Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben hep tartıyı açmadığım 5 kiloluk un şeker gibi şeylerle kontrol ediyorum varsa açmadığım bi paket dene bi

Antibiyotike basladim canım tesekkur ederim biraz idare etse beni insallah

Spor odemidir canım o çoğu zmanda vücut 1 gün dinlenmeden geçmiyor moralin bozulmasın yani

Maşallah sana ben ev içinde o kadar yürüyemiyorum sahiller izinli olsa sana kafa tutarım da malesef geçti gitti vakit artık az kaldı ya.. ne kaldı ki zaten gidiyor güzel misafir son 15 gün bile değil

Maşallah sana ☺ben ev içinde o kadar yürüyemiyorum sahiller izinli olsa sana kafa tutarım da malesef geçti gitti vakit artık az kaldı ya.. ne kaldı ki zaten gidiyor güzel misafir son 15 gün bile değil ☺
Evet bende sahilde yürümeyi sevdiklerimle dışarıda oturup muhabbet etmeyi Bi sinemaya gitmeyi çok özledim. Gezmeyi özledim ya. İyice zayıflayalım kızlar düğünlerde fıstık gibi olalım

Evet bende sahilde yürümeyi sevdiklerimle dışarıda oturup muhabbet etmeyi Bi sinemaya gitmeyi çok özledim. Gezmeyi özledim ya. İyice zayıflayalım kızlar düğünlerde fıstık gibi olalım
Sorma sprma.. havale da öyle güzel kişi.. yine ben çıkıyorum dışarı az çok.. dikkanın önünde oğlan oynuyor bir şey demiyor jandarma vs şükür kimseye bulaşmadan kıyıda oynayıp tekrar eve çıkartıyorum.. ama zaten bizim mahallede çocuklar hep sokakta.. iyice sıkıldı insanlar artık çocuklar oradan oraya doya doya oyun oynuyorlar kıyamam az kaldı zaten ya sabır

Karantina bitene kadar hepimiz Bi 3 5 kilo daha verebilsek keşke gören şaşırsa ahh tek hayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…