Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sahur
Minik servis tabağına meyve
2 hurma bir incirbir kaç fırt süt

İftar
Baklava sen kafadan bana 200 p ceza de.. etti 330.. haftaya ki sporlar benlm güm
Menemen
Mini tost

5 bin adım
Durdun durdun nasıl şu tatlıyı bugüne yedin hakaret gibi birşey oldu valla kaptan küstü sana

Bence de! Ceylansnn resmen motivasyon kaynağımsın. İnan kaçamak yapasım geldiğinde seni düşündüm hep bu hafta. Bu kız resmen aç geziyor nasıl motive olmuş bir de kendine bak ve dur yeme dedim.
Helal olsun kız ama ben 2 gündür Cherry Mom in dediği gibi insan gibi yiyorum

Arkadaşlar uzun zamandır akşam yemeklerinden sonra 105 104 103leri görmekten kendimi çok kötü hissediyordum. Şimdilerde 98 küsürleri görüyorum. Sabah ve akşam kilo farkım 2 kilo civarında. Normal değil muhtemelen. Çoğunuza çok gelen bu 98 benim için bir başarı mutluluk oldu. Inşallah 88i gördüğüm gün de bu mesajımı alıntı yapacağım.

Bi tarafta dgs, Bi tarafta kpss diğer tarafta yarım bekleyen çocuk gelişim. Hangisinin gazına bassam
Benim de 1 haziranda vizem var. Bir gün deli gibi çalışırken ertesi gün hiçbirşey yapmıyorum. Pazartesi güne başlıyorum takvime bir bakiyorum çarşamba olmuş ne oluyor inan bende anlamıyorum.

Pamuğuuum maaşallah sana. Yazdıklarını okuyunca kendimden soğudum inan. Eksik hissettim. Helal olsun.
Evladını kendin büyütmekle de çok iyi yapmışsın. Herşey yeniden oluyo ama evladınla geçiremediğin zamanları başa alamıyorsun. Bundan sonra artık kim tutar seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…