Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu ara da günaydın diyerek kahvaltımı yazıyorum
yumurta yemiyorum bi kaç gündür bağırsak mide şikayetlerimden dolayı
3 dilim beyaz ekmek az beyaz peynir demli şekersiz çay içtim

Günaydınlar hepinize takımcımmm

Dünkü menümü yazmamıştım:

Sabah: 1 adet ıspanaklı börek
Öğle: 1 kase çorba, 3 kaşık tavuk, 2 kaşık ezme
Akşam: 1 kase çorba, 1 ufak parça ızgara göğüs , 5 kaşık bulgur pilavı (babam zorla yedirtti bitsin diye)

Aralarda da kandil simidim vardı, ondan atıştırdım.

Bu sabahki kahvaltım da 1 kase mısır gevreği oldu, ne zaman yiyemiyordum ama tekrar başladım :)

Elifçim geçmiş olsun canım, korkma ya en azından tedavisini yaparlar da daha fazla acı çekmezsin

sağol canım teşekkür ederim
geçen yıl bu zamanlar yaptırdım kolonoskopi endoskopi aynı anda
6 ayda bi tekrar edicez dediler ama ben gitmedim iyiyim diye
şimdi nüksetti polipler sanırım kanamam da var çünkü
bu akşam ne olucağı belli olur canım bakalım dr ne dicek

canım çokk geçmiş olsunn.. bilirim o sıkıntıyı inşallah çabuk ve kolay atlatırsın..
ben de dün çok hastaydım tüm gün yataktan kıpırdayamadım hala hastayım bi bakıyım dedim 5 dk. hastalığım dolayısıyla ben de diyet falan kalmadı ama yapcak bişey yok iyileşiyim de devam ederim yeter ki iyileşiyim çok kötü hissediorum kendimi
kendinize iyi bakın kızlar bugün tekrar girebilir miyim bilmiorum görüşürüz en yakın zamanda...

selam kızlar,herkesler iyidir inşallah amonracım nasıl oldun canım.daha iyisindir dilerim.
kızlar bu arada takyon rahatsızlığından dolayı gelemiyor, kaptan yardımcınız varmıydı merak ettim.
güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

rengarenk canım,sanada çok geçmiş olsun. herkesler hasta. tüm bölgeler kar yağsada,şu mikroplar iyice kırılsa. kdz ereğliye henüz yağmadı, sahil bölgelerinede yağmadı,salgın var kesinlikle.
Allah şifa versin dilerim.
canım hayırlısını diliyorum.
günaydın canım. menülere güzel görünüyor. afiyet olsun
bu ara da günaydın diyerek kahvaltımı yazıyorum
yumurta yemiyorum bi kaç gündür bağırsak mide şikayetlerimden dolayı
3 dilim beyaz ekmek az beyaz peynir demli şekersiz çay içtim

afiyet olsun canım.

canım benim kaptan yardımcısı ama çok yeniyim
desteğini beklerim bu cuma
ve cumadan sonra izne ayrılcam takımdan
biraz toparlanmam lazım

geçmiş olsun canım iyileşmeye bak sen, diyete devam edersin yine.

Afiyet olsun menün bana da güzel göründü. bulgur pilavı çok da zararlı değil hem ekmek de yememişsin. ben de 2 gündür akşam bulgur pilaı yiyodum :)

Bu arada bugün yediklerim;

sabah: 1 kase nesfit
ara: 1 portakal
öğle: 1 küçük tabak yağsız makarna, yoğurtlu

Akşama da ıspanak var. yanında ne yesem bilmiyorum. yoğurt ve ekmek uygun olur sanırım.

bu sabah tartıldım ve kilomda değişiklik olmuş sonunda :) yarın sabaha iyi haberlerim olacak inşallah.

