Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yapacak bişeyde yok ki ramazana girdigimiz ilk hafta 500 gr vermek için kendimi yırtmıştım zorla görmüştüm 75 i sonra ki hafta orucun etkisiyle 3 katı gitti ne olduğunu anlamadan. Bizim takımın kaderi 100 gr . Yine de herkes kendisi için elinden gelenin fazlasını yapmalı.

Aslında çok fazla da spor yapmamışım ama diğerleri biraz az yapmış galiba
Koz ben bu hafta hiç yapmadım.. belki bir iki.. çok berbat bir hafta idi... Ama hem ağrılarım hem de iftardan sonra hangi vakte sıkıştırıcam şeydi ile vazgeçtim.. büyük bir sabırla relg bekliyorum sonra çift antraman şlerlicem inşallah niyetim o seninle bir de o zaman kapışalım

C Cagrihilal1 40.dakikada 500 + ya başlıyorum
Dinlenme falan olmayınca çok hızlı geçiyor sonunda 3 dk si esneme kol ve karin için super benim belimde kıvrım yoktu düz iniyordu şimdi kum saati görüntüsü oluşmaya başladı. Kollarımda bununla 2 cm inceldi.

Bebeğim tabrşkler ama çok spor çok kilo kaybı demek değildir ki moral bozma kas yaparsın daha da artı bile çıkar sonuç belli olmaz
Evet canım zaten çok fazla kas yapmak istemiyorum o yüzden çok ağır egzersiz yapmıyorum genelde
Kapışalım tabi rekabet eğlenceli oluyor
Ipi iyi atlamışsın ama puanlara takılmıyorum ben spor puanları farklı üzerimdeki etkisi nasıl o önemli. Her gün de yapınca iyi bir sonuç
Evet ip çok puan getiriyor ama ondan sonra da 2 gün bacaklarım acıdı yürüyüş bile zor yaptım

Bu hafta ben de çok az spor yapabildim. Bugünden itibaren daha fazla yapabilmeyi ümit ediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…