Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uykum var uyuyamıyorum..
Çok açım midem kazınıyor
Gidip gelip su içiyorum cx midem bulandı..
Başım da ağrıyor üstelik
Neyse gidiym biraz daha döniym yatakta

Dün bende öyleydim tempus açlıktan zor daldım uykuyahatta pek daldım da sayılmaz.

Maşallah bencede çok güzel buraya geldin geleli bir gün modun düşük görmedim seni
Cevrendeki insanlar çok şanslı
Sen gel bide çevremdeki insanlara sor kuzum hani derler ya kuyruğuna basmaya gör diye tam bir Boğa burcuyum. Kuzum elbet bende insanım modumun düştüğü zamanlar elbette oluyor. Artık hayatta herşeyin başımıza gelebileceğini kabullendiğimden beri daha mutluyum mutsuzluktan nefes alamadığım zamanlar da bile kendimi telkin ediyorum. Yoksa delirmeğeeemmm geliyooo

İnan bana bugün bu olayın enkazı devam etti. Dünden kalan ıslak havlu-halılarla uğraştım. Balkonda havalanan sebze-meyve, bilimum godaları yıkayıp-paketleyip, düzenledim. sonra yemekleri yaptım ama kendin için ne yaptın dersen hiçbir şey yapamadım. Bugün aşırı yorgunum, anlatamam. Dün bez sıkmaktan kollarım ağrımış Üstümden tır geçmiş gibiyim. Şimdi oturdum bir kahve yapayım dedim biraz yorgunluğum geçsin ama kahveyi bile zor yaptım.

Tebrik ederim böyle azimli hevesli kişileri gördükçe kendimden utanıyorum

Teşekkür ederim Maariftakvimi istemek önemli. Sen istersen her şeyi yaparsın. Benim de çok iradesiz olduğum dönemler olmuştur ama her zaman motivasyonum şu; sen yapmazsan kimse bunu senin yerine yapmayacak. Ne yaparsan sen “o”sun. Yaptıklarından oluşuyorsun. Kendini nasıl ve neyle dolduruyorsan ona dönüşüyorsun. Ben de sevdiğim şeylere dönüşmek istiyorum. Bana biçilen rollere ve görevlere evrilmek istemiyorum. Onlar da hayatımın bir parçası tabii ama tamamen benliğimi ve kişiliğimi o rollere teslim edemem. Öyle olursa o olan kişi ben olmam.

Ben hep katı sabun kullanıyorum mutfakta, bulaşıkta. Banyoda da katı sabunum var. Çamaşır suyu mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. Çamaşır suyuna değdiğim an ellerim mahvoluyor. Zaten yıllardır egzamadan çekiyordum. Bu sene geçti çok şükür. Ama yine çamaşır suyuna değsem hemen sertleşip kuruyor ve hatta kalınmaya başlıyor. Korkuyorum yeniden egzama yarası oluşacak diye.

Havalar düzeldi ya bende oğlanla sabah akşam park bahçe geziyorum yoruldum valla
Parkta bir çocuk gördü sen kesin mikroplusundur bana yaklaşma diyor kız görüyor sarılıyor bu emreler hep mi çapkın olur

Ahahahahah benim kardeşim de Emre. O da 2-3 yaşındayken eve gelen misafirlerin bacaklarına sarılırdı Sarışın kızları çok severdi, diplerinden ayrılmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…