- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.101
Oooo benim rakibim yaklaşıyor bana helal olsun kuzum 2 haftadır güzel kilo veriyorsunAy geldim geldimcanım 71.3 ..1 buçuk kilo
Evet bu haftalık öyle yazalım canım 0.13 yapıyorTabi. Canim ondandır -100mu yazalım en son öyle miydi
Geçmiş olsun cnm, dikkat et kendine. Bitki çayları falan iç.83,1 kızlar kilom. Dün biraz üşüttüm herhalde. Bugün pek iyi değilim. Bi üşüme geliyo. Küçüğü uyuttum fırsat bu fırsat yatıcam biraz. ❤
Günaydın kuzum geçen haftada 66,4 du sabit diyoruz o halde
Doğum günün kutlu olsun canimmm
Pes ettigini düşünmüyorum benim yaptığım sporlara bak verdiğim kiloya bak tatlım
Bu arada sabit değil maalesef +100(
Ben zayıfladılça iyi olanlardanım tatlım eski özgüvenim geri geldi inşallah yine gitmezonun için diyete devam kızlar bozmak yok. Her şeyin tadını biliyoruz zaten zayıfladıktan sonra canımız istediği zaman yine tadına bakabiliriz. Hepimiz Allaha şükür hamarat kadınlarız yoksa bu kiloları alamazdık yine yaparız ama tadımlık yeriz. Şimdi kilo verme zamanı yeme değil. Yine kendime de gaz vermiş oldum böylelikle çok canım acımasa yine uzaya doğru yürürdüm ama bugün muafım spordan kızlar
Cherry Mom ve @birsevgi canlarım ben bugün yarıştan muaf olmak istiyorum. İzniniz olursa bugün afrodit gibi uzanıp size laf yetiştirmek istiyorum. Popom acıyı
Tebrikler.canimben gözüktüğüm için boyadim
Ayy bence de olmasın yaa kız bide valla popom yok göbeğim var benim olmayan şey başıma dert oldu. Halimi görsen şuan zaten gerçekten afrodit dersin yan yattım annemin hint dizisini izliyorumhahahah koptum takımımızın afroditi. Sen uzan afrocum yeter ki popişine bir şey olmasın, dinlen.
83,1 kızlar kilom. Dün biraz üşüttüm herhalde. Bugün pek iyi değilim. Bi üşüme geliyo. Küçüğü uyuttum fırsat bu fırsat yatıcam biraz. ❤
O tatlıyı yedim diye bişey yemiyorum detoks boşa gitmesinHahahah sen uzay yürüyüşlerine bir ara ver bence bu aralargeçmiş olsun ceylancım bende bugün 1 kare çikolata yedim ama totaldeki kalorimi takip ediyorum zaten. Önemli olan aşmamamız gereken kaloriyi aşmamak ve akşamı biraz hafif geçirmek. Ne güzel zayıflamışsın bu arada tebrikler.
KizlarKizlar merhaba..ben biraz spor yapsam cunku reglden 2 gun oncesindeyim ve +geliyor.
Vaktimiz var mi acaba?
Saol tatlım ödemdi galiba hepsi gitti.. baksana pazartesi de bu kilo da idim yine aynıOooo benim rakibim yaklaşıyor bana helal olsun kuzum 2 haftadır güzel kilo veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?