Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

674.etap/5.takim karnesi

Takım 1.si %1,96 ile hanmeli

Takım sonuncusu %0,15 ile Cherry Mom

Yükselen yıldızlar
pawlover yüzdesi 0,80 den 1,61'e
nrmyn yüzdesi -0,90 0,30'a
Calypso95 yüzdesi 0,14 den 0,68'e
K KuruPapatya yüzdesi -0,15 den 0,31'e
balpamuk yüzdesi sabitten 0,60'a yükselmiştir

Yüzdesi %0,30 üstü olanlar
C Cagrihilal1 %1,50
kardelelen321 %0,36
pawlover %1,61
Calypso95 %0,68
birsevgi %0,55
K KuruPapatya %0,31
balpamuk %0,60
Ceylansnn %0,44
hanmeli %1,96

Dikkat etmesi gerekenler
Cherry Mom 0,15
nrmyn 0,30
U Umudumvar07
0,21
Umutumut82

Bildirimsizler
Umutumut82

walk beni de etkilemiyor ama o zıp zıp ne yapmıştı öyleNasıl dayanıyorsunuz alt bacak kaslarınız çok ağrımıyor mu yahu? Teknik mi zıplıyorsunuz ne yapıyorsunuz bana da öğretin.
Basta agriyordu şimdi azaldı gün içinde ara ara yaparsam hiç olmuyor ama önce cardio sonra zip falan yaparsam alt bacak ağrıyor :/ dinlenerek yapmak en guzeli

Ah canım teşekkürler. Umarım bu hafta da istikrarımı korurum.

Dünün telafisi çok iyi olmuş canım ✌ kaldığın yerden devam ettikçe olacak bu iş :)

Gerçekten iyi telafi oldu bugün. Çok pişman oldum. Haklısın, demoralize olup bırakırsak tüm emek çok kısa bir sürede boşa gidiyor. Önemli olan düştüğün yerden kalkmayı bilmek. Başaracağız!

Çoğu diyet öyle bitmiyor mu zaten pamukcum çünkü insan kendini çok zayıf hissediyor ve pes ediyor
Kimseye emeklerimi heba ettirmem kendime bile başaracağız

Umutun engeli kalkmayacak galiba

Ben biliyorum tok tutsun diye muza sardım bu ara ondan galiba. Her yerim ağrıyor ya.
Aman ha muz da kilo yapar dikkat et derim.. ben 2-3 gün de bir yarım yiyorum kışın ı da şimdi yaz mevsimi geldi daha serin meyveler daha güzel olur muzu ben hamileyken çok yerdim direk bebeğe kilo yaparmış öyledde olurdu

Canım biz ailelerden Cook uzaktayiz. İstanbul'a ya da Hatay'a (eşimin ailesinin bir kısmı orada) gittiğimiz zaman artık 5 gün 10 gün neyse diyet yapmıyorum bilinçli olarak. Evet abartmıyorum ama ne yemek yapılırsa yiyorum. E hataylilar. İçli köfteler, kömbeler, künefeler, biberli ekmekler... Sağlıklı bir yemek bile olmuyor ki sofrada. Mevzu sadece karantinada diyet yapmak değil yani
Şu zamana kadar hep karantina mi vardı
Ama zaten tüm illerde bayram boyunca sokağa çıkma yasağı olacakmış, yattı Hatay işi.

Yarın yazsam olur mu canım?
Neredesiniz Simyacılar hani birlikte başlayacaktık
birsevgi
Leyl-i-fer
Calypso95
Benim hiç vaktim olmadı yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…