- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.861
Yapacak bişeyde yok ki ramazana girdigimiz ilk hafta 500 gr vermek için kendimi yırtmıştım zorla görmüştüm 75 i sonra ki hafta orucun etkisiyle 3 katı gitti ne olduğunu anlamadan. Bizim takımın kaderi 100 grKilo veren arkadaslarimi çok çok tebrik ederim iyi ki varsınız yine bizim acigimizi kapattınız ama bu çok kötü bir durum takimsak el ele gitmeliyiz biz bunu henüz yapamadık
0,30 ve altı gelen arkadaşlarımın bu hafta ki aksiyonlari çok önemli neden acaba bu kadar düşük yüzde yaptık herkesin bir ozelestiri yapmalarini ve alacakları aksiyonları mesajim üzerinden dönmesini rica ederim
Cherry Mom 0,15
@nrmyn 0,30
@KuruPapatya 0,31
@Umudumvar07 0,21
@Umutumut82 bildirimsiz
5 imiz bugün listede olmasaydık yada böyle kötü bir sonuç ile gelmeseydik ekibin ortalamasi 0,962 oluyordu ve ekip 2. Olacakti( 2. Olma hakkini süper yuzdeler ile gelmiş olan arkadaşlarımızdan aldık maalesef
0,15 yüzde ile kendi öz elestirim; bu hafta kötü bir hafta gecirdim dis agrim pazartesiden persembeye kadar sürdü o ara spor yapamadim. Ve sabah regli oldum erken olduğum için öncesinde yeşil çay vs de icmemistimama bunlar bir kenara ondan önceki haftada zaten az vermiştim bu sebeple bu hafta haftada 6 gün cardio yapacagima söz veriyorum bunların sonucunda sevgili arkadaşlar yine cuma günu basaramazsam izne ayrılıyorum ( kimse ayrılma demesin lütfen rica ediyorum)
Bebeğim tabrşkler❤ artık kilo veremezsem yuh diycem baya birinci oldum beeen
Koz ben bu hafta hiç yapmadım.. belki bir iki.. çok berbat bir hafta idi... Ama hem ağrılarım hem de iftardan sonra hangi vakte sıkıştırıcam şeydi ile vazgeçtim.. büyük bir sabırla relg bekliyorum sonra çift antraman şlerlicem inşallah niyetim oAslında çok fazla da spor yapmamışım ama diğerleri biraz az yapmış galiba
Ipi iyi atlamışsınAslında çok fazla da spor yapmamışım ama diğerleri biraz az yapmış galiba
Dinlenme falan olmayınca çok hızlı geçiyor sonunda 3 dk si esneme kol ve karin için super benim belimde kıvrım yoktu düz iniyordu şimdi kum saati görüntüsü oluşmaya başladı. Kollarımda bununla 2 cm inceldi.
Evet canım zaten çok fazla kas yapmak istemiyorum o yüzden çok ağır egzersiz yapmıyorum geneldeBebeğim tabrşklerama çok spor çok kilo kaybı demek değildir ki moral bozma kas yaparsın daha da artı bile çıkar sonuç belli olmaz
Kapışalım tabi rekabet eğlenceli oluyorKoz ben bu hafta hiç yapmadım.. belki bir iki.. çok berbat bir hafta idi... Ama hem ağrılarım hem de iftardan sonra hangi vakte sıkıştırıcam şeydi ile vazgeçtim.. büyük bir sabırla relg bekliyorum sonra çift antraman şlerlicem inşallah niyetim oseninle bir de o zaman kapışalım
Evet ip çok puan getiriyor ama ondan sonra da 2 gün bacaklarım acıdı yürüyüş bile zor yaptımIpi iyi atlamışsınama puanlara takılmıyorum ben spor puanları farklı üzerimdeki etkisi nasıl o önemli. Her gün de yapınca iyi bir sonuç
Çok iyi ya incelmek çoook güzelDinlenme falan olmayınca çok hızlı geçiyor sonunda 3 dk si esneme kol ve karin için super benim belimde kıvrım yoktu düz iniyordu şimdi kum saati görüntüsü oluşmaya başladı. Kollarımda bununla 2 cm inceldi.
Şok diyetlerin arkası hep böyle oluyor 1 hafta çok veriyorsun diğer hafta artı gelmemek için cabaliyorsun. Senin ki de öyle oldu bi hafta.Kızlar benim yine durdu galiba ben yine ölüm orucuna gireyim
Aynen kuzum ama inatla yola devam edicemŞok diyetlerin arkası hep böyle oluyor 1 hafta çok veriyorsun diğer hafta artı gelmemek için cabaliyorsun. Senin ki de öyle oldu bi hafta.
Aynen bu hafta toparlanır artık.Aynen kuzum ama inatla yola devam edicem
Canım bence zaten ölüm orucuna girdiğin için duruyorKızlar benim yine durdu galiba ben yine ölüm orucuna gireyim
Bu hafta ben de çok az spor yapabildim. Bugünden itibaren daha fazla yapabilmeyi ümit ediyorum....Veeee sporlarimizzzz
Değişen kadrolariyla kiran kırana bir yarişşyes fit fazla sevinmeyin aradaki fark benim eksik sporlarım
bireyselde şaşırtıcı 1.Calypso95 tammm 1993 puan yaptı tebrik ederiz ve yes fit şaka bir yana sizede tebrikler kızlar
Eki Görüntüle 2635671
İnşallah canımAynen bu hafta toparlanır artık.
Böyle de çok yiyorum gibi kuzum yaaCanım bence zaten ölüm orucuna girdiğin için duruyor
Tek öğün yapiyosun zaten çok değildir oBöyle de çok yiyorum gibi kuzum yaa
Dinlenme falan olmayınca çok hızlı geçiyor sonunda 3 dk si esneme kol ve karin için super benim belimde kıvrım yoktu düz iniyordu şimdi kum saati görüntüsü oluşmaya başladı. Kollarımda bununla 2 cm inceldi.
Hangi video bu?
bu canım
Kız o tek öğünde bile midemde boş yer kalmıyor nasıl bir yeme şekliyle bende kiTek öğün yapiyosun zaten çok değildir o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?