- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.101
iyiyim canım sağol
sen nasılsın?
derece yapmışsın kız, tekrar tebrik ederim seni
darısı bu haftanın başına inşallan :))
slm
sabah klasik kayvaltı ek olarak 1 tane domates pek yararı yok bu mevsimde ama arada yiyorm...
günaydın eswcim,nasılsın canım. sanırım sende çalışıyorsun.:)) kolay gelsin.herkese günaydınlaaarrr
sabah yine bi kase nesfit ile kahvaltı yapabildim, uyanamdım çünkü zamanında((
birazdan da 1 elma yicem
canım çok geçmişolsun. etrafımda bu hastalığı yaşayan insanlar gördüğüm için,zorluğunu az çok biliyorum. Allah şifa versin dilerim. işlerinde kolay gelsin afiyet olsuncanım.mrb kızlar nasılsınız
ayy ben biraz fenayım sindirim sorunum var hemoroitim mahfoldu afedersiniz
sabah klasik yanında 1 yum
öğle kısır yaptım bol yeşillik ve limonlu
bu arada kızlar bilginiz olsun ben pztsi ve salı arkadaşıma yardma gidiyorum dükkana akşamları yazarım olurmu bugün erken geldim ağrım yüzünden. kısırda sindirimime iyi geliyorda onndan yaptım
akşamda bi kase yayla çorbası içim sonrada erik yada kaysı yiyim barii
canııım sen hastamı oldun yaa.çok geçmişolsun takyonum Allah şifa versin hayatım. inşallah daha iyisindir. çok öpüyorum tatlım.iyi olamadım daha kızlar yatak döşek yatıyorum bu akşam eşim istanbula gidicek haftasonu dönecek o yokken kayınvalidemde kalıcam ordada net yok eve geldikçe yazmaya çalışırım ben yokken kaptan yardımcısı elif sorumludur herşeyden kızlar elif bu arada sana özel mesaj yazmıştım bakarsın canım kusura bakmayın canla bu hafta hiç paylaşım felan yapamadım ama inanın kolumu kaldıracak dermanım yok iyileşince telafi edicem inşaAllah görüşürüz kızlar
hoşgeldin canım. güzel bir kahvaltı. afiyetolsun.selam kızlar
nihayet net sorunu düzeldi
sabah kepekli tost ve açık çayla kahvaltımı yaptım
bakalım öğlen ne çıkacak yemekte
Günaydın arkadaşlar,
Pek kimseler gelmemiş henüz. Sabah 8 de 1 dilim kepek ekmeği, 2 zeytin, domates ve 1kk peynir ve kahveyle kahvaltı yaptım.
uyku düzenini tutturamadığım için ara olarak kahve içiyorum light :)
öğle için çeyrek ekmek arasına domates, peynir koyup getirdim. yanında 1 portakalım var.
bikaç bardak su içtim daha yarım litre anca olmuştur.
Güzel bir gün olur umarım. Benim günümün güzelleşmesi için gece olması lazım ki birilerini uzaklarda da olsa görebileyim
herkese günaydınlaaarrr
sabah yine bi kase nesfit ile kahvaltı yapabildim, uyanamdım çünkü zamanında((
birazdan da 1 elma yicem
günaydın kızlar
sabah kahvaltısında 1 ev poğacası yedim
yanında 4 zeytin ve açık çayla beraber
slm
sabah klasik kayvaltı ek olarak 1 tane domates pek yararı yok bu mevsimde ama arada yiyorm...
selam kardeş takımın güzlleri inşallah hrkesler iyidir,
selam shelly, iyisindir inşallah dicem ama anladığım kadarıyla çoook iyisin canım. dilerim dahada iyi olursun.:))
öğünlerin çok güzel, öğle yemeğinin yanına bir ayran iyi giderdi diye düşündüm. afiyet olsun canım.
inşallah güzel bir gün olur. uzaklardaki birilerini görebilmen dileğiyle :)))
Begümcüm nerelerdesin ya? aklıma geldi gündüz mutlaka burda olurdun. izinli mi yoksa. . .
