- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.061
Oyy kuzum. Eee tatlılarrr gelsin artık hatta feda olsun sana
Canim odemde vardır ama.bir yandanda sporu bıraktın vücut alışmıştı anlık bir tepki olabilir regli bitince halledersin sen
Sabaha kadar hepsinden yegeçen hafta yiyemistim bu hafta yiyeyim artık liste o kadar kabarık ki ne yesem bilmiyorum
Valla dedin ve azmettin. Helal olsun sana. Kendimden çok sana sevindim
Yok bence dönmezsin kırıldı o direnç.oructan sonra inşallah tepe taklak dönmem çok korkuyorum
Aynen dikkat edince kalori alımı baya düşüyor. Sporda yapınca iyi sonuç alıyorsun. Zaten karantinadayız oruç borçlarımızı ödeyelimRamazan senin için detoks gibi oldu oruç tutanlar daha iyi sonuç alıyor işte bizim listeden de belli
Dün yaptım aslında ama devam edicem bugün de . Regl öncesi olduğundan olmuştur haftaya kesin daha çok vericem zatenDetoks yapma vakti belki
Tabi. Canim ondandır -100mu yazalım en son öyle miydiDün yaptım aslında ama devam edicem bugün de . Regl öncesi olduğundan olmuştur haftaya kesin daha çok vericem zaten
Ben bugün hiç uyumadım. Ne gece ne sabah ne gündüz. O yüzden dermansız yatıyorum. Akşam da aşağıda olucaz k. WalidemdeWallkk walllkkk nasıl gidiyor ben listeye konsantre oldum yuruyemiyorum dışarıda gezerrken birazz yürüdüm
Valla ceylanda rahatsızdı.1 .lik boş kalmıştıBen bugün hiç uyumadım. Ne gece ne sabah ne gündüz. O yüzden dermansız yatıyorum. Akşam da aşağıda olucaz k. Walidemde
Galiba ben bugün katılamıcam☹
O senin hakkın bugün de ondanValla ceylanda rahatsızdı.1 .lik boş kalmıştı
Aşağıda olmayacak olsa idik yürürdüm de işte malumValla ceylanda rahatsızdı.1 .lik boş kalmıştı
Ay yok bende cumalari buraya mihlaniyorumO senin hakkın bugün de ondan
Senin artık öyle tabi ayrı cnm. Ama yine bi denerim belki yürümeyiAy yok bende cumalari buraya mihlaniyorum
Aşağıda hop otur hop kalk yürü ayyy ne hamarat gelin desinler bir taşla 2 kuşSenin artık öyle tabi ayrı cnm. Ama yine bi denerim belki yürümeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?