Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vay be aferin ama sana zaten sıkıntılı bir süreç bırakıp üstüne dahada çok alabilirdin sonrsi şişmanlık ve depresyon tebrik ederim tatlım ❤❤❤

Vay be aferin ama sana zaten sıkıntılı bir süreç bırakıp üstüne dahada çok alabilirdin sonrsi şişmanlık ve depresyon tebrik ederim tatlım ❤❤❤
Teşekkür ederim kuzum tabi bunun arasında aşırı stresler yaşadım. Çok ağır dönemler geçirdim ve biraz da yemeğe vermiş olabilirim kendimi. Ama çok şükür toparladım sonra

Teşekkür ederim kuzum tabi bunun arasında aşırı stresler yaşadım. Çok ağır dönemler geçirdim ve biraz da yemeğe vermiş olabilirim kendimi. Ama çok şükür toparladım sonra
Tabi illaki olmuştur ama işte sen bunlara gomulmemissin bunun kararını verip kendine odaklanmışsin herkes yapamaz bunu

Ben bugünde pek iyi değilim uykusuzluk yorgunluk birde midem bulanip duruyor usuttum kesin
Emrede Allah'ım evi agira çevirdi bir görseniz 2 saniye durmuyor gücüm yok diye bende ordan oraya yatıyorumm
Şu şehirlerarası bir açılsa direk annemlerin yazlığa gitcem akşama kadar uyucam bunun hayaliyle yaşıyorum

Boşuna olur mu tatlım yesek valla 500 kilo oluruz nasıl kârdayiz sen anla
Saka bir yana takılma çok yarın 16da tekrar bir bakalım iftar ve sonrasinida hafif gecirirsen biraz eksiye ulaşırız bence

Valla esim afedersin öküz gibi yiyor adam fit gram yağı yok.

Inşallah

Detoks suyuna atarız
Her durumda sizi düşünen biri var burada
Kız hıyarı mi hakettik o kadar yürüdük teselli ödülüne bak ahahahah
Aslında evet bir derecelendirme yapmam gerekiyor ilk 3 ayrı, 10 bini geçen ayrı, 10 binin altında kalan ayrı ödül almalı
Waaaaooowwww kendime inanamıyoruuummmm hahahah 13 bin adımla 2. Olmak! Kızlar meydanı fazla boş bırakmışsınız anlaşılan. Benden beklenmeyen derece bu sayede geldi ahahahahah sağolun varolunnnn
Normali bu aslında da bu grup vur deyince öldürmeseydi, kilo alan tipler olmazdı her yemeği tadında bırakırdı

Valla esim afedersin öküz gibi yiyor adam fit gram yağı yok.
Hepsi aynı bunların hiç kıyaslama onunla kendini çok sinir bozucu bir durum ama şöyle düşünün Allah bizi ayrıcalıklı yaratmış aç kalınca biz onlardan daha çok yaşayacağız ve dayanacagiz. Haa nerde lazım olacak bu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…