- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #34.861
gerçekten fena abartmışsın.aklında olsa bizim takımda böle çok kaçamaklara ceza var ona göre
ahh kuşum benim.bulamadınmı diyetini kıyamam
Amannn boşver zaten hava soğuk yeme yeme sen
onun yerine rendele elmayı at içine tarçını al sana dondurma :))
elifcim canım 1. takımın kardeş takımı 9. takımdı 9. takım kapanınca 1. takım uzun süredir kardeş takımsız şmidi bi gönüllü takım aranıyor onlara kardeş takım olmak için bizim kardeş takımımız 13. takım kardeş takımların görevi cuma listesini hazırladıktan sonra kontrol etmek bide onların bi sorunu olunca listeye müdahele etmek ne dersin canım biz gönüllü olalımmı 2 tane kardeş takımımız olsa kaldırabilirmiyiz acaba ne dersin elifcim ?
hoşgeldin canım tamam hadi çabuk oku da gel
sen bilirsin canım benim için sorun yok
bana uyar
geldim bileeee
yazayım öğle menümü
3 kaşık zeytinyağlı barbunya
3 köfte
2 dilim ekmek yedim
ara da 2 kaşık yoğurt ve 1 mandalina
akşama ne yicem ne yemek yapcam düşünüyorum
canım yemek yapmak da yemek de istemiyo
maşşallah jet hızıylaafiyet olsun canım güzel yemişsin aman bende usandım hergün ne yapsam düşüncesinden yaaa bu gün de ıspanak çorbasıyla makarna yapıyorum
ıspanak ve nakarna iyi fikir buzlukta yıkanmış ayıklanmış vardı dur ben de onu atayım ocağa hemen
kardeş takım olayında yaparız diyosan yaparız bi yükü yok benim için canım
yap canım yap afiyet olsun tamam o zaman kardeş olalım 1. takımla
olalım valla yanlız kalmasınlar
kızlar ben de bugün yediklerimi yazayım;
erkenden dışarı çıktıgım için kahvaltıyla öğle yemeğini birleştirdim ve yarım tavukburger yedim :26: azcık da patates :26: daha sonra da dondurmaama bunları yediğim için akşam sadece brüksel lahanası salatası yedim o kadar :93: yeni kendimce yediklerimi dengelemeye çalışıorum, çünkü dışarı çıkınca ve de arkadaşlarla olunca yememek imkansız gibi bişey oluyo,ben de akşam az yiyerek dengeliyorum napıyım..
Merhaba arkadaşlar,
Bikaç saat sonra yola çıkıcam artık geri dönüyorum evime sonunda. Bugün de hiç giremedim hep dışardaydım. Geçmişi okumak istiyordum ama zamanım yok. Önümüzdeki günlerde yakalamaya çalışıcam inşallah. Öptüm herkesi.
bu arada yediklerim her zamanki şeyler ama saatleri çok dengesiz. Geç bir kahvaltı yapıyorum her zamankinden, sonra akşam yiyorum diğer öğünümü. Görüşmek üzere. . .
ben ayıklıyorum dallarını bir çay tabağını dolduruyorum yıkayp süzüyorum veeee çiğ olara yiyorum iice çiğneyip su ile yutuyorumaa tabiki korun ya Allah korusun önce bunlar büyüsün bi (bende tam kaynana gibi oldum hehe ) nasıl yedin dereotunu çiğ çiğmi yedin yada salatasını felanmı yaptın ??
yoğurtlu yenen maydonoz tabikide sen çiğ çiğ sade ye veya salataya koy ama önemli olan yemekten15 dakka önce tüketilmesi benim gibi zorlanırsan suyla yut çok rahat oluyoacı değilmi tadı ya bide incecik yapraklar felan huylanırım ben nasıl yesemki acep yoğurtlu yapar yerim artık
uyyyyyyyyy olmamiş abartmişsun kardeşumkızlar ben de bugün yediklerimi yazayım;
erkenden dışarı çıktıgım için kahvaltıyla öğle yemeğini birleştirdim ve yarım tavukburger yedim :26: azcık da patates :26: daha sonra da dondurmaama bunları yediğim için akşam sadece brüksel lahanası salatası yedim o kadar :93: yeni kendimce yediklerimi dengelemeye çalışıorum, çünkü dışarı çıkınca ve de arkadaşlarla olunca yememek imkansız gibi bişey oluyo,ben de akşam az yiyerek dengeliyorum napıyım..
Merhaba arkadaşlar,
Bikaç saat sonra yola çıkıcam artık geri dönüyorum evime sonunda. Bugün de hiç giremedim hep dışardaydım. Geçmişi okumak istiyordum ama zamanım yok. Önümüzdeki günlerde yakalamaya çalışıcam inşallah. Öptüm herkesi.
bu arada yediklerim her zamanki şeyler ama saatleri çok dengesiz. Geç bir kahvaltı yapıyorum her zamankinden, sonra akşam yiyorum diğer öğünümü. Görüşmek üzere. . .
rengarenkcim hadi dayanamadın tavukburgeri yedin daha patatesi niye yiyosun hadi onuda yedin dondurmada necanım 3 gün hiçbişey yemesen ancak dengelenir bence o kaloriler
neyse afiyet olsun bari ne diyeyim ama kaçamaklara ceza veriyoruz ona göre arkadaşımmdikkat et canım vermeye çalışırken almayalım sonra
heyavmeraba gülhancım hadi toparlanda gel artık canım özledik valla
slm kızlar anca girebildim kusura bakmayın,
tüm gün misafir vardı :84: ne yedim ne yemedim anlamadım
kahvaltı sıradan öğlen yemeklerin yanında patates kızarmasıda vardıbende dayanamadım 5-6 tane cik götürdüm başka da yemedimm tabi yoğur filan yedim o kadar.
ikindi 1 yeşil elmaa çok severimdee
akşam sebze yem.6 kaşık, yoğurt,1d kepekli ekmek
bu arada su içmeyi artırdım su gördüğümde hemen bir bardak içtimm
biraz öncede 1 portakal 1 elma yedim şimdi acıktığımı hissrediyorum yaaa
napcmm böyle acıkınca ne yesem yada yememelimiyim?
ben ayıklıyorum dallarını bir çay tabağını dolduruyorum yıkayp süzüyorum veeee çiğ olara yiyorum iice çiğneyip su ile yutuyorum
yoğurtlu yenen maydonoz tabikide sen çiğ çiğ sade ye veya salataya koy ama önemli olan yemekten15 dakka önce tüketilmesi benim gibi zorlanırsan suyla yut çok rahat oluyo
uyyyyyyyyy olmamiş abartmişsun kardeşum
görüşürüz
al bendende okadar
heyav
rengarenkcim hadi dayanamadın tavukburgeri yedin daha patatesi niye yiyosun hadi onuda yedin dondurmada necanım 3 gün hiçbişey yemesen ancak dengelenir bence o kaloriler
neyse afiyet olsun bari ne diyeyim ama kaçamaklara ceza veriyoruz ona göre arkadaşımmdikkat et canım vermeye çalışırken almayalım sonra
anladım canım yarın bende alayım şöyle bi düzine ancak işe yarar
ben de sabahları uyanınca maydanoz haşlayıp suyunu içiyorum bikaç gündür, o da adet söktürüyormuş hem de zayıflamaya yardımcı. ben dün regl oldum normalde şiş ve sancılı olurdum bu kez ne sancı ne şişlik var baya rahatım,maydanozdan olsa gerek diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?