Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar günaydın reglnin 2 . Günüydü hic boyle bi sonuç beklemiyordum
110.5
Geçen hafta 112.2 idi
Sonuç.1.700
Reklam gibi olacak ama Iyiki bu takıma gelmişim insallah hep bu sekilde ilerlerim
Bende kendimi çok şanslı hissediyorum kuzum birbirimizi motive ettikçe kilo vericez ablam şimdiden farketti kilo verdiğimi yüzün çökmüş dedi yakında at gibi ağzın olmuş gibi laflar duyucam olsun o lafları bile özledim

110.5
Geçen hafta 112.2 idi
Sonuç.1.700
Reklam gibi olacak ama Iyiki bu takıma gelmişim insallah hep bu sekilde ilerlerim
Maşallah sana da cnm. Reklam olursa da olsun. Takımımız gerçekten muhteşem. Az daha Zaman geçsin tutku olacak senin için

Aman desinler biz mutlu olalım da. Bana da çok dediler. Yüzün çökmüş, kilolu iken daha güzeldin vs vs. Taktım mı hayır

110.5
Geçen hafta 112.2 idi
Sonuç.1.700
Günaydın canım süpersin sende iyi ki buraya geldin

Aman desinler biz mutlu olalım da. Bana da çok dediler. Yüzün çökmüş, kilolu iken daha güzeldin vs vs. Taktım mı hayır
Tabiki bende takmadım. Hatta bugün erkek arkadaşımla görüşecektim dedim benim gözlerim kararıyor başka zaman görüşsek olur mu diye bana diyor zayıflıcam diye kendine çok yükleniyorsun yapma senin sağlığın herşey den önemli. Bende onu anlamıyorum bazen zayıflamamı istediğini düşünüyorum bazende istemiyor gibi konuşuyor bende dedim diyetle alakası yok tamamen enfeksiyondan bu göz kararması. Bide bana taktik veriyor yan yat uyu dinlen biran önce iyi ol diye

Erkekler öyle işte cnm. Ne diyecekleri belli olmaz. Ama iyi ol tabi.

Erkekler öyle işte cnm. Ne diyecekleri belli olmaz. Ama iyi ol tabi.
Ben zayıfladılça iyi olanlardanım tatlım eski özgüvenim geri geldi inşallah yine gitmez onun için diyete devam kızlar bozmak yok. Her şeyin tadını biliyoruz zaten zayıfladıktan sonra canımız istediği zaman yine tadına bakabiliriz. Hepimiz Allaha şükür hamarat kadınlarız yoksa bu kiloları alamazdık yine yaparız ama tadımlık yeriz. Şimdi kilo verme zamanı yeme değil. Yine kendime de gaz vermiş oldum böylelikle çok canım acımasa yine uzaya doğru yürürdüm ama bugün muafım spordan kızlar

Bilirim ben seni yürümekte önüne geçemez kimse.
Ama gerçekten kilo verdikçe özgüvenin yükseliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…