- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.901
İnşallah canımBende öyle düşünüyorum zaten dokunamaz şuan inşallah etki eder antibiyotik ya
Evet canım 20 bin ceza olunca onu saymadım benHey maşallah dünkü 24.000 de var tabiiyi ki ceza vermişiz :)))
Ben hep tartıyı açmadığım 5 kiloluk un şeker gibi şeylerle kontrol ediyorum varsa açmadığım bi paket dene biKızlar eve geldim cok yürürüm diye biraz bekledim spordan sonra fazla çıkma ihtimali var diye
111.5
1 kilo almışım görünüyor acaba bizim tartıda bozukluk olabilir son iki tartım hep buçukta duruyor
Umarim şişlik umarım kilo almamisimdir
Antibiyotike basladim canım tesekkur ederim biraz idare etse beni insallahAcil olanlara bakılıyor diye biliyorum
Geçmiş olsun
Etol ford var dış ağrısı için cok etkili ama eğer apse yaptıysa zaten doktorada gitsen once antibiyotik yazacaklar varsa tanıdık eczacı onlardan alın sonra gidince doktora recete ettirirsin
Canım benim arkadaşım devletin diş hastanesinde çalışıyor açıklar baya bildiğinYasak diye kapatmislardir kuzum
Vücudun saymış merak etmeEvet canım 20 bin ceza olunca onu saymadım ben
Canim calisiyorlarmisda müdahale yokmuş ilaç yazıyoruz sadece diyorCanım benim arkadaşım devletin diş hastanesinde çalışıyor açıklar baya bildiğin
Tam kesin sonuç veriyor mu ben daha once koymuştum üstünede tartmamıştı o sekildeBen hep tartıyı açmadığım 5 kiloluk un şeker gibi şeylerle kontrol ediyorum varsa açmadığım bi paket dene bi
Hep 5 kilo ölçüyor . Bazen 5.1 ölçüyor 5 ölçene kadar tartının yerini değiştiriyorum falan oluyo öyleTam kesin sonuç veriyor mu ben daha once koymuştum üstünede tartmamıştı o sekilde
Spor odemidir canım o çoğu zmanda vücut 1 gün dinlenmeden geçmiyor moralin bozulmasın yaniKızlar eve geldim cok yürürüm diye biraz bekledim spordan sonra fazla çıkma ihtimali var diye
111.5
1 kilo almışım görünüyor acaba bizim tartıda bozukluk olabilir son iki tartım hep buçukta duruyor
Umarim şişlik umarım kilo almamisimdir
Wuhuuu herkes ekside ben artıda
Bu hafta hiç kacarin yok adaşımSabah ben de +1 çıktım ama 2 bardak su içip tartıldım, bilmiyorumm
Maşallah sanaBende kalktım yürüyüşü mü yaptım resmen koridorla aşk yaşıyorumşimdi de temizlik yapıyorum canım yoksa vakit geçmiyor. Bugün susadım valla aklıma gelmesin diye bütün makineleri çalıştırdım çamaşır bulaşık elimde de süpürge
Halledersin canım sen cumaya kadar dikkat et kalorisi az olan yiyecekleri tüket. Benimde dikkat etmem lazımSabah ben de +1 çıktım ama 2 bardak su içip tartıldım, bilmiyorumm
Evet bende sahilde yürümeyi sevdiklerimle dışarıda oturup muhabbet etmeyi Bi sinemaya gitmeyi çok özledim. Gezmeyi özledim ya. İyice zayıflayalım kızlar düğünlerde fıstık gibi olalımMaşallah sana ☺ben ev içinde o kadar yürüyemiyorumsahiller izinli olsa sana kafa tutarım da malesef geçti gitti vakit artık az kaldı ya.. ne kaldı ki zaten gidiyor güzel misafir son 15 gün bile değil ☺
Ayağında çorap olmasa fena kayıyor.. o yüzden balkon yıkarken çoraplıAllah korusun sakat iş dikkat et canim
Sorma sprma.. havale da öyle güzel kişi.. yine ben çıkıyorum dışarı az çok.. dikkanın önünde oğlan oynuyor bir şey demiyor jandarma vs şükürEvet bende sahilde yürümeyi sevdiklerimle dışarıda oturup muhabbet etmeyi Bi sinemaya gitmeyi çok özledim. Gezmeyi özledim ya. İyice zayıflayalım kızlar düğünlerde fıstık gibi olalım
E benlm annem de gitti dişçiye açıklarVücudun saymış merak etme
Karantina bitene kadar hepimiz Bi 3 5 kilo daha verebilsek keşke gören şaşırsa ahh tek hayalimSorma sprma.. havale da öyle güzel kişi.. yine ben çıkıyorum dışarı az çok.. dikkanın önünde oğlan oynuyor bir şey demiyor jandarma vs şükürkimseye bulaşmadan kıyıda oynayıp tekrar eve çıkartıyorum.. ama zaten bizim mahallede çocuklar hep sokakta.. iyice sıkıldı insanlar artık çocuklar oradan oraya doya doya oyun oynuyorlar kıyamam az kaldı zaten ya sabır ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?