- 18 Eylül 2015
- 47
- 197
- 293
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.081
Daha da iyisi olucak inşallah haftaya cuma için hedef olarak 77 koydum kendimee
İnşallah kuzum ne güzel hırslısın seviyorum öyle hırslı insanlarıDaha da iyisi olucak inşallah haftaya cuma için hedef olarak 77 koydum kendimee
Tabi olacak süpersinDaha da iyisi olucak inşallah haftaya cuma için hedef olarak 77 koydum kendimee
Bilmiyorum ama cidden hastayım odamdan çıkmıyorum birde sürekli uyku halim var. Inşallah mevsimseldir.Yok canim ondan değil girip.yazmayinca.hasta falan mı oldu dedim bırakmayacağız tabi birlikte vereceğiz bu kiloları
Bir avazda artık kurtulmak istiyorum bunca yıl gerçekten kendimi kıyafet yada sosyal ortamda kısıtlamaktan sıkıldım vallahi hepimizde olsun o hırs, hepimiz için umarım çok güzel şeyler olucakkİnşallah kuzum ne güzel hırslısın seviyorum öyle hırslı insanları
İnşallah Başaracaksın cnm. Böyle ümitvar ve azimli olmak bambaşka bişeyBir avazda artık kurtulmak istiyorum bunca yıl gerçekten kendimi kıyafet yada sosyal ortamda kısıtlamaktan sıkıldım vallahi hepimizde olsun o hırs, hepimiz için umarım çok güzel şeyler olucakkşu karantinadan effsaanee çıkmamız olmasın mı yaa biziiiiim
Tamam canımCherry Mom Ben tam 16.00da tartılsam olur mu 2 gündür wc ye gidemiyorum kabızlığım var biraz daha bekleyeyim
Olabilir.canim.gecmis olsun dün burası çok soğuktu bugün sıcak havalar tam hasta olmalikBilmiyorum ama cidden hastayım odamdan çıkmıyorum birde sürekli uyku halim var. Inşallah mevsimseldir.
Hepimizin hedefi o olsun kuzum. Biraz önce bizimkiler oruç diye markete ben gitmek zorunda kaldım mahallenin hatunları da hepsi sokaktaydı zayıfladığı farketmişler arkamdan dedikodu yapmış zilli lerBir avazda artık kurtulmak istiyorum bunca yıl gerçekten kendimi kıyafet yada sosyal ortamda kısıtlamaktan sıkıldım vallahi hepimizde olsun o hırs, hepimiz için umarım çok güzel şeyler olucakkşu karantinadan effsaanee çıkmamız olmasın mı yaa biziiiiim
Canım seninde direnç gösteriyordu bence sende Bi detoks dene derim hızla inince kendini iyi hissediyorsun. Kız bak sana yaklaştım seni geçerim bakKızlar yaa keşke verebilseydim ama bu hafta verememişim. Ne güzel hepiniz birsürü eksi getirmişiniz belki dereceye oynardık kötü etki etmek istemezdim listeye
Olsun canım hafta başında biraz uzaklastin o.ara kötü geçmiş olabilir dikkat et onumuzdeki hafta güzel verirsinKızlar yaa keşke verebilseydim ama bu hafta verememişim. Ne güzel hepiniz birsürü eksi getirmişiniz belki dereceye oynardık kötü etki etmek istemezdim listeye
Evet direnç gösteriyor olabilir canımCanım seninde direnç gösteriyordu bence sende Bi detoks dene derim hızla inince kendini iyi hissediyorsun. Kız bak sana yaklaştım seni geçerim bak
İnşallahOlsun canım hafta başında biraz uzaklastin o.ara kötü geçmiş olabilir dikkat et onumuzdeki hafta güzel verirsin
Inşallah yaYok bence dönmezsin kırıldı o direnç.
Ay geldim geldimhanmeli sen kaçsın canim ?
Karantinadan sonra beni görenler çok güzel olmuşsun desin tek derdim bu oldu vallaEvet direnç gösteriyor olabilir canımbakalım bu hafta çarşamba -perşembe yaparım belki eksi görebilmek için. Vallahi ya bizden sonra başladın bizi geçiceksin maşallah diyelimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?