- 5 Aralık 2014
- 91
- 150
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.021
Süperr maşallahHemen tartilip geldim
Buraya ilk katıldığım gün :77.6kg
Şimdi 76.8 kg 76ları görmeye başladım çok mutluyum
Eveettt bence birincilik de yetersiz başarımızı derecelendirmeyeNe süper geçiyo be cumamız tebrikleerr
Ben de pazara gittiydim ben de bakmadım bakayım biBaşka kilo bildiren yoktu.degil mi disaridaydim. Kacirmis olabilirm
Seni bekliyormuşuz bencedeHerkes benim azıcık fazla verdiğim haftayı beklemiş herkes fazla vermiş. Az bi dursaydınız beni gölgelemeseydiniz. Kesin akşam gaza getirdim milleti gece boyu yağ yakmışlar
Vallaha akşamda o kadar hava attıkSeni bekliyormuşuz bencede
Listedekiler daha yazmadı kız gölgelemedik bekliyoruzHerkes benim azıcık fazla verdiğim haftayı beklemiş herkes fazla vermiş. Az bi dursaydınız beni gölgelemeseydiniz. Kesin akşam gaza getirdim milleti gece boyu yağ yakmışlar
Herkes benim azıcık fazla verdiğim haftayı beklemiş herkes fazla vermiş. Az bi dursaydınız beni gölgelemeseydiniz. Kesin akşam gaza getirdim milleti gece boyu yağ yakmışlar
Yazanlar yetti zaten var yok bir emnis var 100 gr ni vermiş çekilmiş kenaraListedekiler daha yazmadı kız gölgelemedik bekliyoruz
Öyle yapalım yarışalımSen hep fazla ver o zaman bizde fazla vereceksek
Ay yok bir bana işlemedi kızHerkes benim azıcık fazla verdiğim haftayı beklemiş herkes fazla vermiş. Az bi dursaydınız beni gölgelemeseydiniz. Kesin akşam gaza getirdim milleti gece boyu yağ yakmışlar
Yazanlar yetti zaten var yok bir emnis var 100 gr ni vermiş çekilmiş kenara
O hava eksi 1 den aşağısını kabul etmezVallaha akşamda o kadar hava attık
Kız yok bu hafta duraklama devrine girdim ben -100 den çok göremiyorumHerkes benim azıcık fazla verdiğim haftayı beklemiş herkes fazla vermiş. Az bi dursaydınız beni gölgelemeseydiniz. Kesin akşam gaza getirdim milleti gece boyu yağ yakmışlar
Bana da bana daAy yok bir bana işlemedi kız
Detoks yapma vakti belkiKız yok bu hafta duraklama devrine girdim ben -100 den çok göremiyorum
Bana da bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?