Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta hedefim çok değildi zaten kuzum ama detoks hoşuma gitti büyük gün yarın
Arada yapınca aynen detoxlar iyi oluyor.. ben de bir ara yoğurt puşbibet yaptım çok iyi etki etti ama midem de yanı yani.. Ramazan'ı hayırlısı ile bitirelim ben de şu dukan içiceğini falan denemek istiyorum.. benlm içinde 69lara inmek zor yani... Hala pazartesi kilomdayım

@Umutumut82 ve nrmyn dışında saglik sorunu olan yok..ki onlarda başladılar spora
Cok sukur yavas yavas basladim dostlar
birsevgi ocak ayinda belde disk kaymasi ve fitik sorunu yaşadim..hic hareketsiz 20 gun yattim.

Cok sukur bugunume, degil yurumek kendi çorabimi bile giyemiyordum. O gunkerden bugunlere geldik cok sukur.. beni hep desteklediniz sevgili takimim, buna minnettatim.gercekten bir kez daha teşekkur ederim.

Yaaa daha da iyi ol inşallah çok geçmiş olsun egzersizleri birakmaman pes etmemen çok güzel

Helal sana karşılığını alırsın inşallah aynen elma veya çubuk tarcinlada güzel oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…