- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.861
Teşekkür ederimmmmm
Aaa lütfen bak nazar değdi bana cuma 1.liği kaptırdım. Ama bu hafta bende yineWalk günlerinde zaten birincilik için yarışamıyoruz artık sayende
nrmyn canım sende pazartesi tartısı nasıl bu hafta 1. Oluyor musun
[/QUOTE ]bana mi sordunuz hanfendyuuu
İnşallah inşallah gerçi seni geçmeye uğraşmak yerine pes etmek daha kolay geliyorAaa lütfen bak nazar değdi bana cuma 1.liği kaptırdım. Ama bu hafta bende yinegaza gelin tatlım böyle böyle kilo vericez
Ben walklarda hep kendimle yarışıyorum her yarışta günün başında bir hedef koyuyorum daha onceki adımlarımdan 50 falan fazla öyle gidiyorum :)İnşallah inşallah gerçi seni geçmeye uğraşmak yerine pes etmek daha kolay geliyor
Evet zaten evde yürüdüğümden bi zaman sonra ayarı kaçıyo dışarıda olsa daha çok yürünür belkiBen walklarda hep kendimle yarışıyorum her yarışta günün başında bir hedef koyuyorum daha onceki adımlarımdan 50 falan fazla öyle gidiyorum :)
Aynı benim de öyle oluyo yaEn güzeli o bence kendi rekorumuzu kırmak, zaten belli bir sayıdan sonra ayaklarımım hakimiyetini kaybediyorum ben kendi kendilerine takılıyolar aşağıda
Geliyom bugün iyi dizimİlk defa zıp birincisi oldum
Aboo iyiki zıplamışım dün yoksa geriye düşecekmişiz pawlover olmayıncapawlover nerdesin geri dööön çabuk iyileş
Eyvah o zaman yandıkEvet zaten evde yürüdüğümden bi zaman sonra ayarı kaçıyo dışarıda olsa daha çok yürünür belki
Aynı benim de öyle oluyo ya
Ahahaha o kadar değil canım yaaaEyvah o zaman yandık
Kızlar 2.lik hedefi ile yürüyelim bundan sonra
Tartıldom canım benden gitmiş
İyiyim canım tüm gün yat kalkNasılsın tatlım
Allah korusun sakat iş dikkat et canimİyiyim canım tüm gün yat kalkbalkon yıkadım şimdi.. oğlum da yıkıyor balkonu onu bekliyorum acaba ne zaman üşücek
Bende kalktım yürüyüşü mü yaptım resmen koridorla aşk yaşıyorumİyiyim canım tüm gün yat kalkbalkon yıkadım şimdi.. oğlum da yıkıyor balkonu onu bekliyorum acaba ne zaman üşücek
Canim 97.4 çıktım ama kabızlık var ondan bugün de spora başladım. Sahalardayım artık.Başka kilo bildiren yok mu özellikle listedeki arkadaşlarım
U Umudumvar07 yoksun bayadir durumlar nasıl canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?