- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.901
Bence 2 kilo verdin kesinBen inanamadım sizde inanamayacaksınızama tabi benim kilo verme hızımi ve oranımı göz önünde bulundurarak beklentide bulunun abartmayın yani
Evet ya bu defa 100 gr dan fazlane diyorsun 100 gr dan fazla desene
Yok o kadr değil ama sabaha kadar bir mucize olursa neden olmasınBence 2 kilo verdin kesin
Ben sir gibi saklıyorum geçersiniz diye
Haftalık normal olan gr ne 100gr az değil mi bilmediğimden soruyorumEvet ya bu defa 100 gr dan fazla
Bende mi saklasamBen sir gibi saklıyorum geçersiniz diye
Normalde az ama benim bünye 100 gr 200 gr ancak veriyor yavaş yavaş gidiyor. Fazlası için biraz daha sikmam gerekiyor. Kaplumbağa hızında ilerliyorum.Haftalık normal olan gr ne 100gr az değil mi bilmediğimden soruyorumtabii hiç yoktan iyidir
Sakla sakla yarın değişir falan neme lazım rezil olmayalım sonraBende mi saklasam
Benim yarın sabah daha fazla eksi olacak ya ondan saklıyorumSakla sakla yarın değişir falan neme lazım rezil olmayalım sonra
1 kilo eksisin demekki HilallllSakla sakla yarın değişir falan neme lazım rezil olmayalım sonra
Supriz bana da supriz olacak yarın bakalım1 kilo eksisin demekki Hilallll
Merak ettim bak sabah erkenden bekliyorum sonucuSupriz bana da supriz olacak yarın bakalım
Heyecanlı saatler başlasııııınnnSupriz bana da supriz olacak yarın bakalım
Erken olmaz son dakika ya kadar beklerimMerak ettim bak sabah erkenden bekliyorum sonucu
Nerelerdesin ya senCherry Mom 30 dk yuruyus
Nerelerdesin ya senCherry Mom 30 dk yuruyus
Ay alınma bebeğimNerelerdesin sen canım yaa beni unuttun bak alınıyorum
Bu hafta hedefim çok değildi zaten kuzum ama detoks hoşuma gitti büyük gün yarınAy alınma bebeğimkendi derdimdeyim
Naptın ne alem de kilolarhedefi tutturdun mu bakşm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?