- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.437
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.561
Koçla ?Yaaseverim ben de boğa burcu kişilerini balık, başak, teraziyle de çok iyi anlaşırım
Durdun durdun nasıl şu tatlıyı bugüne yedin hakaret gibi birşey oldu vallaSahur
Minik servis tabağına meyve
2 hurma bir incirbir kaç fırt süt
İftar
Baklavasen kafadan bana 200 p ceza de.. etti 330.. haftaya ki sporlar benlm güm
Menemen
Mini tost
5 bin adım
Helal olsun kız ama ben 2 gündürBence de!Ceylansnn resmen motivasyon kaynağımsın. İnan kaçamak yapasım geldiğinde seni düşündüm hep bu hafta. Bu kız resmen aç geziyor nasıl motive olmuş bir de kendine bak ve dur yeme dedim.
Benim de 1 haziranda vizem var. Bir gün deli gibi çalışırken ertesi gün hiçbirşey yapmıyorum. Pazartesi güne başlıyorum takvime bir bakiyorum çarşamba olmuş ne oluyor inan bende anlamıyorum.Bi tarafta dgs, Bi tarafta kpss diğer tarafta yarım bekleyen çocuk gelişim. Hangisinin gazına bassam
Yaa ben de başak burcuyumYaaseverim ben de boğa burcu kişilerini balık, başak, teraziyle de çok iyi anlaşırım
Ay hadi bakalım yarını dört gözle bekliyorumKoz ne tatlı şeymişçok şekerli geldi ilk başta ama sonra alıştım bir iki yedim
11 buçukAa saat 11 olmuş ben daha 8 sanıyodum
12 bilem olmuş ama benim gönlümde 911 buçuk
Gece gündüz herşey karıştı12 bilem olmuş ama benim gönlümde 9
Ay valla ya iş başlayınca ağlicam çokGece gündüz herşey karıştı
Pamuğuuum maaşallah sana. Yazdıklarını okuyunca kendimden soğudum inan. Eksik hissettim. Helal olsun.Senin alanın neydi? Bankada mı çalışıyordun? İK’da staj yapmıştım Üniversiteseyken.Tabii çalışmak, üretmek, yeni heyecanlar güzel ama bir yandan da çocuklu hayat çok zor. Çalışıp eve gelip hem çocuk bakıp hem çalışmaya devam ediyorsun. Bu hiç adil değil. Sağolsun eşim çok yardımcıdır ama ne olursa olsun bir erkek bir kadın gibi sorumluluk altında hissetmiyor bence ev işleri ve yemek yapma gibi konularda. Yeni evlendiğimizde çocuk yokken sabah 9.30’dan 18.00’a kadar üniversitede çalışıyordum. 19.00’da yüksek lisans derslerine giriyordum. 22.00’da bitiyordu. 23.00’a doğru ancak evde oluyordum. Eve gelip ertesi günün yemeğini yapıyordum ki bununla bitmiyor çamaşır atıyorsun makineye. Bulaşık makinesi boşaltıp yerleştiriyorsun, saçma sapan gözle görünmeyen gizli işler de var evde bir sürü Ya ben ne yapıyorum dediğim çok oluyordu. Nasıl yapıyorsun, nasıl üstesinden gelebiliyorsun o da garip...Ama kadın olmak.... Sonra çocuk olunca zaten 1 sene süt izni, yıllık izin, üctetsiz izin derken izinleri bitirince sadece tezim kalmıştı. Onu da yazdım ve eşimle de oturup konuşup çocuğu benim büyütmeme karar verdik. Sanırım zaten bakacak biri olsaydı da bırakamazdım....
Bugüne kadar öyle böyle geldik. Hobilere yöneldim. Arada unuttuğum bilgileri güncellemeye çalışıyorum. İngilizce okudum bitirdim ama insan tabii köreliyor. Kızım. 2.5 yaşındayken ingilizce kursuna gittim tekrar pratik yapabilmek için. O kadar çok unuttuğum şey var ki o harala gürele geçen dönem içinde.Şimdi kendi çabamla İspanyolca öğreniyorum. Yazılan bir yazıyı genel olarak az çok çıkarabilecek düzeye geldim. Beyni sürekli çalıştırmak ve kendini güncellemek lazım. Bir dönem tamamen boşlukta gibi hissediyordum. Onca okudum, müthiş aktif bir hayattan birden bıçak gibi kesilen çocuklu hayata geçtim. O dönemde sersem gibi hissediyordum birden boşlukta kaldım sanki. Ama kendimi böyle hobilerle ve bir şeyler öğrenmeye-araştırmaya yönlendirerek güncel tutmaya çalıştıkça toparlandım. Yeni bir şeyler öğrenmek bana her zaman iyi gelir. Zaman zaman yine de dibe çarpıyorum tabii ama neyse ki artık eskisi gibi batmaya yakın olmuyorum. Hemen kendimi ittirip yukarı sıçrıyorum yeniden
Dilerim sen de gönlünden geçenlere ulaşırsın. Ama kadın olmak önünde bir ton engel ve sırtında 2-3 kat daha fazla yük olması demek bir erkeğe kıyasla. Ne kadar güçlüyüz aslında....
Ben deeeeeEneee ben de Boğa burcuyum kizz
Aa hic ustime almadimValla.heyecanliyim bazı.kestiremedigim kişilerden korkuyorum
Umutun ban.yarina kalkar inşallah yaa
YaaYaa ben de başak burcuyum
Ay hadi bakalım yarını dört gözle bekliyorum
Ben deeeee
Benim deeeYükselenim koç, anlasmamam mümkün değil
Oyyyyy yakışıklıya bak sen.Ayyy evet birde o var demezz mi ben kara kara sevmiyorum salı salııı seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?