaaaalZayifliyoruz. Zayıflama grubunda başka ne yapacağız. Bak bunları yazarken 1 gr yağ yaktım teşekkür ederim senin sayende
Ben zayıflamadan karantinadan çıkmayacağım. Benim için sıkıntı yokBitiyor drken vakalar yine artıyor yok anam bu milletle yanmisiz biz süreç uzayacak iyice
Denemek lazımAh keşke öyle olsaydı burayı 5 günde 838482020 sayfalık bir topik yapmayan neydi hshahshsa
Sanki diyete başladığında karantina vardı :)) valla benim için büyük sıkıntı ilk defa ailemden uzak kaldim hele benim oğlan dede aşığıBen zayıflamadan karantinadan çıkmayacağım. Benim için sıkıntı yok
Yapacak bişey yok . Dua edin ben çabuk zayıflayayım o zaman karantina biter belkiSanki diyete başladığında karantina vardı :)) valla benim için büyük sıkıntı ilk defa ailemden uzak kaldim hele benim oğlan dede aşığı
Hiç mi hatırlatıyorum daha dün gece yazdım ya insafCherry Mom spor puanlarını hiç hatirlatmiyorsun rakibi uyandirmiyorsun. Ama benden kaçmaz. Puanımız ne durumda ona göre spor programı yapayım
Gece yarısından sonra 11 bin adim daha attım o sayılmıyo muHer durumda sizi düşünen biri var burada
Aslında evet bir derecelendirme yapmam gerekiyorilk 3 ayrı, 10 bini geçen ayrı, 10 binin altında kalan ayrı ödül almalı
Normali bu aslında da bu grup vur deyince öldürmeseydi, kilo alan tipler olmazdıher yemeği tadında bırakırdı
Ben görmedim kiHiç mi hatırlatıyorum daha dün gece yazdım ya insafkızdırma beni bu işi sana yıkarım
Hızını kesmeden yürümeye devam edersen o 100 de gidecekCherry Mom sonunda -100 gelmeyi başardım. Kıyafetsiz daha eksi oluyo ama her zaman aynı kıyafetle ölçülüyorum ona göre söyledim
Sen başla ben arkandan gelirimDenemek lazımbu hafta spor yerine bunu mu denesek
Gece yarısından sonra 11 bin adim daha attım o sayılmıyo mu
10,33 dakika toplam *2,5dan 26 puan canımEki Görüntüle 2631273 Eki Görüntüle 2631274Cherry Mom 30 gün fit uygulamasına da başladım bugün 3 günlük yaptım dk yaziyo zaten ama nasıl hesaplıycaz bilemedim. 32 falan mi yapıyor
Hızını kesmeden yürümeye devam edersen o 100 de gidecek
Teşekkür ederim canımm10,33 dakika toplam *2,5dan 26 puan canım
Oohh çok iyi yaAllah im ne stressiz bir perşembe hiç ödemim falan yok oram buram şiş değil. Tartiyi hiç hırpalamadan ilk çıkışta eksi gösteriyor. Ohh mis.
Kizlar menüyü geciktirdim
Sahurda
3 dilim peynir bir kucuk parca ekmek
2 zeytin domates salatalık yedim
Iftarda
1 kase mercimek çorbası
5 kasik makarna salatası
Ara
2 dilim kek
1 incir
Birkatane çiğ badem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?