- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.521
Yok yarın sabah kilo vermiş olursam o zaman yapcamYaptın mı kuzummantıklı valla götür.. ben görürsem de en çok yine ben yerim artık bugün dedim eşi e alıcak
Ala alahhh yaaaaaBen 1. Yimtakıma yeter mi bilmem
Oh oh şahane gelsin eksilerKızlar öldüm bugün 4 saattir temizlik yapıyorum yoruldum
Aşk olsun eksi gelmesem ister miyimBugün mu alcakyarın isteseydin yaaa bugün niye istedin ben.anlamam yarın eksi geleceksen ye
Gelirsin inşallahYok yarın sabah kilo vermiş olursam o zaman yapcam
1. Olursam paylaşırım yoksa yokOoo süpersin valla maşallahnazarlarım değmesin inşallah sırrını bizle de paylaşta bi mezun olam
300 500 300 500Ala alahhh yaaaaahalen inanamıyorum gidiyor mu kız hala
Vaaay bee böyle mi olduk1. Olursam paylaşırım yoksa yok
Once heryeri temizleyip sonramı kirleticeksin nisastaylaKızlar öldüm bugün 4 saattir temizlik yapıyorum yoruldum
Ayyy evet yazikOnce heryeri temizleyip sonramı kirleticeksin nisastayla
Uykum var uyuyamıyorum..
Çok açım midem kazınıyor
Gidip gelip su içiyorum cx midem bulandı..
Başım da ağrıyor üstelik
Neyse gidiym biraz daha döniym yatakta
Sen gel bide çevremdeki insanlara sor kuzumMaşallah bencede çok güzel buraya geldin geleli bir gün modun düşük görmedim seni
Cevrendeki insanlar çok şanslı
Aman Allahımneler yasamissiniz öyle ben olsam oturur ağlardım tövbe tövbe
Amasu gercekki bugün uzun zamandan sonra dışarı çıkan çocukların çoğunda oldu bu durum. Hangi arkadaşimla konustuysam dışarı çıktık ama bin pismann oldum dedi.cocuklarinda psikolojisi bozuldubizim bozuldu onların mi bozulmasinn
Canım baklava benim de hep aklımdaama dışarıda satılanları sevmiyorum ben. Kilo vermiş olursam yarın kendim yapicam
Tebrik ederim böyle azimli hevesli kişileri gördükçe kendimden utanıyorum
sen neler yaşamışsın esra cım yaa geçmiş olsun sana da
Zamanla daha da kötüye gider ama şimdiden önlem al derim.. bana pril fary ne kullanırsam hemen yara.. şampuan bile.. artık domestosle banyolara girişiceksem eldiven takıyorum yeni kullanmaya başladım bende onun öncesinde minik fırçalarla yapardım elim değmesin diye.. öyle hala sık sık kullanmıyorum zaten.. gün aşırı siliyorum o yüzden çoksa çamaşır suyuna ihtiyaç kalmıyor 10 günde bir falan.. kokusu da beni tıkıyor
Valla.heyecanliyim bazı.kestiremedigim kişilerden korkuyorum
Umutun ban.yarina kalkar inşallah yaa
Havalar düzeldi ya bende oğlanla sabah akşam park bahçe geziyorum yoruldum valla
Parkta bir çocuk gördü sen kesin mikroplusundur bana yaklaşma diyorkız görüyor sarılıyor bu emreler hep mi çapkın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?