Esra mezun oldu mu kesin?
canım hiçbirşey yapamasan bile sandviçç de iyi göründü bana. ama içine biber,marul gibi yeşillikte eklersen çok tok tutar,biberin yağ yakıcı özelliğide vardır.Sağol canım öğle arasında sebze yemek istiyorum ama daha yemek yapıp getirmek nasip olmadı. Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim. Ne zaman görebilirim Allah bilir artık
canım akşam yemeği aslında fazla değil ama yemeğin,yada pilavı tercih edip yanına salata eklersen daha faydalı olacaktır. öğlen olmasa bile akşamları evinde yediğin için sebzeyi rahatlıkla tercih edebilirsin canım afiyet olsun.Kahvaltımı yazdım hemen üstte, öğle arasında da yarım simit ve yarım elma yedim.
Dünkü akşam yemeğim; 1 kase mercimek yemeği, 4-5 kaşık domatesli bulgur pilavı, 4-5 kaşık yoğurt, yarım dilim kepek ekmeği
gece de arkadaşım vardı bir avuç çekirdek yedim yanında.
Spora daha başlayamadım bugün nasipse gidicem inşallah.
begümü ben de merak ettim muhakkak gelirdi
esra kesin mezun oldu canım
ben öğlen 1 dilim pizza ve ayran yedim
diyet havamdan çıkıyo gibiyim kızlar ya
hemoraidim azdı yine
1 haftadır önemsemiyodum ama
önemsenmiyecek gibi değil artık
yarın dr gidicem iş çıkışı
bağırsaklarım da fena yine sürekli bi ishal
kolonoskopi isteyecek biliyorum
ödüm kopuyo
cuma günleri kilonu yine buraya yazıyorsun canım. erkenden yazarsan kaptanınız rahat eder.:129:gunaydın arkadaslar herkese bol ıradelı kılo vermelı gunler dılıyorummmmmcuma gunu kılomuzu kıme bıldırıyoruz
15 leblebi çok olmuş gerçekten. bir de leblebiyi diyette pek önermiyorlar. hele çikolatalısını hiç önermiyorlarbugun 15 tane leblebı yedım ya yarısı cıkulatalıydı yedıkten sonra coook kızdım kendıme:84:
begümü ben de merak ettim muhakkak gelirdi
esra kesin mezun oldu canım
ben öğlen 1 dilim pizza ve ayran yedim
diyet havamdan çıkıyo gibiyim kızlar ya
hemoraidim azdı yine
1 haftadır önemsemiyodum ama
önemsenmiyecek gibi değil artık
yarın dr gidicem iş çıkışı
bağırsaklarım da fena yine sürekli bi ishal
kolonoskopi isteyecek biliyorum
ödüm kopuyo
Kızlar sadece merhaba diyebilecek kadar zamanım var.hepinizi öpüyorum
cuma günleri kilonu yine buraya yazıyorsun canım. erkenden yazarsan kaptanınız rahat eder.:129:
15 leblebi çok olmuş gerçekten. bir de leblebiyi diyette pek önermiyorlar. hele çikolatalısını hiç önermiyorlar
canım hiçbirşey yapamasan bile sandviçç de iyi göründü bana. ama içine biber,marul gibi yeşillikte eklersen çok tok tutar,biberin yağ yakıcı özelliğide vardır.
herşeyin gönlünce olmasını dilerim canım.sende sağol.:))
canım akşam yemeği aslında fazla değil ama yemeğin,yada pilavı tercih edip yanına salata eklersen daha faydalı olacaktır. öğlen olmasa bile akşamları evinde yediğin için sebzeyi rahatlıkla tercih edebilirsin canım afiyet olsun.
canım pizza gibi şeyler tüketerek kabızlığını tetiklediğini düşünüyorum,haftada bir kere bile yesen senin gibi hassas durumu olan kişiye dokunur. birde kendini mümkün olduğunca sıcak tut. illaki biliyorsundur ama ben yinede söyleyeyim istedim buhara oturma olayını. arkadaşımdada aynı sıkıntı vardı rahatlatıyordu. dilerim hayırlısı ile sağlığına kavuşursun.tekrar geçmiş olsun canım.
Umarım gerek kalmaz ama gerekliyse de yapılacak birşey yok, sağlığın için katlanman gerekir. Diyetisyenin verdiği listeyi yüzde kaç takip edebiliyosun? Bence iyi dayanıyosun çünkü yüzde yüz yapmak imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?