Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doğum günün kutlu olsun canimmm
Pes ettigini düşünmüyorum benim yaptığım sporlara bak verdiğim kiloya bak tatlım
Bu arada sabit değil maalesef +100 (

Pes etmiyorum ama moralim bozuluyor ayni listelerle cok güzel kilo veriyordum. Insilün direncinden diye düsünüyorum.

Hahahah sen uzay yürüyüşlerine bir ara ver bence bu aralar geçmiş olsun ceylancım bende bugün 1 kare çikolata yedim ama totaldeki kalorimi takip ediyorum zaten. Önemli olan aşmamamız gereken kaloriyi aşmamak ve akşamı biraz hafif geçirmek. Ne güzel zayıflamışsın bu arada tebrikler.

Cherry Mom ve @birsevgi canlarım ben bugün yarıştan muaf olmak istiyorum. İzniniz olursa bugün afrodit gibi uzanıp size laf yetiştirmek istiyorum. Popom acıyı

hahahah koptum takımımızın afroditi. Sen uzan afrocum yeter ki popişine bir şey olmasın, dinlen.

hahahah koptum takımımızın afroditi. Sen uzan afrocum yeter ki popişine bir şey olmasın, dinlen.
Ayy bence de olmasın yaa kız bide valla popom yok göbeğim var benim olmayan şey başıma dert oldu. Halimi görsen şuan zaten gerçekten afrodit dersin yan yattım annemin hint dizisini izliyorum

O tatlıyı yedim diye bişey yemiyorum detoks boşa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…