Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım ya batu 3 aylıktı hamile kalmışım o sırada emziriyordum tabi doktora gidince bana emzirip emzirmediğimi sordu bende emziriyoru dedim ozaman batuhan 5.5 aylıktı bana emzirmeyi kes artık sütün dokanabilir bebeğine demişti bende 6ay dolsun maden bıraktırayım dedim ve 6 aylıkken bıraktırdım üzüldüm tabi ama napalımbirde evet çocukarıma oldum olası kendim baktım sadece ilk bebişimde kendi annem 35-40 gün gelip gitti yalnız kalmamam için hepsi o şükürki çocuk bakmakta biraz tecrübeliydim ablamın ilk çocuğunu 2.5 yaşına kadar ben bakmıştım ablam çalıştığı için ondan çok seviyordum çocukluğumdan beri bebekleri oyüzden hemmen birtane olsun istemiştim evlendikten 10 ay sonra nasip etti allahım hemen ardındanda ikinciyi

neyseee sabah kahvaltımı yazayım

yarım ekmek yedim şükür
kk peynir
1 zeytin
yarım domates
2 tek şekerli açık çay
bu arada cezaları kim açıklıyo ii fikir

canım yarım ekmekmı yarımdılım ekmek mı ?

kızlar ya bişey sorcam,, lahana yağı varmış, problemli bölgeye sürüyomuşsun inceltiyomuş diyolar,bi fikriniz var mı bu konuda?

ben bi ara kullandım ve cidden sıkılaştım ama üşengeçliğimden ve yaz gelmesinden devam edemedim
evde hala var bi şişe devam edeyim iyi aklıma getirdin canım

öğle yemeğinde brokoli ve brüksel lahanası salatası
yayla çorbası körili tavuk yedim az bişey de makarna 2-3 çatal falan
çok şiştim ama ya ben eskiden böyle doymazdım kızlar
bu yediklerim 2 şer porsiyon kadar olurdu şimdi porsiyonlarım
yarı yarıya daha az
ekmek de hiç yemedim makarna ve çorba var diye

ama canım tatlı bişeyler istiyo

Son düzenleme:

evet begüm ya bıktım valla her sabah aynı şeyleri yemekten:84:
bazen canım sabah pastanenin önünden geçerken
bol yağlı peynirli maydonozlu bi su böreği istiyo ki anlatamam
ciğerci kedileri gibi yalana yalana geçiyorum pastanenin önünden
diyorum kendi kendime elif bunca yıl yediklerine say sen istikakını doldurdun

yarım ekmek mi

afiyet olsun şekerim benimde canım çook tatlı istiyo.ama akşama misafirlerim var pasta yaptım ondan yerim bi dilim.
Bu arada amonyaklı pasta yaptım kızlar.dereotlu poğça yaptım.zeytinyağlı sarma yaptım.bide kaynanam börek yaptı.bu akşam bana yemek yok
b

aynen bende böyle durumlarda kedime aynı şeyi söylüyorum elif.bişeyi canım çok istediği zaman ve yemememde gerkiyosa diyorum ki kendime.amannnn boşver begüm sen bunu daha önce çok yedin zaten tadı da güzel değil.
Tabii herzaman desemde olmuyo ama arada işe yarıyo :))

kız bacım yarım ekmek mi yedin
bi de şekeri çıkar hayatından şekersiz çay daha lezzetli
ve 4. gün şekeri unutuyosun
biz burda şekersiz içiyoruz söylememize gerek bile yok

menün süper olmuş canım yanına bi amerikan salatası da mı yapsan
kuru kalmış sanki biraz
neyse ben sustum gözüm aç benim

ben de kendi kendime yediklerine say desem de yiyip yiyip
kilo almamayı tercih ederdim valla

canım yarım ekmekmı yarımdılım ekmek mı ?

ay valla utandım şimdi ya :78::78::78::78: nasıl hata yaparım böyle hiç yarım ekmek yermiyim yarım dilim ekmek yedim şükür olarak düşündüm ama yazımı bende okuyunca şok oldum neyse baştan yazayım

neyseee sabah kahvaltımı yazayım

yarım dilim ekmek yedim şükür
kk peynir
1 zeytin
yarım domates
2 tek şekerli açık çay

ara 1elma ve 1bardak süt

öğlen dünden kalan patetes yemeği vardı 1 tabak yedim 1de çay

akşamda kuru fasulye pilav yapcam fasulye değilde pilavdan az yemem lazım artık ve bundan sonra en geç akşam yemeğimizi 19da bitirmiş olcaz
bazen geçe kalıyorum 20.30gibi buda benim canımı sıkıyodu çünkü bulaşık yıkamak hariç hiçbir hareket yok eritemiyoruz haliyle neyse dün ancak 50tane mekik çektim belim çok acıdı problem var belimdede 16yaşından beri böyle ağır bişey kaldırınca bel kemiğim yerinden çıkmış gibi yani bıçak saplanmış gibi acı oluyo 1 yıl önce gittiğimde dr'a bel fıtığı başlangıcı demişti napcam ben mekik dışında bilmiyorumki çocuklarla bu havada yürüyüşede çıkamıyorum offf

Son düzenleme:
kız bacım yarım ekmek mi yedin
bi de şekeri çıkar hayatından şekersiz çay daha lezzetli
ve 4. Gün şekeri unutuyosun
biz burda şekersiz içiyoruz söylememize gerek bile yok

yaniiiiii

valla bi salata benimde aklıma gelmedi değil şekerim ama sarma var die yapmadım.
Kısır yapcaktım yoksa niyetim oydu ama
yapsam mı ki ne dersin ?

Bu arada öğlen eve gidemediğim için burda avm de geçiştirdim.
1 tane tahıllı simit,1 kase tavuk salatası
bi ayranım eksikti valla
epey şişirdi bunlar beni

yaniiiiii

valla bi salata benimde aklıma gelmedi değil şekerim ama sarma var die yapmadım.
Kısır yapcaktım yoksa niyetim oydu ama
yapsam mı ki ne dersin ?

sarma zaten zahmetli
akşam çayda da o kadar çok çeşit aranmaz zaten
tok gelirler muhtemelen fazla gelir boşver iyi bu menü tatlım

mrb kızlar bende yazayım hemen yediklerimi
sabah klasik kahvaltı
kuşluk bir elma
öğlen bir tabak salata az zeytin yağlı limonlu bir salatayarım dilim ekmek kepekli tabi yanlız normal bir dilim revani yedim :26: dayanamadım yaa
canı bu aralar çok tatlı istiyordu yemedim yemedim acısınıfena çıkardım
akşamda yemeğe davetliyiz Allaaahh sonum hayır olsun inşaallah

ay kızalar işler cok yogun gıremeıyorum begüm ne güzel seyler yapmıssın ya canım cektı elıne saglık yemeden nasıl durcan

aman aman aman.revanimi.çokta severim.en son bayramda yemiştim valla
akşam ki davette çok dikkat etmen lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…