- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.381
Hiç bilmiyorum ki bi ter atıyorum bi donuyorum tuvaletten çıkamıyorum tansiyon yerlerde bide üstüne ev işleri yemek derken ölmedim ama sürünüyorum
Sanirim öyle 3 ay olmustur dambilla çalışıyorum ama ust kısmı sadece sertleşti alt yine hopur hopur oynuyor
Zipta ben hiç zorlanmiyorum artık vaktim olsa tüm gün rahat 5000 yaparım walk zaten etkilemiyorGelmez ya yarın tartil yine bi ona göre önlem alırsın. Benim her yerim ağrıyor ya ayaklarım nasirlasmaya başladı resmen spordan hele zip zip ile walk günü benim ayaklar bitiyor. Her yerim ağrıyor. Koca karı gibiyim
Babam isyanlarda.Bayramda da 4 gün tüm şehirler yasaklıymış
üst kısmın sertleşmesini de istemiyorum yaa zaten güçlü kollarım var pazılarım çıkacakO arka kısma bir formül bulmamız gerek. Ben biraz daha üzerinde durup araştırayım. Çünkü kilo verdikçe daha çok hopur hopur olacak muhtemelen Şu tabirine koptum
Ben de isyanlardayım Ağustosa kaldımBabam isyanlarda.Galiba biz anca temmuzda gidebilecegiz İstanbula
Bölgeselde yeni şeyler deniyorum onlardan oluyor sanirim bacaklara çok yukleniyorum. Bir erise oda kurtulacak bendeZipta ben hiç zorlanmiyorum artık vaktim olsa tüm gün rahat 5000 yaparım walk zaten etkilemiyor
Ama cardiodan hamlik var sadece o da geçiyor
Seninde vücudunun artık alışması lazım ama bilemedim kas gevşetici faln mi kullansan ?
Valla sen kilo verdikçe azim kazandın eskiden böyle değildin çok değiştin çokBölgeselde yeni şeyler deniyorum onlardan oluyor sanirim bacaklara çok yukleniyorum. Bir erise oda kurtulacak bende
Tedavi süreci mi kuzum ?Ben de isyanlardayım Ağustosa kaldım
Yok annemi görmekTedavi süreci mi kuzum ?
He pardonYok annemi görmek
Kerataya bak ya,neuroformat yapmis annesineya kesinlikkle tiyatral yeteneği tavan. İnanılmaz lafları inanılmaz tripleri var. Öyle laflar söylüyor ki dumur oluyoruz çoğu zaman. Ajitasyon yapmada üstüne yok. Evcil hayvan da istiyor zaten. Kedi istiyor. Ama ben evde hayvan besleyebilecek biri değilim ki zaten kedilere dokunamıyorum bile.Geçen gün gitmiş yumuşak tüylü bir tavşan oyuncağı var. Onu getirdi, şimdi gözlerini kapat buna dokun dedi. Dokundum. Bak yumuşacık değil mi ne güzel, şimdi bunun bir kedi olduğunu düşün dedi.Bir hışım açtım gözlerimi. İşte bu kadarcık anne ne var yaa bu kadar işte diyor bana böyle ellerni iki yana açarak. Beni alıştırıyor bir de kendince. Ertesi gün kartondan kedi evi yapalım dedi yaptık. 2 tane simli evadan tasma yapmış kendisi. Evet her şey hazıryarın alabiliriz diyor. Ne hazır yahu dedim. Eee yarın kedi alacağız diyor. Kafayı yiyeceğim yoğun baskı var üzerimde son zamanlarda çok daraltıyor beni.
Ramazan o kadar iyi geldi ki bana anlatamam. 100 gr dan fazla veremeyecegime o kadar inandirmistim ki kendimi iğneyle kuyu kazıyordum. Ama şimdi bakıyorum böyle gitse çok kolay geliyor.Valla sen kilo verdikçe azim kazandın eskiden böyle değildin çok değiştin çok
Zor tabii bende aşrı aşrı gelin geldim ama yurtdışında kiler ne etsin yegenlerim var abd, İngiltere'de hic anlayamiyorum nasil goze alıyorlar o kadar uzak ayriligiHe pardon
Valla herkes hasret kaldı ailesine ...
babam boşa karşı cikmamis Ankara Ya gitmemize diyorum ayrı şehirler cidden zor hastalık var sağlık var bak simdi bu durumlar varolmuyor kısacası
Tabi insan karşılığını gördükçe devam edebiliyor maşallah canım çok iyi gidiyorsun yerinde baskasi olsaydı çoktan bırakmıştı sen bırakmadın kazandinRamazan o kadar iyi geldi ki bana anlatamam. 100 gr dan fazla veremeyecegime o kadar inandirmistim ki kendimi iğneyle kuyu kazıyordum. Ama şimdi bakıyorum böyle gitse çok kolay geliyor.
Bende anlamıyorum valla annemi arayasim bile yok artk sesini duydu mu ağlıyorum buraya taşınsinlar çok istedim ama o da olmuyorZor tabii bende aşrı aşrı gelin geldim ama yurtdışında kiler ne etsin yegenlerim var abd, İngiltere'de hic anlayamiyorum nasil goze alıyorlar o kadar uzak ayriligi
Zipta ben hiç zorlanmiyorum artık vaktim olsa tüm gün rahat 5000 yaparım walk zaten etkilemiyor
Ama cardiodan hamlik var sadece o da geçiyor
Seninde vücudunun artık alışması lazım ama bilemedim kas gevşetici faln mi kullansan ?
Kerataya bak ya,neuroformat yapmis annesine
Zor tabii bende aşrı aşrı gelin geldim ama yurtdışında kiler ne etsin yegenlerim var abd, İngiltere'de hic anlayamiyorum nasil goze alıyorlar o kadar uzak ayriligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?