• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi akşamlar kızlar

Öğlen

Krema olarak bitkisel krema kullandım. bu yüzden de hem tavuğa hem de makarnaya tekrar yağ eklemedim, pişirirken yağsız pişirdim. Makarna mercimek unundan glütensiz bir makarna .

IMG_0253.webp

Ara öğün

IMG_0258.webp

Akşam IMG_0261.webp

Su :1 lt yatana kadar 2 ye tamamlarım
Spor yok

Chocolita Chocolita
espressoc espressoc

İyi akşamlar kızlar 💫

Sabah

Görselde 💪

Akşam
Kıymalı türlü yanına salata

Adım 2 k
Şu 1 lt şuan için

Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Bugün akşam yatmadan önce yarım saat Leslie yapacağım hem aylık denge egzersizim için hem de bugünkü spor için yaptıktan sonra kalorisi ile birlikte fotoğrafını paylaşırım tekrardan Canlarım sizi etiketlerim🙂

Eklentiler

• 1000038524.webp
    1000038524.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 10
Kahvaltı
İki minik dilim tam buğday ekmek arasına yarım salatalık iki ince dilim peynir iki dal taze soğan koydum
Ara
1 bardak laktozsuz kefir
İki kuruincir üzerine birer çay kaşık şekersiz fıstık ezmesi
Akşam
5yk kıyma
1dilim tam buğday ekmek
Bol kıvırcık salata
3lt su
Dibek kahve
3417 adım
espressoc espressoc Chocolita Chocolita

Eklentiler

• IMG_6020.webp
    IMG_6020.webp
    15 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Ben her sabah tartılıyorum 😁 WC’ye 3günde 4günde 1 çıkıyorum ona rağmen hergün 100grda olsa gittiğini görmek motive ediyor
Bende bunu yapıyorum ama mesela bi gün + çıksam ki diyetisyenler şey diyor yağ yaksa da vücut o boşluklar suyla dolup + çıkabilirsiniz demesine rağmen +100 gram da fazla çıksam mutsuz oluyorum demoralize oluyorum hemen

Selam
Sabah limonlu su
9.00 tarçınlı kahve
11.0 ilk öğün
Ara 1 elma 2 fındık 2 badem
17.00 son öğün evdekiler makarna istedi ben dünkü yemeği yedim
2 lt su
Kol egzersizleri yaptım
Yürüyüş dışında spor yapmadım
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Eklentiler

• IMG_1375.webp
    IMG_1375.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_1386.webp
    IMG_1386.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_1388.webp
    IMG_1388.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 10
Bende bunu yapıyorum ama mesela bi gün + çıksam ki diyetisyenler şey diyor yağ yaksa da vücut o boşluklar suyla dolup + çıkabilirsiniz demesine rağmen +100 gram da fazla çıksam mutsuz oluyorum demoralize oluyorum hemen
Yo ben olmuyorum diyorum ki ödemin var 1000 adım fazla at 1 bardak su fazla iç tuzlu baharatlı şeyler yeme

Back
X