- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #34.881
takyoncum iki bardak su içtim
birazdanda yatarım tamam :)
maydanoz suyu ödeme iyi gelirmiki ?
doğrudur da valla üşeniyorum ben sabah sabah yapıp içmeye yaa sapınımı haşlıyorsun tamamınımı bide tadı nasıl berbat gibi geliyor bana :))
afiyet olsun canım evet tabi maydanoz çok güzel bi idrar söktürücüdür iyi gelir yani
takyoncum iki bardak su içtim
birazdanda yatarım tamam :)
maydanoz suyu ödeme iyi gelirmiki ?
tatlım benim regl ağrılı değil çok şükür annem meme kanseriydi tedavisi bitti yanlız kemoterapi etkisi sürüyor bazen elleri filan şişiyor tv de dok ödem olabilir demiş onun için sordum.
beraber içeriz annişlee :)
rengarenkcim saol.
içelimşifa bulalım inşşaaalllaahh
yap canım yap afiyet olsun tamam o zaman kardeş olalım 1. takımla
canım evlendıkten sonra tatıller kıs ayları ve en son hamılelıkten kalma bıkac kıloda eklenınce aldım kıloları neysekı 73 te kaldım en son baktım 75 e cıkıyorum ehmen dur deyım yoksa ınsan kıloyu alırken farketmıyo bı bakıyosun şişmişsin. ınsallah tekrar dönerim 60 lı kıloların basınamaşallah canım sende bayağı vermişsin noolduda geri aldın kiloalrı
esra seni mezun edelim artık yeter bu kadar bence daha ne kadar eriycen kıs bu hafta seni mezun edelimmi ??
Arkadaşlar yoldayım şimdi biraz geçmişi okudum da,
yeni gelen arkadaşlar maşallah kaçamak rekoru kırmışlar. eskiler sürekli neler yenir neler yenmez konuşup durmamız lazım. neye ne ceza var onu da belirleyelim.
ah canım ya ben 1 kase getirdim batu bayılıyo yoğurda hepsini yedi zaten ben 1 çatal bişey aldım yoksa yoğurtla pek aram yoktur akşamları yerim sadece
evet valla doğru söylemiş bende dün çok yediydim anaaa saat 11,de regl oldum napcam bakalım ama inanırmısın çok mutlu oldum regl olduğuma hamile kaldımmı ki diye korkmadım değil, artık kociş ne derse desin korunucaz korunmuyosa keyfi bilir,ben bu saatten sonra çocuk istemiyorum zaten 2çocuk arka arkaya oldu anca kendime gelebiliyorum yavaş yavaş olmaz ayyyy
begümcüm senin dediğin semizotu hayatım yoğurtlu yenen. Dere otu genelde salatalarda kullanılıyor ama lezeet veriyor yemeklere falan ama fazlası bayar hayatım.
Benim tarifi bana satıyo bak sen
Yaw tutmuyo ki dondurmanın yerini şimdi geçti
ama istemiyo bugün umudumu kaybettim
geldim bileeee
yazayım öğle menümü
3 kaşık zeytinyağlı barbunya
3 köfte
2 dilim ekmek yedim
ara da 2 kaşık yoğurt ve 1 mandalina
akşama ne yicem ne yemek yapcam düşünüyorum
canım yemek yapmak da yemek de istemiyo
kızlar ben de bugün yediklerimi yazayım;
erkenden dışarı çıktıgım için kahvaltıyla öğle yemeğini birleştirdim ve yarım tavukburger yedim :26: Azcık da patates :26: Daha sonra da dondurmaAma bunları yediğim için akşam sadece brüksel lahanası salatası yedim o kadar :93: Yeni kendimce yediklerimi dengelemeye çalışıorum, çünkü dışarı çıkınca ve de arkadaşlarla olunca yememek imkansız gibi bişey oluyo,ben de akşam az yiyerek dengeliyorum napıyım..
merhaba arkadaşlar,
bikaç saat sonra yola çıkıcam artık geri dönüyorum evime sonunda. Bugün de hiç giremedim hep dışardaydım. Geçmişi okumak istiyordum ama zamanım yok. önümüzdeki günlerde yakalamaya çalışıcam inşallah. öptüm herkesi.
Bu arada yediklerim her zamanki şeyler ama saatleri çok dengesiz. Geç bir kahvaltı yapıyorum her zamankinden, sonra akşam yiyorum diğer öğünümü. Görüşmek üzere. . .
slm kızlar anca girebildim kusura bakmayın,
tüm gün misafir vardı :84: Ne yedim ne yemedim anlamadım
Kahvaltı sıradan öğlen yemeklerin yanında patates kızarmasıda vardıbende dayanamadım 5-6 tane cik götürdüm başka da yemedimm tabi yoğur filan yedim o kadar.
Ikindi 1 yeşil elmaa çok severimdee
akşam sebze yem.6 kaşık, yoğurt,1d kepekli ekmek
bu arada su içmeyi artırdım su gördüğümde hemen bir bardak içtimm
Biraz öncede 1 portakal 1 elma yedim şimdi acıktığımı hissrediyorum yaaa
Napcmm böyle acıkınca ne yesem yada yememelimiyim?
ben de sabahları uyanınca maydanoz haşlayıp suyunu içiyorum bikaç gündür, o da adet söktürüyormuş hem de zayıflamaya yardımcı. Ben dün regl oldum normalde şiş ve sancılı olurdum bu kez ne sancı ne şişlik var baya rahatım,maydanozdan olsa gerek diye düşünüyorum.
hadi kızlar ben yatıyorum artık,,,yarın görüşürüz hepinize ii geceler dünyanın en güzel ve gelecekteki en zayıf çıtır hatunları hepinize tatlı rüyalar öpüldünüz tarafımdan:79::79::79::79:
arkadaşlar yoldayım şimdi biraz geçmişi okudum da,
yeni gelen arkadaşlar maşallah kaçamak rekoru kırmışlar. Eskiler sürekli neler yenir neler yenmez konuşup durmamız lazım. Neye ne ceza var onu da belirleyelim.
günaydın dünkü menümü yazayım
sabah ac karnına 1 greyfurtun suyu
işe gelince 1 simit ve 1 üçgen peynir
ara: Yok
öğlen
1 kase sebze corbası
1 porsiyon kuru fasulye
2 yk yoğurtlu kereviz
cacık
ara: 1 hazır kurabiye orta boy
aksam
1 kase sehrıye corbası
mevsim salata
1 hamburger köftesi(cok inceceikti ve yağsız tost makınesınde pişirdim)
2 tana küçük lahana sarması
2 lt su
günaydın kızlar nette hala sorun var çok yavaş amagireye çalışıyorum inatla
sabah kahvaltım 2 dilim kepek ekmeği
2 dilim kaşar 1 yumurta ve açık çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?