Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyiyim canım sağol
sen nasılsın?
derece yapmışsın kız, tekrar tebrik ederim seni
darısı bu haftanın başına inşallan :))

Ben de iyiyim canım sağolasın.

Valla oldu öyle bir derece ama bir daha yapamam herhalde, normal beslenme düzenime döndüm çünkü, midemdeki kelebekler öldü :)

selam kardeş takımın güzlleri inşallah hrkesler iyidir,hasta olanlarda inşallah iyileşmiştir. bizlerde iyiyiz çok şükür,sadece hamilelik nedeniyle izinde olan arkadaşımız, dosbamızın hamilelği sonlandığı için üzgünüz. sizlerden de çabuk toparlanabilmesi için dualar bekliyorum canlar. kötü bir haber oldu biliyorum ama beterin beteri vardır diyerek avutuyorum ben kendimi. daha zor şeyler yaşabilirdi.
neyse canlar.
hepinize sağlık,huzur dolu bir gün diliyorum. kendinize dikkat edin

herkese günaydınlaaarrr

sabah yine bi kase nesfit ile kahvaltı yapabildim, uyanamdım çünkü zamanında ((

birazdan da 1 elma yicem
günaydın eswcim,nasılsın canım. sanırım sende çalışıyorsun.:)) kolay gelsin.
nesfit kurtarıcı bir kahvaltı olmuş,düzenli bir kahvaltının yerini tutmaz ama aç olmaktan iyidir.afiyet olsun.

canım çok geçmişolsun. etrafımda bu hastalığı yaşayan insanlar gördüğüm için,zorluğunu az çok biliyorum. Allah şifa versin dilerim. işlerinde kolay gelsin afiyet olsuncanım.
canııım sen hastamı oldun yaa.çok geçmişolsun takyonum Allah şifa versin hayatım. inşallah daha iyisindir. çok öpüyorum tatlım.
selam kızlar
nihayet net sorunu düzeldi
sabah kepekli tost ve açık çayla kahvaltımı yaptım
bakalım öğlen ne çıkacak yemekte
hoşgeldin canım. güzel bir kahvaltı. afiyetolsun.

selam shelly, iyisindir inşallah dicem ama anladığım kadarıyla çoook iyisin canım. dilerim dahada iyi olursun.:))
öğünlerin çok güzel, öğle yemeğinin yanına bir ayran iyi giderdi diye düşündüm. afiyet olsun canım.
inşallah güzel bir gün olur. uzaklardaki birilerini görebilmen dileğiyle :)))

Son düzenleme:
herkese günaydınlaaarrr

sabah yine bi kase nesfit ile kahvaltı yapabildim, uyanamdım çünkü zamanında ((

birazdan da 1 elma yicem

günaydın burçak hoşgeldin. İşe başlamak zor yeniden ama alışınca bişeyimiz kalmaz :)

günaydın kızlar
sabah kahvaltısında 1 ev poğacası yedim
yanında 4 zeytin ve açık çayla beraber

afiyet olsun canım

slm
sabah klasik kayvaltı ek olarak 1 tane domates pek yararı yok bu mevsimde ama arada yiyorm...

ben de çeşit olsun diye yedim bu sabah domates.

1 yumurta, 1 portakal, 1 domates, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1,5 dilim kepek ekmeği, 1 çk kahvaltılık sos, kahve ile kahvaltımı yaptım 10 a geliyodu.

Sağol canım öğle arasında sebze yemek istiyorum ama daha yemek yapıp getirmek nasip olmadı. Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim. Ne zaman görebilirim Allah bilir artık

Kahvaltımı yazdım hemen üstte, öğle arasında da yarım simit ve yarım elma yedim.

Dünkü akşam yemeğim; 1 kase mercimek yemeği, 4-5 kaşık domatesli bulgur pilavı, 4-5 kaşık yoğurt, yarım dilim kepek ekmeği

gece de arkadaşım vardı bir avuç çekirdek yedim yanında.

Spora daha başlayamadım bugün nasipse gidicem inşallah.

Begümcüm nerelerdesin ya? aklıma geldi gündüz mutlaka burda olurdun. izinli mi yoksa. . .

