- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.361
Bende kaç gündür kabizlikla uğraşıyorum. Sıcak etkilemiş olabilir mi. Yediğin bisey yaramamıştır.Tuvalet mevzusu düzelince artı olmazsa inşallah
Değişik bişey de yemedim bilmiyorum ki. Sıcakta değil ev cam açık uyuyoruz belki o yapmıştırBende kaç gündür kabizlikla uğraşıyorum. Sıcak etkilemiş olabilir mi. Yediğin bisey yaramamıştır.
71. 8 çıktım bende 300 gr eksi bu hafta paçayı kurtardık ikimiz pazartesi eksi gelmek demek cumaya kadar daha çok eksi demek12 saati falan beklemek gerekiyormus demek var mış bildikleri :)
Sen kac ciktin
Ben biliyorum tok tutsun diye muza sardım bu ara ondan galiba. Her yerim ağrıyor ya.Değişik bişey de yemedim bilmiyorum ki. Sıcakta değil ev cam açık uyuyoruz belki o yapmıştır
Istersen tartılma ödem atıcıları ihmal etme. Cumaya tartılırsın. Inşallah kardio ters etki yapmaz bu haftaBende tartimi merak ediyorum ama regliden dolayı.eksi gormezsem moral bozmayacagim
Bencede canim benim kol altlari toparlanmiyorInşallah 2 li rakkamlar geldikten sonra daha kolaylaşır hedefim haziranın 15 inde 2 li rakamlarda olmak çok hızlı ilerlemek istemiyorum sarkmamak icin
Harikasin ya masallah71. 8 çıktım bende 300 gr eksi bu hafta paçayı kurtardık ikimiz pazartesi eksi gelmek demek cumaya kadar daha çok eksi demek
Hadi yine iyi o zaman71. 8 çıktım bende 300 gr eksi bu hafta paçayı kurtardık ikimiz pazartesi eksi gelmek demek cumaya kadar daha çok eksi demek
Aslında o hafta bende cardio yüzünden artı gelmiştimIstersen tartılma ödem atıcıları ihmal etme. Cumaya tartılırsın. Inşallah kardio ters etki yapmaz bu haftaikinci bir deniz vakasi olmaz
Evet canım zaten sadece annelerde oluruz orda da ayrı tabakta yemiyoruz o yüzden sofrada uzun süre otururum çok yemişim gibi gösteririmCanım spor aksar ama yediklerine dikkat et ben başka bir yere gittiğimde tabağına konulanı bitirmek zorunda hissederim emek vermişler ayıp olmasın diye ve kesinlikler alirim
Yok canım zaten zorla verdim kilo vermediğim sürece kaçamak çok yapmamaya çalışıyorum kocama pasta bile yapmadım bugünDikkat edersin canım sen sporda olduğu kadar tatlı vs onları kaçırma yeter
72.5 olsunHanımlar hedefleri alayımmMaariftakvimi
Ceylansnn
birsevgi
U Umudumvar07
K KuruPapatya
nrmyn kardelelen321
Tempus
Calypso95
balpamuk
B bluuee
Umutumut82
var ya tam drama egitimlik cocuk gibi geldi banabilmis sey.bazen o aglama krizlerine bi saplak cozum olabiliyo tabi☺
becerebilyorsan,tabiiiki sporrrr
Acaba korku ,endise,heyecan gibi kavramlarimi iyice tatmasi lazim,hani senin hissettiklerini anlamasi icin,aklima evcil bi hayvan geldi ama ilgisini cekiyosa tabi
Ben kesin eksiyimdir tuvaletten çıkamıyorum dünden beri gitcem şimdi tartılmaya
Hiç bilmiyorum ki bi ter atıyorum bi donuyorum tuvaletten çıkamıyorum tansiyon yerlerde bide üstüne ev işleri yemek derken ölmedim ama sürünüyorumNe oldu sana pawcım?
Gelmez ya yarın tartil yine bi ona göre önlem alırsın. Benim her yerim ağrıyor ya ayaklarım nasirlasmaya başladı resmen spordan hele zip zip ile walk günü benim ayaklar bitiyor. Her yerim ağrıyor. Koca karı gibiyimAslında o hafta bende cardio yüzünden artı gelmiştimyine olur mu dersin offf amann of
Biz o zaman Perşembe günu bile full agir spor yapmıştık ondan artı geldik cuma sonrası düştük ama iş işten geçtiGelmez ya yarın tartil yine bi ona göre önlem alırsın. Benim her yerim ağrıyor ya ayaklarım nasirlasmaya başladı resmen spordan hele zip zip ile walk günü benim ayaklar bitiyor. Her yerim ağrıyor. Koca karı gibiyim
Hanımlar hedefleri alayımmMaariftakvimi
Ceylansnn
birsevgi
U Umudumvar07
K KuruPapatya
nrmyn kardelelen321
Tempus
Calypso95
balpamuk
B bluuee
Umutumut82
Bencede canim benim kol altlari toparlanmiyor
Sanirim öyle 3 ay olmustur dambilla çalışıyorum ama ust kısmı sadece sertleşti alt yine hopur hopur oynuyoro sorun bende de var emniscim ve sanırım en zor bölge orası yaa
42. TUR / DÖRDÜNCÜ HAFTA
4. TAKIM
672.Etap => %0,153 => 1.NOTA
673.Etap => ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
5. TAKIM
BAŞARILI
6. TAKIM
BAŞARILI
9. TAKIM
BAŞARILI
10.TAKIM
BAŞARILI
13. TAKIM
672.Etap => -%0,015=> 1.NOTA
673.Etap => -%0,249 => 1.SARI KART
14. TAKIM
672.Etap => %0,291=> 1.NOTA
674.Etap => %0,262 => 1.SARI KART
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?