Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gerçekten fena abartmışsın.aklında olsa bizim takımda böle çok kaçamaklara ceza var ona göre

ahh kuşum benim.bulamadınmı diyetini kıyamam

Amannn boşver zaten hava soğuk yeme yeme sen
onun yerine rendele elmayı at içine tarçını al sana dondurma :))

benim tarifi bana satıyo bak sen
yaw tutmuyo ki dondurmanın yerini şimdi geçti
ama istemiyo bugün umudumu kaybettim

sen bilirsin canım benim için sorun yok
bana uyar

maşşallah jet hızıyla afiyet olsun canım güzel yemişsin aman bende usandım hergün ne yapsam düşüncesinden yaaa bu gün de ıspanak çorbasıyla makarna yapıyorum

maşşallah jet hızıyla afiyet olsun canım güzel yemişsin aman bende usandım hergün ne yapsam düşüncesinden yaaa bu gün de ıspanak çorbasıyla makarna yapıyorum

ıspanak ve nakarna iyi fikir buzlukta yıkanmış ayıklanmış vardı dur ben de onu atayım ocağa hemen
kardeş takım olayında yaparız diyosan yaparız bi yükü yok benim için canım

kızlar ben de bugün yediklerimi yazayım;
erkenden dışarı çıktıgım için kahvaltıyla öğle yemeğini birleştirdim ve yarım tavukburger yedim :26: azcık da patates :26: daha sonra da dondurma ama bunları yediğim için akşam sadece brüksel lahanası salatası yedim o kadar :93: yeni kendimce yediklerimi dengelemeye çalışıorum, çünkü dışarı çıkınca ve de arkadaşlarla olunca yememek imkansız gibi bişey oluyo,ben de akşam az yiyerek dengeliyorum napıyım..

Merhaba arkadaşlar,

Bikaç saat sonra yola çıkıcam artık geri dönüyorum evime sonunda. Bugün de hiç giremedim hep dışardaydım. Geçmişi okumak istiyordum ama zamanım yok. Önümüzdeki günlerde yakalamaya çalışıcam inşallah. Öptüm herkesi.

bu arada yediklerim her zamanki şeyler ama saatleri çok dengesiz. Geç bir kahvaltı yapıyorum her zamankinden, sonra akşam yiyorum diğer öğünümü. Görüşmek üzere. . .

rengarenkcim hadi dayanamadın tavukburgeri yedin daha patatesi niye yiyosun hadi onuda yedin dondurmada ne canım 3 gün hiçbişey yemesen ancak dengelenir bence o kaloriler
neyse afiyet olsun bari ne diyeyim ama kaçamaklara ceza veriyoruz ona göre arkadaşımm dikkat et canım vermeye çalışırken almayalım sonra

meraba gülhancım hadi toparlanda gel artık canım özledik valla

slm kızlar anca girebildim kusura bakmayın,
tüm gün misafir vardı :84: ne yedim ne yemedim anlamadım
kahvaltı sıradan öğlen yemeklerin yanında patates kızarmasıda vardı bende dayanamadım 5-6 tane cik götürdüm başka da yemedimm tabi yoğur filan yedim o kadar.
ikindi 1 yeşil elmaa çok severimdee
akşam sebze yem.6 kaşık, yoğurt,1d kepekli ekmek
bu arada su içmeyi artırdım su gördüğümde hemen bir bardak içtimm
biraz öncede 1 portakal 1 elma yedim şimdi acıktığımı hissrediyorum yaaa
napcmm böyle acıkınca ne yesem yada yememelimiyim?

aa tabiki korun ya Allah korusun önce bunlar büyüsün bi (bende tam kaynana gibi oldum hehe ) nasıl yedin dereotunu çiğ çiğmi yedin yada salatasını felanmı yaptın ??
ben ayıklıyorum dallarını bir çay tabağını dolduruyorum yıkayp süzüyorum veeee çiğ olara yiyorum iice çiğneyip su ile yutuyorum

acı değilmi tadı ya bide incecik yapraklar felan huylanırım ben nasıl yesemki acep yoğurtlu yapar yerim artık
yoğurtlu yenen maydonoz tabikide sen çiğ çiğ sade ye veya salataya koy ama önemli olan yemekten15 dakka önce tüketilmesi benim gibi zorlanırsan suyla yut çok rahat oluyo

uyyyyyyyyy olmamiş abartmişsun kardeşum

görüşürüz

al bendende okadar

meraba gülhancım hadi toparlanda gel artık canım özledik valla
heyav

hayatcım acıktıysan diyet bizküvi felan ye bolca su iç bu saatten sonra sakın bişey yeme arkadaşım

anladım canım yarın bende alayım şöyle bi düzine ancak işe yarar

haklısın canım tamam daha dikkatli olucam bundan sonra :18: en iyisi bundan sonra dışarı çıkarken evde yemeğimi yiyim de çıkıyım yoksa olmayacak böle

anladım canım yarın bende alayım şöyle bi düzine ancak işe yarar

ben de sabahları uyanınca maydanoz haşlayıp suyunu içiyorum bikaç gündür, o da adet söktürüyormuş hem de zayıflamaya yardımcı. ben dün regl oldum normalde şiş ve sancılı olurdum bu kez ne sancı ne şişlik var baya rahatım,maydanozdan olsa gerek diye düşünüyorum.

doğrudur da valla üşeniyorum ben sabah sabah yapıp içmeye yaa sapınımı haşlıyorsun tamamınımı bide tadı nasıl berbat gibi geliyor bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…