Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah kuzum ne güzel hırslısın seviyorum öyle hırslı insanları
Bir avazda artık kurtulmak istiyorum bunca yıl gerçekten kendimi kıyafet yada sosyal ortamda kısıtlamaktan sıkıldım vallahi hepimizde olsun o hırs, hepimiz için umarım çok güzel şeyler olucakk şu karantinadan effsaanee çıkmamız olmasın mı yaa biziiiiim

İnşallah Başaracaksın cnm. Böyle ümitvar ve azimli olmak bambaşka bişey

Hepimizin hedefi o olsun kuzum. Biraz önce bizimkiler oruç diye markete ben gitmek zorunda kaldım mahallenin hatunları da hepsi sokaktaydı zayıfladığı farketmişler arkamdan dedikodu yapmış zilli ler tabii yakız arkadaşım sağolsun hemen aldım haberlerini çok mutlu oldum demekki belirgin şekilde belli oluyor kilo verdiğim. İnşallah hedefime ulaşıp o kiloyu korucam

Kızlar yaa keşke verebilseydim ama bu hafta verememişim. Ne güzel hepiniz birsürü eksi getirmişiniz belki dereceye oynardık kötü etki etmek istemezdim listeye
Canım seninde direnç gösteriyordu bence sende Bi detoks dene derim hızla inince kendini iyi hissediyorsun. Kız bak sana yaklaştım seni geçerim bak

Kızlar yaa keşke verebilseydim ama bu hafta verememişim. Ne güzel hepiniz birsürü eksi getirmişiniz belki dereceye oynardık kötü etki etmek istemezdim listeye
Olsun canım hafta başında biraz uzaklastin o.ara kötü geçmiş olabilir dikkat et onumuzdeki hafta güzel verirsin

Canım seninde direnç gösteriyordu bence sende Bi detoks dene derim hızla inince kendini iyi hissediyorsun. Kız bak sana yaklaştım seni geçerim bak
Evet direnç gösteriyor olabilir canım bakalım bu hafta çarşamba -perşembe yaparım belki eksi görebilmek için. Vallahi ya bizden sonra başladın bizi geçiceksin maşallah diyelimde

Evet direnç gösteriyor olabilir canım bakalım bu hafta çarşamba -perşembe yaparım belki eksi görebilmek için. Vallahi ya bizden sonra başladın bizi geçiceksin maşallah diyelimde
Karantinadan sonra beni görenler çok güzel olmuşsun desin tek derdim bu oldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…