selam canlar herkes iyidir umarım ben şükür biraz daha iyiyim toparlanmaya çalışıyorum sağolsun asuman ve rabia yalnız bırakmamaışlar sağolsunlar elifcim sen nasıl oldun geçmiş olsun canım
burçak hoşgeldin canım sen geldiğinde ben gidiyordum görüşemedik malesef :)
herkesi öpüyorum buralardayım biraz kardeş takımlara bakayım geliyom kıslar

hoşgeldin canım sana da çok geçmiş olsun
iyi değilim valla iş çıkışı dr gitcem kolonoskopi randevusu alcam
gerildim valla şimdiden:18:

arkadaşlar yarın bildirim var
yeni gelen arkadaşlar ve eskiler bildirimlerinizi akşamdan ya da
sabah en erken saaatte yaparsasnız sevinirim
elim ayağıma dolaşıyo sonra

merhaba arkadaşlar sanırım bende bu gruba dahil oldum artık ..2009 aralıkda doğum yaptım suan 84 kilodayım ama eski kiloma donmek için oldukç kararlıyım cünkü artık vücut dur diyor 60 kiloda oldugum ve hala cok kiloluyum rejim yapmam gerek diye düşündüğüm günleri essefle kınıyorum :)
simdiki hedefim 65 kg . .3 aylık bi rejim düşünüyorum . . ama biyandanda dünyalar tatlısı oğlulmun sütü azalırmı diyede korkuyorum . .Allah kolaylık ve herkese çabucak kilolarından kurtulma fırsatı versin . . burda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim . .

canım benim kaptan yardımcısı ama çok yeniyim
desteğini beklerim bu cuma
ve cumadan sonra izne ayrılcam takımdan
biraz toparlanmam lazım
elimden geleni yaparım hayatım.
izne ayrıldıktan sonrada merak etme canım,ben ve rabia elimizden geldiğince takyona yardımcı oluruz.

afiyet olsun shelly cim,bugün az beslenmişsin, normaldede böylemi besleniyorsun hayatım. tartının seni mutlu etmesine sevindim canım. gözünnaydın.
akşama ıspanağında yanında en güzeli yoğurt. bende kaç gündür ıspanak aşeriyorum ama evde yapmak istemiyorum,sular çok soğuk yıkaması var diye,lokantadada kaç gündür çıkmıyor. belki yarın çıkar.çıkarsa bol yoğurtlu yerim hmmm.nam nam.
canım takyonum,tabi gelip birbirimize destek olacağız hayatım,kardeş değilmiyiz biz. elimizden geldiğince yanınızdayız,sizde bizi yalnız bırakmazsanız mutlu oluruz canım.
Allah sizlerden de razı olsun dilerim.
ayrıca iyi olmana çok sevindim,Rabbim daim etsin dilerim.
hoşgeldin canım sana da çok geçmiş olsun
iyi değilim valla iş çıkışı dr gitcem kolonoskopi randevusu alcam
gerildim valla şimdiden:18:
canım inşallah hayırlısı ile halledersin,bir çırpıda bitsin inşallah sıkıntıların.

evet yaa dikkat kendine canım begüm bana mesaj atmıştı yoğunluktan dolayı giremiyorum demişti selamı var herkese triendy ninde neti kesilmişti bağlanana kadar oda yok cenım işin yoksa face ye gelsene bi

bende gelecem bananee..

canlar belki tekrar gelemeyebilirim. hepinize sağlık dolu,huzur dolu bir akşam diliyorum

hoşgeldin canım ben gülsüm takım kaptanıyım burda öncelik paylaşım sıklığı canım elinden geldiği kadar bol ya paylaşımda bulunman gerekli ki motivasyonumuz artsın ve birbirime daha iyi destek olabilelim 1 haftalık deneme sürcindesin şu anda canım duruma göre 1 hafta sonra listeye dahil olursun yada olmazsın senin bileceğin bir iş :) kilo bildirimlerimizi cuma günü en geç saat 11 e kadar yapmamaız gerekiyor bunların haricinde 2 gün üstüste mazeretsiz olarak takıma gelmeyen üye diskalifiye edilir birde günlük ne yeyip içtiğimizi ve ne spor yaptığımızı yazıyoruz ve yazılanlarada yorum yapıyoruz canım şimdilik bu kadar tekrar hoşgeldin arkadaşım

takyon canım teşekkür ederim sabretmekten başka çarem yok...
çok duaya ihtiyacım var dualarınızı eksik etmeyin
sana da geçmiş olsun canım Allah şifa versin

takyon canım teşekkür ederim sabretmekten başka çarem yok...
çok duaya ihtiyacım var dualarınızı eksik etmeyin
sana da geçmiş olsun canım Allah şifa versin

canım benim herzaman dua edicem sana merak etme arkadaşım Rabbim demekki daha hayırlısını verecekki böyle bişey oldu Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin bitanem her zaman dualarımdasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…