Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım spor aksar ama yediklerine dikkat et ben başka bir yere gittiğimde tabağına konulanı bitirmek zorunda hissederim emek vermişler ayıp olmasın diye ve kesinlikler alirim
Evet canım zaten sadece annelerde oluruz orda da ayrı tabakta yemiyoruz o yüzden sofrada uzun süre otururum çok yemişim gibi gösteririm
Dikkat edersin canım sen sporda olduğu kadar tatlı vs onları kaçırma yeter
Yok canım zaten zorla verdim kilo vermediğim sürece kaçamak çok yapmamaya çalışıyorum kocama pasta bile yapmadım bugün
72.5 olsun

ya kesinlikkle tiyatral yeteneği tavan. İnanılmaz lafları inanılmaz tripleri var. Öyle laflar söylüyor ki dumur oluyoruz çoğu zaman. Ajitasyon yapmada üstüne yok. Evcil hayvan da istiyor zaten. Kedi istiyor. Ama ben evde hayvan besleyebilecek biri değilim ki zaten kedilere dokunamıyorum bile. Geçen gün gitmiş yumuşak tüylü bir tavşan oyuncağı var. Onu getirdi, şimdi gözlerini kapat buna dokun dedi. Dokundum. Bak yumuşacık değil mi ne güzel, şimdi bunun bir kedi olduğunu düşün dedi.Bir hışım açtım gözlerimi. İşte bu kadarcık anne ne var yaa bu kadar işte diyor bana böyle ellerni iki yana açarak. Beni alıştırıyor bir de kendince. Ertesi gün kartondan kedi evi yapalım dedi yaptık. 2 tane simli evadan tasma yapmış kendisi. Evet her şey hazıryarın alabiliriz diyor. Ne hazır yahu dedim. Eee yarın kedi alacağız diyor. Kafayı yiyeceğim yoğun baskı var üzerimde son zamanlarda çok daraltıyor beni.

Aslında o hafta bende cardio yüzünden artı gelmiştim yine olur mu dersin offf amann of
Gelmez ya yarın tartil yine bi ona göre önlem alırsın. Benim her yerim ağrıyor ya ayaklarım nasirlasmaya başladı resmen spordan hele zip zip ile walk günü benim ayaklar bitiyor. Her yerim ağrıyor. Koca karı gibiyim

Biz o zaman Perşembe günu bile full agir spor yapmıştık ondan artı geldik cuma sonrası düştük ama iş işten geçti artık akillandik ya.persembe spor yok

umarım bu haftada nazar boncuğu bizle kalır ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…