- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.921
Ben öyle çok kilo verdim cnm. Çok faydalıCherry Mom dükan birası yerine suya salatalık limon ve taze nane koyarak detoks suyu hazırladım artık böylesi daha çok hoşuma gitti ama elma da olsa güzel olurmuş ilk defa detoks suyu yaptım suyu sade severim de ben
Arada yapınca aynen detoxlar iyi oluyor.. ben de bir ara yoğurt puşbibet yaptım çok iyi etki etti ama midem de yanı yani.. Ramazan'ı hayırlısı ile bitirelim ben de şu dukan içiceğini falan denemek istiyorum.. benlm içinde 69lara inmek zor yani... Hala pazartesi kilomdayımBu hafta hedefim çok değildi zaten kuzum ama detoks hoşuma gitti büyük gün yarın
İnşallah ben de veririm canım . Diyete uyunca veriyorum da bu hafta vermek biraz zor oldu regl öncesi olunca. O yüzden deneyeyim dedimBen öyle çok kilo verdim cnm. Çok faydalı
Depresif mode onNerelerdesin ya senkaç kez aklıma geldin bugün.
Aa neden kiiDepresif mode on
Cok sukur yavas yavas basladim dostlar
Sağol canim bildirimleri yaptim kilo bildirimimi de yapcam yarın. Burdayım sakın gittim zannetmeyin ben vazgecmeyecegimGeçmis olsn
Yaaa daha da iyi ol inşallah çok geçmiş olsunCok sukur yavas yavas basladim dostlar
birsevgi ocak ayinda belde disk kaymasi ve fitik sorunu yaşadim..hic hareketsiz 20 gun yattim.
Cok sukur bugunume, degil yurumek kendi çorabimi bile giyemiyordum. O gunkerden bugunlere geldik cok sukur.. beni hep desteklediniz sevgili takimim, buna minnettatim.gercektenbir kez daha teşekkur ederim.
Bana nazar değdi kuzum popomda ağrı ve şişlik var ne otura biliyorum ne yürüyebiliyorum canım acıyorSelam kızlar, günaydın
Evet bugün yine
Walk Walk challenge
Aaa geçmiş olsun ya. Neden oldu acaba? Düşme veya çarpma değil demi?Bana nazar değdi kuzum popomda ağrı ve şişlik var ne otura biliyorum ne yürüyebiliyorum canım acıyor
Heyecan doruktaaaaGünaydın canlarrrr ❤❤❤
oruclu olmayan arkadaşlarım kahvakti öncesi kilo bildirmediyi
Hayırdır canımBana nazar değdi kuzum popomda ağrı ve şişlik var ne otura biliyorum ne yürüyebiliyorum canım acıyor
Maşallah kuzuyaa da sabah sabah nasıl gelir aklınaGelemedim sabahtan beri oğlum pek nazliydi puding yaptık yetmedi birde mozaik pasta yaptırdı uykulu uykulu bunları yapmak işkence gibi
Helal sanaCherry Mom dükan birası yerine suya salatalık limon ve taze nane koyarak detoks suyu hazırladım artık böylesi daha çok hoşuma gitti ama elma da olsa güzel olurmuş ilk defa detoks suyu yaptım suyu sade severim de ben
Yok kuzum vücut belli aralıklarla üretiyor strese bağlı olarak şimdi ailehekimine gittim dönüyorum eveAaa geçmiş olsun ya. Neden oldu acaba? Düşme veya çarpma değil demi?
Yok canim ondan değil girip.yazmayinca.hasta falan mı oldu dedim bırakmayacağız tabi birlikte vereceğiz bu kilolarıSağol canim bildirimleri yaptim kilo bildirimimi de yapcam yarın. Burdayım sakın gittim zannetmeyin ben vazgecmeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?