- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #34.901
Arkadaşlar yoldayım şimdi biraz geçmişi okudum da,
yeni gelen arkadaşlar maşallah kaçamak rekoru kırmışlar. eskiler sürekli neler yenir neler yenmez konuşup durmamız lazım. neye ne ceza var onu da belirleyelim.
kızlar ya bişey sorcam,, lahana yağı varmış, problemli bölgeye sürüyomuşsun inceltiyomuş diyolar,bi fikriniz var mı bu konuda?
canım masallah ya 2 cocuk peşpeşe sanırım ebbegın 3 aylıkken hamıle kalmıssın emzırebıldın mı pekı oyle olunca.ve 2 cocuktan sonra yınede ıyı kalmıs kılon cok asırı deıl yanı yalnız mı bakıyorsun bebişlere
evet canım ya batu 3 aylıktı hamile kalmışım o sırada emziriyordum tabi doktora gidince bana emzirip emzirmediğimi sordu bende emziriyoru dedim ozaman batuhan 5.5 aylıktı bana emzirmeyi kes artık sütün dokanabilir bebeğine demişti bende 6ay dolsun maden bıraktırayım dedim ve 6 aylıkken bıraktırdım üzüldüm tabi ama napalımbirde evet çocukarıma oldum olası kendim baktım sadece ilk bebişimde kendi annem 35-40 gün gelip gitti yalnız kalmamam için hepsi o şükürki çocuk bakmakta biraz tecrübeliydim ablamın ilk çocuğunu 2.5 yaşına kadar ben bakmıştım ablam çalıştığı için ondan çok seviyordum çocukluğumdan beri bebekleri oyüzden hemmen birtane olsun istemiştim evlendikten 10 ay sonra nasip etti allahım hemen ardındanda ikinciyi
neyseee sabah kahvaltımı yazayım
yarım ekmek yedim şükür
kk peynir
1 zeytin
yarım domates
2 tek şekerli açık çay
bu arada cezaları kim açıklıyo ii fikir
kızlar ya bişey sorcam,, lahana yağı varmış, problemli bölgeye sürüyomuşsun inceltiyomuş diyolar,bi fikriniz var mı bu konuda?
tek başına yemek zor oluo die yoğurtla yiyebilinir anlamında söyledim ben canım.yemeklerden 10 15 dk önce yendiğinde tok tutucu özelliği varmış ta o yüzden nasıl yenilebilir die konuşuyoduk
ilahi ben.olsun iyi olmuş boşver
afiyet olsun şekerim.hem yapmak hemde yemek istememesi daha güzel elifcim :))
aaa böle olmuyo ama canım.
hadi bakalım artık gelmişsindir evcağızına büyük ihtimal.gözün aydın şekerim.düzeninede geri dönüyosun ne güzel
2 porsiyon meyve gayet iyi gece için canım,inşallah yemedin bi daha bişey
denemek lazım.ödem söktürücü etkisinini duymuştum sanki bende
aman da amann laflara bak
valla bencede kaçamaklar havada uçuşuyo yeni arkadaşlarda
gayet güzel olmuş tüm gün için.afiyet olsun
canım afiyet olsun.bu kahvaltılardan da insan bıkıyo hee bi müddet sonra valla
evet canım ya batu 3 aylıktı hamile kalmışım o sırada emziriyordum tabi doktora gidince bana emzirip emzirmediğimi sordu bende emziriyoru dedim ozaman batuhan 5.5 aylıktı bana emzirmeyi kes artık sütün dokanabilir bebeğine demişti bende 6ay dolsun maden bıraktırayım dedim ve 6 aylıkken bıraktırdım üzüldüm tabi ama napalımbirde evet çocukarıma oldum olası kendim baktım sadece ilk bebişimde kendi annem 35-40 gün gelip gitti yalnız kalmamam için hepsi o şükürki çocuk bakmakta biraz tecrübeliydim ablamın ilk çocuğunu 2.5 yaşına kadar ben bakmıştım ablam çalıştığı için ondan çok seviyordum çocukluğumdan beri bebekleri oyüzden hemmen birtane olsun istemiştim evlendikten 10 ay sonra nasip etti allahım hemen ardındanda ikinciyi
Neyseee sabah kahvaltımı yazayım
yarım ekmek yedim şükür
kk peynir
1 zeytin
yarım domates
2 tek şekerli açık çay
öğle yemeğinde brokoli ve brüksel lahanası salatası
yayla çorbası körili tavuk yedim az bişey de makarna 2-3 çatal falan
çok şiştim ama ya ben eskiden böyle doymazdım kızlar
bu yediklerim 2 şer porsiyon kadar olurdu şimdi porsiyonlarım
yarı yarıya daha az
ekmek de hiç yemedim makarna ve çorba var diye
ama canım tatlı bişeyler istiyo
evet begüm ya bıktım valla her sabah aynı şeyleri yemekten:84:
Bazen canım sabah pastanenin önünden geçerken
bol yağlı peynirli maydonozlu bi su böreği istiyo ki anlatamam
Ciğerci kedileri gibi yalana yalana geçiyorum pastanenin önünden
Diyorum kendi kendime elif bunca yıl yediklerine say sen istikakını doldurdun
neyseee sabah kahvaltımı yazayım
yarım ekmek yedim şükür
kk peynir
1 zeytin
yarım domates
2 tek şekerli açık çay
yarım ekmek mi
afiyet olsun şekerim benimde canım çook tatlı istiyo.ama akşama misafirlerim var pasta yaptım ondan yerim bi dilim.
Bu arada amonyaklı pasta yaptım kızlar.dereotlu poğça yaptım.zeytinyağlı sarma yaptım.bide kaynanam börek yaptı.bu akşam bana yemek yok
b
aynen bende böyle durumlarda kedime aynı şeyi söylüyorum elif.bişeyi canım çok istediği zaman ve yemememde gerkiyosa diyorum ki kendime.amannnn boşver begüm sen bunu daha önce çok yedin zaten tadı da güzel değil.
Tabii herzaman desemde olmuyo ama arada işe yarıyo :))
canım yarım ekmekmı yarımdılım ekmek mı ?
kız bacım yarım ekmek mi yedin
bi de şekeri çıkar hayatından şekersiz çay daha lezzetli
ve 4. Gün şekeri unutuyosun
biz burda şekersiz içiyoruz söylememize gerek bile yok
menün süper olmuş canım yanına bi amerikan salatası da mı yapsan
kuru kalmış sanki biraz
neyse ben sustum gözüm aç benim
Ben de kendi kendime yediklerine say desem de yiyip yiyip
kilo almamayı tercih ederdim valla
yaniiiiii
valla bi salata benimde aklıma gelmedi değil şekerim ama sarma var die yapmadım.
Kısır yapcaktım yoksa niyetim oydu ama
yapsam mı ki ne dersin ?
sarma zaten zahmetli
akşam çayda da o kadar çok çeşit aranmaz zaten
tok gelirler muhtemelen fazla gelir boşver iyi bu menü tatlım
mrb kızlar bende yazayım hemen yediklerimi
sabah klasik kahvaltı
kuşluk bir elma
öğlen bir tabak salata az zeytin yağlı limonlu bir salatayarım dilim ekmek kepekli tabi yanlız normal bir dilim revani yedim :26: Dayanamadım yaa
Canı bu aralar çok tatlı istiyordu yemedim yemedim acısınıfena çıkardım
Akşamda yemeğe davetliyiz allaaahhSonum hayır olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?