Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hanmeli yaZdigina donemedim hani demişsin ya az yiyorsunuz niye gitmiyor
Ya dediğin gibi çok kistigimiz için vücut kendini kitledi yada artık duraganliga gecti alıştı ben 16 kilo verdim ve nerdeyse hep ayni menü aynı spor değiştirmem gerektiğini bildikce hayatın akışında bir bakmışım yine eski düzendeyim neyse bu hafta karar verdim hilalin videolarını yapacağım biraz bisikleti birakcam
Ama ekibe yeni gelen arkadaşlarımdan daha fazla katkı beklemiyor değilim.
Ha bu arada tartı oynamiyor ama incelme devam ediyor 3 hafta önce üstüme yapısan şeyler şimdi tiril tiril buda ayrı motivasyon çok şükür

Aynen tatlım ben de öyleyim hep al ver süreci içindeydim.. hep aynı Leslie aynı tarz beslenme vs derken kilo gitmedi.. oruç ve cardıo ben de şok etkisi yaptı bence tüm arkadaşlar bu hafta değişiklik yapmalı.. haftaya birincilik gelir
Bisikleti bırakma bence hamlamasın sadece daha az yap aynadaki değişim ölçüler gerçekten daha büyük motivasyonmuş.. ben de tartışma hastası idim.. WC önce sonra mu dersin sabah akşam saçma sapan şimdi sadece burası için tartıyorum takip ediyorum.. ama. En güzeli yaptığım befora afterlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…