- 23 Mart 2016
- 31.070
- 92.345
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.981
Bu çocuk bana yapışti.kosmali oyun buluyorum ama ne kadar eetki.eder bilmemBen de eksideyim ama birazcık yüriyim belki biraz daha düşerim
Bunalmıştır o da evde seni bulmuştur sarcakBu çocuk bana yapışti.kosmali oyun buluyorum ama ne kadar eetki.eder bilmem
Aynen öyle yapıcam artık , neyseki listede değilim diyorum artıkAmaniiinnnnneyse güzel iftara 10 dk kala olanlarida gördük
Sahur yaptığın için biraaz onları erittikten sonra şöyle canım mümkün olduğu kadar geç :))
Günaydın kaptanım inşallahgünaydınlar kızlar güzel bir gün sizlerle olsun inşallah derece gelecek bugün hadi bakalım
İnşallah tatlımGünaydın kızlarr bol eksileriniz olsunn
SahaneeesnnBu hafta sildim tartımımezuniyete kaldı bir kilooo
Depresif mode on
Cok sukur yavas yavas basladim dostlar
birsevgi ocak ayinda belde disk kaymasi ve fitik sorunu yaşadim..hic hareketsiz 20 gun yattim.
Cok sukur bugunume, degil yurumek kendi çorabimi bile giyemiyordum. O gunkerden bugunlere geldik cok sukur.. beni hep desteklediniz sevgili takimim, buna minnettatim.gercektenbir kez daha teşekkur ederim.
Kız bu ne Allah aşkına bu kilo mu senin neyine diyet 49 diye kilo mu olur yaaBu hafta sildim tartımımezuniyete kaldı bir kilooo
Vavvv o da neydi öyleeeBu hafta sildim tartımımezuniyete kaldı bir kilooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?