Esra mezun oldu mu kesin?

begümü ben de merak ettim muhakkak gelirdi
esra kesin mezun oldu canım
ben öğlen 1 dilim pizza ve ayran yedim
diyet havamdan çıkıyo gibiyim kızlar ya
hemoraidim azdı yine
1 haftadır önemsemiyodum ama
önemsenmiyecek gibi değil artık
yarın dr gidicem iş çıkışı
bağırsaklarım da fena yine sürekli bi ishal
kolonoskopi isteyecek biliyorum
ödüm kopuyo

Sağol canım öğle arasında sebze yemek istiyorum ama daha yemek yapıp getirmek nasip olmadı. Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim. Ne zaman görebilirim Allah bilir artık
canım hiçbirşey yapamasan bile sandviçç de iyi göründü bana. ama içine biber,marul gibi yeşillikte eklersen çok tok tutar,biberin yağ yakıcı özelliğide vardır.
herşeyin gönlünce olmasını dilerim canım.sende sağol.:))
canım akşam yemeği aslında fazla değil ama yemeğin,yada pilavı tercih edip yanına salata eklersen daha faydalı olacaktır. öğlen olmasa bile akşamları evinde yediğin için sebzeyi rahatlıkla tercih edebilirsin canım afiyet olsun.

canım pizza gibi şeyler tüketerek kabızlığını tetiklediğini düşünüyorum,haftada bir kere bile yesen senin gibi hassas durumu olan kişiye dokunur. birde kendini mümkün olduğunca sıcak tut. illaki biliyorsundur ama ben yinede söyleyeyim istedim buhara oturma olayını. arkadaşımdada aynı sıkıntı vardı rahatlatıyordu. dilerim hayırlısı ile sağlığına kavuşursun.tekrar geçmiş olsun canım.

gunaydın arkadaslar herkese bol ıradelı kılo vermelı gunler dılıyorummmmmcuma gunu kılomuzu kıme bıldırıyoruz
cuma günleri kilonu yine buraya yazıyorsun canım. erkenden yazarsan kaptanınız rahat eder.:129:

bugun 15 tane leblebı yedım ya yarısı cıkulatalıydı yedıkten sonra coook kızdım kendıme:84:
15 leblebi çok olmuş gerçekten. bir de leblebiyi diyette pek önermiyorlar. hele çikolatalısını hiç önermiyorlar

Umarım gerek kalmaz ama gerekliyse de yapılacak birşey yok, sağlığın için katlanman gerekir. Diyetisyenin verdiği listeyi yüzde kaç takip edebiliyosun? Bence iyi dayanıyosun çünkü yüzde yüz yapmak imkansız.

Sabah geç kahvaltı yaptım normalde ek olarak portakal yedim.

öğle: yarım simit ve yarım elma

akşam: 1 kase mercimek yemeği, bir kaseye yakın bulgur pilavı ve yanında 4-5 kaşık yoğurt yedim

salata yapmak istiyodum ama üşendim. Dün yediklerimle bugünküler aynı oldu ama tek başıma bitiremem zaten yapılan yemeği. yarına sebze yapıcam artık yanında yoğurtla yerim.

ewet canım ya yedıkten sonra bende pısman oldum o yuzden aksam sadece 2 portakalla gecıstırdım yarında 1 tahıl eksık yıyıp dengeleyecegım ınsallahhhh cuma işe gitmeden kalkar kalkmaz yazıyorum kılomu iş yerinde pek giremiyorumda internete iyişallah bu hafta birinci oluruzzz ıyı geceler herkese

canım keşke kabız olsam
tam tersi söz konusu totomun derdinden ne yediğim
umrumda ne içtiğim bu akşam dr gidicem bakalım
oturma banyosu falan iyi geliyo dediğin gibi
saol iyi dileklerin için

inşallah gerek kalmaz canım
diyet listesine bu hafta pek uyduğum söylenemez
ishal yüzünden patates de yiyorum muz da beyaz ekmek de
peklik versin diye
zaten dediğin gibi yüzde yüz uymak çok zor gülhancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…