Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eneee ben de Boğa burcuyum kizz

Maşallah bencede çok güzel buraya geldin geleli bir gün modun düşük görmedim seni
Cevrendeki insanlar çok şanslı

Bence de! Ceylansnn resmen motivasyon kaynağımsın. İnan kaçamak yapasım geldiğinde seni düşündüm hep bu hafta. Bu kız resmen aç geziyor nasıl motive olmuş bir de kendine bak ve dur yeme dedim.

Gelirsin inşallah beraber yemiş oluruz çıksın artık aklımızdan
Evet evet inşallah eksi gelicem yiyelim lütfen
Once heryeri temizleyip sonramı kirleticeksin nisastayla
Mutfağı zaten her gün süpürüyorum bugün silmedim artık yarın silerim
Calypsoya bak birde psikolojik olarak baklavaya hazırlamış kendini hahajajaj Hadi inşallah güzel kilolar vermiş olalım yarına.
İnşallah kilo vermiş olup yiycem onu

Güzel bir kabulleniş olmus valla .kabul etmesekte gelecek olan geliyor gidecek olan gidiyor biz sadece kendimizi yıprattigimizla kalıyoruz bun kafa yapısı için darısı başıma diyeyim

Ah canım valla kötü olmuş ya

Valla hilal yaa işin sırrını bize de söyle canımız çıkıyor burda daha öyle hızla kilo atamadık. C Cagrihilal1
Hilalde neredeyse buraya.geldiginden beri 200 300 Gr vere vere gitti ramazan ona yaradı bence full spor e birde kaçamak çok nadir yaptı ondan bu etki bence
Birde C Cagrihilal1 aklıma ne geldi sende bende kahve çay çok.iciyoruz ya onlar su tutuyor ödem yapiyor ramazanda sende bunlar olmayinca tartı kendini göstermiş olabilir

En iyi anlaştığım ve renkli kişiliğinden dolayı sevdiğim burçtur. Deli dolu oluşlarını, enerjilerini ve renkli kişiliklerini çok severim boğaların. Enerjim de çok tutar.
Yaa severim ben de boğa burcu kişilerini balık, başak, teraziyle de çok iyi anlaşırım

Aynen bak ben de de egzama derdi var.. bitmiyor bacım bitmiyor... Katı sabun vs denemedim ama kendi me dokunan şeyleri az çok biliyorum dikkat edince yaralar gidiyor.. bir de beslenme gerçekten bir iki gün kötü yiyim hemen yaralar.. sadece el de değil bel sırt.. vs.. şimdi hala minnak minnak var işte yine iftarları hafif kaçamak oluyor bir de bir kaç kez kimyasal şampuan kullandım

Valla hilal yaa işin sırrını bize de söyle canımız çıkıyor burda daha öyle hızla kilo atamadık. C Cagrihilal1
Vallaha ben de çok şaşkınım çözmeye çalışıyorum sebep ne diye henüz bulamadım. Sadece uzun süre açlık beni zayıflatıyor demek ki. Önceden ramazan aylarında hiç rejim yapmamıştım bu sene dikkat edince ondan heralde. Ramazandan sonra göreceğiz bende inanamiyorum. Detoksla gitmiş kilo gibi geliyor. Daha bende kabullenemedim bu durumu

Evet olabilir. Birde kiraz sapı ve yeşil çayı hergün içiyorum aksatmadım hiç ramazanda onlarda ödem de etkili oluyordur. Ama benim bacaklar 5 aydır rejim yapıyorum nerdeyse 9 10 kilo verdim 1 cm ancak inceldi oda bu ay inceldi. Bu bacaklar daha ne zaman gidecek acaba.

Çok çektim çoookkk...5 sene sonra çok şükür bu sene iyiyim. ellerim paramparça yara bere içinde kaskatı kalıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…