- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.741
Çok ilginç ama patates aklıma gelmiyor artık. Hafta da 1 kez yiyorum. Ama meyve tutkum hiç azalmadıPatates niye geçmiyor mesela
Vay be aferin ama sana zaten sıkıntılı bir süreç bırakıp üstüne dahada çok alabilirdin sonrsi şişmanlık ve depresyonBen evlendiğim zaman 55 kilo idim. Bi yıl sonra bebek hevesine düştüm. Hormonlarım süper olmasına rağmen hormon iğnesi vurundum birsürü ama olmadı ve ben 62 kiloya çıktım. Sonra 2 kez aşılama yaptırdık tabi onda da birsürü iğne ilaç Yine olmadı ve 68 kiloya çıktım. Sonra tüp denedik onun daha ağır ilaçları hormonları ama olmadı ve ben 72 kiloya çıktım sonra ilaçlardan dolayı miyom oluştu 3 tane ameliyat oldum açık ameliyat. Tabi iyi Bi iştah oldu bütün bunlardan sonra ve ben 74 75 arası gördüm tartıda.
E minyonum bide. Kilo fena gözüktü bende ☹
En son dedim yok böyle olmucak. Bi yerden başladıydım işte çok şükür.
Daha ne yiyecek vücut nişastaya doydu. Şimdi başka şeyler istiyor.Çok ilginç ama patates aklıma gelmiyor artık. Hafta da 1 kez yiyorum. Ama meyve tutkum hiç azalmadı
Teşekkür ederim kuzum tabi bunun arasında aşırı stresler yaşadım. Çok ağır dönemler geçirdim ve biraz da yemeğe vermiş olabilirim kendimi. Ama çok şükür toparladım sonraVay be aferin ama sana zaten sıkıntılı bir süreç bırakıp üstüne dahada çok alabilirdin sonrsi şişmanlık ve depresyontebrik ederim tatlım ❤❤❤
Tabi illaki olmuştur ama işte sen bunlara gomulmemissin bunun kararını verip kendine odaklanmışsin herkes yapamaz bunuTeşekkür ederim kuzum tabi bunun arasında aşırı stresler yaşadım. Çok ağır dönemler geçirdim ve biraz da yemeğe vermiş olabilirim kendimi. Ama çok şükür toparladım sonra
Boşuna olur mu tatlım yesek valla 500 kilo oluruznasıl kârdayiz sen anla
Saka bir yana takılma çok yarın 16da tekrar bir bakalım iftar ve sonrasinida hafif gecirirsen biraz eksiye ulaşırız bence
Boşver onla hic canını sıkma benim eşimde öyle 70 kgValla esim afedersin öküz gibi yiyor adam fit gram yağı yok.
InşallahBen bugünde pek iyi değilim uykusuzluk yorgunluk birde midem bulanip duruyor usuttum kesin
Emrede Allah'ım evi agira çevirdi bir görseniz2 saniye durmuyor gücüm yok diye bende ordan oraya yatıyorumm
Şu şehirlerarası bir açılsa direk annemlerin yazlığa gitcem akşama kadar uyucam bunun hayaliyle yaşıyorum
Her durumda sizi düşünen biri var buradaDetoks suyuna atarız
Aslında evet bir derecelendirme yapmam gerekiyorKız hıyarı mi hakettik o kadar yürüdük teselli ödülüne bak ahahahah
Normali bu aslında da bu grup vur deyince öldürmeseydi, kilo alan tipler olmazdıWaaaaooowwww kendime inanamıyoruuummmm hahahah 13 bin adımla 2. Olmak!Kızlar meydanı fazla boş bırakmışsınız anlaşılan. Benden beklenmeyen derece bu sayede geldi ahahahahah sağolun varolunnnn
Bitiyor drken vakalar yine artıyor yok anam bu milletle yanmisiz biz süreç uzayacak iyiceInşallah
Aslında evet bir derecelendirme yapmam gerekiyorilk 3 ayrı, 10 bini geçen ayrı, 10 binin altında kalan ayrı ödül almalı
Hepsi aynı bunların hiç kıyaslama onunla kendini çok sinir bozucu bir durum ama şöyle düşünün Allah bizi ayrıcalıklı yaratmış aç kalınca biz onlardan daha çok yaşayacağız ve dayanacagiz. Haa nerde lazım olacak bu bilmiyorum.Valla esim afedersin öküz gibi yiyor adam fit gram yağı yok.
Herseyi uçlarda yaşıyoruzNormali bu aslında da bu grup vur deyince öldürmeseydi, kilo alan tipler olmazdıher yemeği tadında bırakırdı
HahahahEvet bencede yazık herkes hıyarlı babaya döndü
Zayifliyoruz. Zayıflama grubunda başka ne yapacağız. Bak bunları yazarken 1 gr yağ yaktım teşekkür ederim senin sayendeNapiyosunuz kizlaarr
Zayifliyoruz. Zayıflama grubunda başka ne yapacağız. Bak bunları yazarken 1 gr yağ yaktım teşekkür ederim senin sayende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?