Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sanirim öyle 3 ay olmustur dambilla çalışıyorum ama ust kısmı sadece sertleşti alt yine hopur hopur oynuyor

üst kısmın sertleşmesini de istemiyorum yaa zaten güçlü kollarım var pazılarım çıkacak O arka kısma bir formül bulmamız gerek. Ben biraz daha üzerinde durup araştırayım. Çünkü kilo verdikçe daha çok hopur hopur olacak muhtemelen Şu tabirine koptum

Zipta ben hiç zorlanmiyorum artık vaktim olsa tüm gün rahat 5000 yaparım walk zaten etkilemiyor
Ama cardiodan hamlik var sadece o da geçiyor
Seninde vücudunun artık alışması lazım ama bilemedim kas gevşetici faln mi kullansan ?

Bir kaç hareket internetten buldum onlarida yapıyorum ama şimdilik gözle görülür bir fark yok bakalım

Bölgeselde yeni şeyler deniyorum onlardan oluyor sanirim bacaklara çok yukleniyorum. Bir erise oda kurtulacak bende

Kerataya bak ya,neuroformat yapmis annesine

Valla sen kilo verdikçe azim kazandın eskiden böyle değildin çok değiştin çok
Ramazan o kadar iyi geldi ki bana anlatamam. 100 gr dan fazla veremeyecegime o kadar inandirmistim ki kendimi iğneyle kuyu kazıyordum. Ama şimdi bakıyorum böyle gitse çok kolay geliyor.

He pardon
Valla herkes hasret kaldı ailesine ...
babam boşa karşı cikmamis Ankara Ya gitmemize diyorum ayrı şehirler cidden zor hastalık var sağlık var bak simdi bu durumlar var olmuyor kısacası
Zor tabii bende aşrı aşrı gelin geldim ama yurtdışında kiler ne etsin yegenlerim var abd, İngiltere'de hic anlayamiyorum nasil goze alıyorlar o kadar uzak ayriligi

Ramazan o kadar iyi geldi ki bana anlatamam. 100 gr dan fazla veremeyecegime o kadar inandirmistim ki kendimi iğneyle kuyu kazıyordum. Ama şimdi bakıyorum böyle gitse çok kolay geliyor.
Tabi insan karşılığını gördükçe devam edebiliyor maşallah canım çok iyi gidiyorsun yerinde baskasi olsaydı çoktan bırakmıştı sen bırakmadın kazandin

Zor tabii bende aşrı aşrı gelin geldim ama yurtdışında kiler ne etsin yegenlerim var abd, İngiltere'de hic anlayamiyorum nasil goze alıyorlar o kadar uzak ayriligi
Bende anlamıyorum valla annemi arayasim bile yok artk sesini duydu mu ağlıyorum buraya taşınsinlar çok istedim ama o da olmuyor

walk beni de etkilemiyor ama o zıp zıp ne yapmıştı öyleNasıl dayanıyorsunuz alt bacak kaslarınız çok ağrımıyor mu yahu? Teknik mi zıplıyorsunuz ne yapıyorsunuz bana da öğretin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…