- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.182
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşgeldinBende katılabilir miyim gruba
HoşgeldinBende katılabilir miyim gruba
Hoş buldumHoşgeldin![]()
Hoş buldumHoşgeldin![]()
Ben her sabah tartılıyorumKızlar her gün tartılıyor musunuz siz ?
Bende bunu yapıyorum ama mesela bi gün + çıksam ki diyetisyenler şey diyor yağ yaksa da vücut o boşluklar suyla dolup + çıkabilirsiniz demesine rağmen +100 gram da fazla çıksam mutsuz oluyorum demoralize oluyorum hemenBen her sabah tartılıyorumWC’ye 3günde 4günde 1 çıkıyorum ona rağmen hergün 100grda olsa gittiğini görmek motive ediyor
Yo ben olmuyorum diyorum ki ödemin var 1000 adım fazla at 1 bardak su fazla iç tuzlu baharatlı şeyler yemeBende bunu yapıyorum ama mesela bi gün + çıksam ki diyetisyenler şey diyor yağ yaksa da vücut o boşluklar suyla dolup + çıkabilirsiniz demesine rağmen +100 gram da fazla çıksam mutsuz oluyorum demoralize oluyorum hemen
Bromelain kullanıyorum ben ödem için şu z… ana ile başlayan her öğün öncesi tüketiyorumYo ben olmuyorum diyorum ki ödemin var 1000 adım fazla at 1 bardak su fazla iç tuzlu baharatlı şeyler yeme
Ben sabah limonlu su içiyorum bana çok iyi geliyor. Bazen içine sirke ve zencefil de koyuyorum. MisssBromelain kullanıyorum ben ödem için şu z… ana ile başlayan her öğün öncesi tüketiyorum
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
İşe yarıyor mu acaba ? Bende ananas sirkesine başladımBromelain kullanıyorum ben ödem için şu z… ana ile başlayan her öğün öncesi tüketiyorum
Deneyeyim arada :)Ben sabah limonlu su içiyorum bana çok iyi geliyor. Bazen içine sirke ve zencefil de koyuyorum. Misss![]()
Susatıyor onun dışında mucize diye bir şey yokİşe yarıyor mu acaba ? Bende ananas sirkesine başladım
Anladım iltihap sorunum var o yüzden merak ettimSusatıyor onun dışında mucize diye bir şey yok![]()