- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.001
Maşallah maşallahGünaydın kızlaaar
Taam 3,1 kilo vermişiiim şimdi hesabı şu şekilde değil mi
83.7-80.6/83.7x100=%3.70
Bende kendimi çok şanslı hissediyorum kuzum birbirimizi motive ettikçe kilo vericez ablam şimdiden farketti kilo verdiğimi yüzün çökmüş dediKizlar günaydın reglnin 2 . Günüydü hic boyle bi sonuç beklemiyordum
110.5
Geçen hafta 112.2 idi
Sonuç.1.700
Reklam gibi olacak ama Iyiki bu takıma gelmişim insallah hep bu sekilde ilerlerim
Maşallah sana da cnm. Reklam olursa da olsun. Takımımız gerçekten muhteşem. Az daha Zaman geçsin tutku olacak senin içinKizlar günaydın reglnin 2 . Günüydü hic boyle bi sonuç beklemiyordum
110.5
Geçen hafta 112.2 idi
Sonuç.1.700
Reklam gibi olacak ama Iyiki bu takıma gelmişim insallah hep bu sekilde ilerlerim
Aman desinler biz mutlu olalım da. Bana da çok dediler. Yüzün çökmüş, kilolu iken daha güzeldin vs vs. Taktım mı hayırBende kendimi çok şanslı hissediyorum kuzum birbirimizi motive ettikçe kilo vericez ablam şimdiden farketti kilo verdiğimi yüzün çökmüş dediyakında at gibi ağzın olmuş gibi laflar duyucam olsun o lafları bile özledim
Günaydın canım süpersin sende iyi ki buraya geldinKizlar günaydın reglnin 2 . Günüydü hic boyle bi sonuç beklemiyordum
110.5
Geçen hafta 112.2 idi
Sonuç.1.700
Tabiki bende takmadım. Hatta bugün erkek arkadaşımla görüşecektim dedim benim gözlerim kararıyor başka zaman görüşsek olur mu diye bana diyor zayıflıcam diye kendine çok yükleniyorsun yapma senin sağlığın herşey den önemli. Bende onu anlamıyorum bazen zayıflamamı istediğini düşünüyorum bazende istemiyor gibi konuşuyorAman desinler biz mutlu olalım da. Bana da çok dediler. Yüzün çökmüş, kilolu iken daha güzeldin vs vs. Taktım mı hayır
Erkekler öyle işte cnm. Ne diyecekleri belli olmaz. Ama iyi ol tabi.Tabiki bende takmadım. Hatta bugün erkek arkadaşımla görüşecektim dedim benim gözlerim kararıyor başka zaman görüşsek olur mu diye bana diyor zayıflıcam diye kendine çok yükleniyorsun yapma senin sağlığın herşey den önemli. Bende onu anlamıyorum bazen zayıflamamı istediğini düşünüyorum bazende istemiyor gibi konuşuyorbende dedim diyetle alakası yok tamamen enfeksiyondan bu göz kararması. Bide bana taktik veriyor yan yat uyu dinlen biran önce iyi ol diye
Ay hadi :))
Ben zayıfladılça iyi olanlardanım tatlım eski özgüvenim geri geldi inşallah yine gitmezErkekler öyle işte cnm. Ne diyecekleri belli olmaz. Ama iyi ol tabi.
Kız ben kir görmüyorum kiloya odaklanıyor biz tatlımAğlıyım mııııbilemedim şuan ne yapcamı.
Tartımın kirini yenice farkettim
Bilirim ben seni yürümekte önüne geçemez kimse.Ben zayıfladılça iyi olanlardanım tatlım eski özgüvenim geri geldi inşallah yine gitmezonun için diyete devam kızlar bozmak yok. Her şeyin tadını biliyoruz zaten zayıfladıktan sonra canımız istediği zaman yine tadına bakabiliriz. Hepimiz Allaha şükür hamarat kadınlarız yoksa bu kiloları alamazdık yine yaparız ama tadımlık yeriz. Şimdi kilo verme zamanı yeme değil. Yine kendime de gaz vermiş oldum böylelikle çok canım acımasa yine uzaya doğru yürürdüm ama bugün muafım spordan kızlar
Hey maşallahİlk ben paylaşayım o zaman kilomu kızlar. Kendime hemen ardından ödül verdim 3 tane tulumba tatlısı yedim başkada bişey yemem artık gözüm açık gidecektim yaa tatlı diye diye
Tebrik ederimAğlıyım mııııbilemedim şuan ne yapcamı.
Teşekkür ederimSelam
Tebrik ederim
Yaaaaaaaa birde diyordum ki dün tam 51 olsa istersen ole mezun ol tebrik edrimmmAğlıyım mııııbilemedim şuan ne yapcamı.
Teşekkür ederimmmmmm iyiki varsınızzzzYaaaaaaaa birde diyordum ki dün tam 51 olsa istersen ole mezun ol tebrik edrimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?