- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.841
Ne onlemler almışlarKuaföre uğradım %50 zam yapmış
Tek kullanımlık havlu, maske, birde sterilazson makinesi vardı çalıştığını sanmıyorum, dezenfektan vardı başka da bişey görmedim. Klima açamıyoruz dedi kapı açıktı, herhangi bir havalandırma sistemi vs de yoktuNe onlemler almışlar
Canim sen daha ne yapacaksın süper bir yüzde elde ettinCherry Mom Sen yaparsın canım bundan eminim ben. Haftaya cumaya kadar elimden gelenin fazlasını yapacağımdan emin olabilirsin.
Ciddi misinKuaföre uğradım %50 zam yapmış
D vitamini eksikliği de kilo vermeye cok engel
Benim de geçen hafta ve bu hafta yüzdem çok düşüktü evet. Kaçamaklardan ve sporumu hafifleştirdigim için böyle oldum ben bence. Yine jilian yapmaya başlıcam bu hafta kardiyoda yapcam. Ben 65ten 70e çok hızlı almıştım 5 kiloyu şimdi onu verince zor kilolara geçtim daha zorlanıyorum verirken ama bu hafta daha bi asılcam sporuma diyetimeKilo veren arkadaslarimi çok çok tebrik ederim iyi ki varsınız yine bizim acigimizi kapattınız ama bu çok kötü bir durum takimsak el ele gitmeliyiz biz bunu henüz yapamadık
0,30 ve altı gelen arkadaşlarımın bu hafta ki aksiyonlari çok önemli neden acaba bu kadar düşük yüzde yaptık herkesin bir ozelestiri yapmalarini ve alacakları aksiyonları mesajim üzerinden dönmesini rica ederim
Cherry Mom 0,15
nrmyn 0,30
K KuruPapatya 0,31
U Umudumvar07 0,21
Umutumut82 bildirimsiz
5 imiz bugün listede olmasaydık yada böyle kötü bir sonuç ile gelmeseydik ekibin ortalamasi 0,962 oluyordu ve ekip 2. Olacakti( 2. Olma hakkini süper yuzdeler ile gelmiş olan arkadaşlarımızdan aldık maalesef
0,15 yüzde ile kendi öz elestirim; bu hafta kötü bir hafta gecirdim dis agrim pazartesiden persembeye kadar sürdü o ara spor yapamadim. Ve sabah regli oldum erken olduğum için öncesinde yeşil çay vs de icmemistimama bunlar bir kenara ondan önceki haftada zaten az vermiştim bu sebeple bu hafta haftada 6 gün cardio yapacagima söz veriyorum bunların sonucunda sevgili arkadaşlar yine cuma günu basaramazsam izne ayrılıyorum ( kimse ayrılma demesin lütfen rica ediyorum)
Öyle görünüyor canım.Ciddi misin
Acısı bizden çıkacak desene
Saçım boya degilde kas yüz için gitmek istiyorum oda cok yakın temas solunumla ondan cesaret edemiyorum zaten almayı bilmiyordum eski halini aldı bi süre böyle devam ederim herhaldeÖyle görünüyor canım.
Aynen canım çok haklsiin ilk zaman gibi gitmez ama en azından haftada 300.400 olmalı bunuda eski spor performansinla yakalarsin gibiBenim de geçen hafta ve bu hafta yüzdem çok düşüktü evet. Kaçamaklardan ve sporumu hafifleştirdigim için böyle oldum ben bence. Yine jilian yapmaya başlıcam bu hafta kardiyoda yapcam. Ben 65ten 70e çok hızlı almıştım 5 kiloyu şimdi onu verince zor kilolara geçtim daha zorlanıyorum verirken ama bu hafta daha bi asılcam sporuma diyetime
Bu hafta bizde yarış kızVeeee sporlarimizzzz
Değişen kadrolariyla kiran kırana bir yarişşyes fit fazla sevinmeyin aradaki fark benim eksik sporlarım
bireyselde şaşırtıcı 1.Calypso95 tammm 1993 puan yaptı tebrik ederiz ve yes fit şaka bir yana sizede tebrikler kızlar
Eki Görüntüle 2635671
❤ artık kilo veremezsem yuh diycem baya birinci oldum beeenVeeee sporlarimizzzz
Değişen kadrolariyla kiran kırana bir yarişşyes fit fazla sevinmeyin aradaki fark benim eksik sporlarım
bireyselde şaşırtıcı 1.Calypso95 tammm 1993 puan yaptı tebrik ederiz ve yes fit şaka bir yana sizede tebrikler kızlar
Eki Görüntüle 2635671
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?